BARBATUL SCORPION

BARBATUL SCORPION | Autor: alesssia

Link direct la acest mesaj

barbatul scorpion mi se pare cel mai sucit, un sucit dragut. uneori prin actiunile sale pare ca e copia mai putin fidela a lui Canuta om sucit!
am dreptate? sau doar al meu este asa?
si inca ceva....cand merg lucrurile super, are el grija....sa le pipereze!!! de ce??? de ce nu ma lasa sa ma bucur de bine?? de liniste? el rade si zice ca el mentine sarea si piperul relatiei.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

cred ca s-au mai puricat sotii scorpioni pe aici!

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesssia spune:

daaaa stiu!!! voiam lucruri noi!!!!!
am impresia ca al meu e cel mai sucit!!! ce zic sotiile de scorpioni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

alessia, nu ar fi mai practic sa condensezi toate problemele intr-un singur topic? Asa lumea s-ar putea da cu parerea mai la obiect.

Eu nu cred in astrologie, deci barbatul scorpion e ca barbatul leu, capra, varza, iepure, bou, fecioara si paduche.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

CLOVER....ai reusit sa ma faci sa rad cu pofta! thanks!!!!!!!!!!!!
nu stiu daca e o problema, Clover, imi pare sucit rau de tot, adica nu vede lucurile cum trebuie facute. ocoleste rauuuu ca sa ajunga la tinta de langa el. si asta nu voit. iar daca ii arati calea mai scurta...e ok..zice ca nu si-a dat seama. si alege calea cea scurta. aici ma refer doar la lucrurile marunte, cotidiene.

de-asta ma intrebam, ai vostri is la fel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Alesssia, ce iti voi scrie acum este clar off topic, dar numai rezist! Ma lasa nervii de cate ori mai vad un topic deschis de tine pe subiecte "generale", da' "generale rau de tot"...

Daca ai o problema, daca INTR-ADEVAR ai o problema, vino si posteaza aici! Dar nu asa, doar sa te afli in treaba, ca nu ai tu hobby pe acasa sau vrei sa faci puncte pe site... Caci altfel, vei ajunge sa numai gasesti fete care sa posteze pe la subiectele tale, de teama sa nu fie iarasi vreo intrebare "generala" atat de specifica tie

O zi (mai) buna in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by blackgirl0

Alesssia, ce iti voi scrie acum este clar off topic, dar numai rezist! Ma lasa nervii de cate ori mai vad un topic deschis de tine pe subiecte "generale", da' "generale rau de tot"...

Daca ai o problema, daca INTR-ADEVAR ai o problema, vino si posteaza aici! Dar nu asa, doar sa te afli in treaba, ca nu ai tu hobby pe acasa sau vrei sa faci puncte pe site... Caci altfel, vei ajunge sa numai gasesti fete care sa posteze pe la subiectele tale, de teama sa nu fie iarasi vreo intrebare "generala" atat de specifica tie

O zi (mai) buna in continuare!

ASTAAAAAAA AM VRUUUTTT SI EUUUUU SA SPUUUUUUUUUUUUUUN !!!!!!!!!!!

Alesssssssssssssia, vezi cum e sa citesti NIMIC cu majuscule si multe litere repetate?

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

nu o sa ma credeti dar am ras copios!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
va plangeti de un lucru, ca si in cazul dianei de altfel , dar cu toate astea si la subiectele mele , si la ale ei....sunt raspunsuri doldora.
mai ales la ale ei!!!!

nu i-am inteles niciodata pe cei cu telecomanda in mana care se plang de un canal , DAR nu schimba de acolo. asa si cei care m-au amuzat mai devreme!!!!
"imi cer scuze" ca nu va servesc povesti siropoase la citirea carora sa plangeti, sa plangeti, sa va vaitati. asta e! ii las pe altii!
prefer sa va dau un motiv de amuzament!

sincer!

si...nu uitati...."telecomanda" e la voi!!!!

va pup dulce pe toti! amuzanti asa...cum sunteti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Alesssia, eu cred ca nu vezi bine! De unde "raspunsuri doldora"? Eventual, muuuulteeeeee stelute negre!

Mergi la inceput

vezi mai bine!!!!

de ce mai raspunzi daca nu te intereseaza?
cred ca pierdere de timp prin acest subiect - se observa la tine.
d.p.m. d.v , intri pe forum NU ca sa incerci sa te certi - vezi "fata neagra" , ci ca sa te delectezi cu povestile care-ti plac.

si ce? esti invidioasa pe stelutele mele sau ce?

imi contorizezi raspunsurile? nu ai altceva de facut? ma pufneste rasul cand vad asemenea posturi. oameni care in viata reala nu ridica , capul din pamant, dar aici in spatele unui nick au TUPEU.

la mai mare!!!!!

va puppppp youuuu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

loool incepe iar distractia de data asta imi iau si popcornu'langa mine

Mergi la inceput