Piticodromul de sept-oct 2005 (185)
Raspunsuri - Pagina 10
Ioana75 spune:
irina, ruxandra, imi pare rau ca inca va treziti noaptea.
Noi in continuare ne facem de cap cu iesiri in oras si mese la restaurant; ce usor e cu un copil mic (fata de cum e cu 2 copii dintre care 1 alearga).
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Tonnia spune:
Da, Irina, pai cam asa era cazul si in emisiune, trebuie sa faci traseul ala chiar daca iti pare degeaba, pleci,stai cateva secunde, iar vii la el, il asezi, il pupi, iesi etc. Pe de alta parte, pare ceva survenit intre timp, ma gandesc ca metoda asta functioneaza daca e vorba doar de o obisnuinta, de o dependenta. daca e altceva la mijloc, nu mai stiu ce sa spun. de ex, poate ii e frica de ceva. Incepe perioada cu angoase, cu fobii etc. Atunci, trebuie gasita cauza. Incearca sa vorbesti cu el ziua, nu atunci. Nu-l intreba "de ce" nu vrea sa doarma singur, nu raspund ei prea bine la "de ce", plus ca suna a apostrofare. Nu stiu cum sa incepi, poate sa il intrebi daca-i place camera lui, patul lui. Vezi din aproape in aproape.
Sigur s-a rezolvat cu bau-bau?
Opriti-ma ca ma dau psiholog pe aici!
Ank-mik, si ce faci cand te trezesti cu un tero din ala?
anya spune:
Diplo, stii cum l-a invatat soacra-mea pe baiatul meu cel mare sa faca pisu? A luat un borcan si a fost atat de curios sa vada tot, incat intr-o saptamana nu mai aveam probleme. Dupa vre-o luna cand am plecat din Bucuresti ne-am facut ca am uitat borcanul si s-a resemnat sa faca la wc. Cu copacii am mers pe varianta "trebuie sa-l udam ca sa creasca mare". La mare scotea putzi din slip si uda pestisorii...iar cand vroia si kk, facea intai pp din picioare si dupa aceea se aseza pt restul.
Pana acum investitia in obiectul numit olita nu s-a dovedit utila. Cel mare n-a facut niciodata in ea, iar cel mic nu accepta sa faca in olita decat daca are pampersul pe el. Oricum, e buna si pt depozitat jucarii
jadi spune:
Ma bucur ca s-a animat locul, ia sa mai stabiliti intlaniri ca e de bine .
Vlad al meu e pasnic din fire, uraste copiii violenti si galagiosi, in parc daca i se pare lui ca e prea mult zgomot, se urca in carucior si cere papa acasa sau in alta parte. De altfel noi avem o problema permanenta cand se intalneste cu varul lui care il impinge si il loveste fara nici un motiv anume si de fiecare data eu il cert pe Radu sa nu mai faca asa si Radu se supara si incepe sa planga la care cumnata se infige sa isi lamureasca copilul ca nu il cearta nimeni si invariabil terminam in scandal ca nu mi se pare corect sa nu iti educi copilul sa invete ce e bine si ce nu si sa nu il certi niciodata.
Noi cu patul am gresit-o si asta de mult nu de acum. De la 6 luni copilul meu cere companie permanenta la somn, norocul nostru ca are un pat de 1.40 si atunci ne despartim sau avem cate un musafir cum e socrul meu si cu care doarme. Inainte sa nasc nu adormea fara mine, acum din cauza programului adoarme cu cine o fi, e si asta o realizare!
La noi Vlad balea tot timpul de o vreme si mi-a explicat doctorita "de dinti" ca poate fi de la faptul ca Vlad se "spala" de inspe ori pe zi si in nici un caz sa nu exageram cu pasta de dinti cu fluor, eventual il lasam la joaca cu cea de bebelusi si il spalam noi cu cea cu fluor, asa ca avem 2 paste de dinti!
Deni & Vlad & Tudor
godzila spune:
Saluatre,
Trec pe aici rapid sa le urez miresucilor casa de piatra.
Kidule traditionala a ramas?
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
diplodocus spune:
ANYA-mersi de idei..sper sa o scot la capat cumva...
INA,KID-voiam sa pastrez urarile pina simbata ,dar mai bine de pe acum:)
Din partea noastra sa aveti numai fericire si intelegere in cuplu, multi multi ani, si ...distractie placuta
Ioana75 spune:
Buna dimineata! A fost super fain la intilnire, am hotarit (pentru a cita oara?) sa ne intilnim mai des, si cu copii si fara. Milan a fost extraordinar de cuminte, a stat la masa cu noi tot timpul. Medeea e o mamica pe cinste, ne-a adus sa vedem poze cu flacaii ei. A fost o placere sa le revad pe Ruxandra, Bianca, Zina si Irina, toate arata foarte bine. Am si o poza, o descarc in curind.
Am primit 2 dvd-uri: unul cu multe cintece in engleza (de la meme prin Ruxandra) si DVD-ul Copiilor cu multe povesti, cintece (de la RalucaN prin Zina). Cine le vrea, sa-mi spuna; trimit si in alte localitati.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
b_irina_c spune:
Tonnia o sa incerc asa din septembreie cand va avea patul lui. Azi vine soacra-mea si sta pana duminica viitoare asa ca numai ma complic acum... Azi noapte a fost mai bine ca nu a mai plans, a venit cu pernuta lui si s-a urcat in pat la mine. Adoarme si il mut la el.
Nu cred ca e de la bau-bau, e chiar prieten cu el.
Aseara am iesit cu el si se intunecase cand noi eram inca in parc si o desteapta de mamica incerca sa-si convinga copilul sa merga in casa "hai repede ca vine bau-baul si-i manaca pe copii care mai sunt in parc... si pe oamneii mari ii manaca babu-baul daca-i prinde noaptea in parc..." . Si apoi eu cu Vladut am ras de femeia respectiva si de copilul ei ca ei nu stiu ca bau-bau e mic si noi ne jucam cu el... Chiar nu cred ca-i e frica de asta. Si in plus daca vede ca se poate urca la mine in pat nu mai plange deloc, de fapt nu scoate nici un sunet, deci e foarte probabil sa fie doar obisnuinta sau iar o perioada extra-mamoasa.
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
alinam spune:
neata!
sa va fie de bine intalneala si la mai multe :)
Casa de piatra miresucilor noastre, sanatate, liniste si fericire.
Am si eu o intrebare, cate masele au copii vostri? Vlad are 4 si il suspectez ca ne mai pregateste ceva, nu mai papa, se trezeste urland, urlete de durere nu de frikineala si nu pot sa vad nik in gura lui, plus kk mai moale ca de obicei.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
b_irina_c spune:
Am fost atat de preocupata de somnul lui Vladut incat am uitat sa laud si eu intalnirea. A fost tare fain si bine, musai sa facem mai des.
Milan e un vorbaret si un mare iubitor de pesti dupa cum deja se stie . Si tare cumintel.
Si Smaranda e o dulce si zau ca nu semana f tare cu Miruna.
Si nu in ultimul rand multumesc de cantecele .
Alinam Vladut are 4 masele. Ma ia cu lesin cand ma gandesc ca mai trebuie sa apara inca 4.
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)