sotii vostri ies in oras cu baietii?des?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen123 spune:

da, ai mare dreptate si mai ales ca nici nu abuzeaza, si incerc sa ma abtin, nul mai sun, dar in sufletul meu nus linistita, tot ma framinta, dar sper sa ma pot linisti si sa o iau ca pe ceva normal,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaintruder spune:

carmen, nu am o retzeta anume.Si sa stii ca nu sunt chiar indiferenta. dar mi-am zis: ia sa vedem? Crap fara el. Si m-am uitat in jurul meu, m-am uitat in oglinda si am multe de facut cu aspectul meu, intotdeauna se gaseshte. E atat de multa treaba de facut intr-o casa ca te iei cu mainile de par cateodata, plus ca dorm cam 3 ore maxim pe noapte in ultimul timp si momentele cand pot sa trag un maaaaaaaaare pui de somn de vreo jumatate de ora, sau o ora sunt de-a dreptul mirifice. Am invatzat sa ma simt bine cu mine insami, dar asta in muuuuuuuuuuuult timp. Au contribuit si oareshce ieshiri violente verbal din partea lui si pur si simplu sunt momente cand imi doresc sa stau cu mine si cu gandurile mele si cu treburile mele. Imi fac unghiile intre doua pagini de carte (ca am de invatzat), dau drumul la cada si imi pun tot felul de saruri si ratzushte sa pluteasca si fac adevarate bai... mama ce relaxant e. Plus ca exista telefon cu minute incluse si RDS, net cu telefon cu cateva minute gratuite in orice retzea. Imi sun prietenele, ma mai plang de bartama-meu, mai fac curat, mai fac mancare, mai sun fata la telefon, ma mai ashez in motzul patului cu cartea dupa mine... si sa vezi ce fericita sunt cand termin un capitol si incep sa repet. Si mai am o boala, grea de altfel, sa cant prin casa ca adoleshcentele, sa ma maimutzaresc in oglinda. Intotdeauna existat o copilitza in mine care n-are stare. Eu inca mai fac ce faceam candva cand eram pushtoaica. Si nu mi-e rishine sa o spun, chiar daca par puierila.

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

In general iesim impreuna , avem amandoi, din pacate, programele f incarcate si savuram la maxim timpul petrecut impreuna.
Rareori iese cu baietii la pescuit, il incurajez sa o fac pt ca stiu ca e o activitate care ii face placere si il relaxeaza.Si eu ies cu soramea la cumparaturi, mie imi face placere , el e de acord.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaintruder spune:

a, si mai e ceva.... DC-ul e pasiunea mea.....
Cand ma simt singura deschid forumul si e imposibils a nu vorbeshti cu cineva, sa-tzi alunge starea de singuratate.

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

diana excelenta "reteta " ta in fond daca ne pierdem pe noi si adolescentismul pueril din noi( io spre ex is mai copil ca copiii mei cand e vb de joaca si mai ales de parcuri de distractii ) ... am imbatranii mai repede in fond ptr cine traim ... pentru a face cuiva placere ?sau pentru noi ? Pana la urma nimeni nu ne ridica vreo statuie ca stam si ne enervam pe ai nostrii domni ?!?!..asa ca ce mama ma-si o viata avem let's partyyyyy

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

la mine e deja dependenta ...si al naiba daca vreau sa ma tratez ..zilele asta is mai ploioase asa ca imi iau drogul din plin

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

in 4 ani de zile am iesit sparat cred ca de vreo 2-3 ori , si a durat jumatate de ora.
Dupa 4 ani s-au schimba in bine multe , inclusiv problema asta cu libertatea fiecaruia, daca pana acum eram eu cea disperata sa nu mearga niciunde ca poate intalneste pe cineva , acum chiar il sfatuiesc sa mearga in oras cu X/Y si el stramba din nas.
Cum suntem un grup apropiat de prieteni iesim mai tot timpul impreuna , f. rar separat , dar imbratisez iesirile lui cu colegele de facultate/baietii/amici si chiar mi-ar placea sa am si eu o eara cu fetele , macar la 2 saptamani

http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Nu, n-are timp sa iasa numai cu baietii. Iesirile sunt impreuna, si , in general, cand plecam din Uk, avem mai mult timp pentru iesit.
In Londra e nebunie mare, muncim de ne sar capacele.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Hmmm sa o luam punctual. Luni nu mai tin minte ce-am facut. Marti- musafiri de la Londra pe capul meu la birou - lucrat pana la 8, la 8.30 iesit la cina, ajuns seara la 11.30 acasa, cu masina lasata pe coclauri ca m-a mancat undeva sa beau .

Ieri ziua mea de nume si-n plus eu bolnava cu laringita - am venit acasa mai devreme (raritate la mine). El treaba la birou apoi iese cu tat'su sa-l insoteasca la analize si apoi sa mearga impreuna sa vada in ce stadiu de constructie se afla blocul in care socrii mei si-au antamat un apartament (abia turnau fundatia da ' deh...). Deci am stat sg. pana la 9.30 PM cand mi-am primit trandafirii rosii de rigoare dar tot sg. am ramas ca el s-a uitat la sf. meciului cu Steaua.

Azi - eu cina cu un client s-ar putea, dar si daca se anuleaza are el cina cu tot departamentul.

Maine e vineri si eu am petrecere de lansare a unui produs intr-un club, unde l-am invitat si pe el dar...dl. nu prea-i plac invitatii si nici nu prea e genul sa danseze asa incat nu cred ca ma va onora cu prezenta.

Si-am ajuns in weekend - pe care-l vom petrece minut cu minut si secunda de secunda impreuna...macar asta. Weekendul e sfant pentru noi!

Deci asta e o saptamana tipica. Sa nu mai zic ca se mai poate sa fim si in tari diferite si-atunci e si mai misto. A si mai exista seri dedicate coaforului sau antrenamentului la sala pentru mine ( aha mi-am adus aminte ce-am facut luni) Iar pentru el satisfacerea hobbyului din copilarie - motociclismul - si-asta inseamna plimbari solitare sau intalniri cu alti motociclisti si mai exista mersul la fotbal. Si da uneori ma enervez din cauza timpului limitat pe care-l petrecem impreuna dar zau daca n-ar fi asa cu siguranta as avea girls nights out asa cum si el ar avea boys nights out. Pentru moment asta se intampla in cupluri. Iar daca am ceva de vorbit cu vreo prietena in particular o fac over lunch si el asemenea.

Dar sincera sa fiu este prima oara cand m-am gandit la aspectele astea, niciodata nu le-am disecat si programat si contabilizat, doar ca acum realizez ca asta-i viata noastra si ea presupune si hobbyuri si placeri personale si un mare respect pentru ele. Poate nu le impartasim, eu pe ale lui si el pe ale mele dar le luam in considerare deopotriva, exista si nu uitam ca exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Al meu sotz iese o data pe saptamana la o partida de fotbal cu baietii. Uneori ma deranjeaza pt ca sunt f obosita si as vrea sa vina mai repede sa preia schimbul cu fetita noastra.Insa sunt constienta ca are nevoie de iesirea asta. Eu nu ies separat pt ca Deea e micuta si n-am cu cine s-o las. Ca s-o las cu tati al ei ar insemna sa ies sambata sau duminica cu fetele insa fiecare in weekend petrece in familie.

Roxana de Andreea-Iuliana(19.09.2006)

Mergi la inceput