sotii vostri ies in oras cu baietii?des?
Raspunsuri - Pagina 3
Victoria spune:
quote:
Originally posted by andrathquote:
Originally posted by alesssia
sunt PREA posesiva, nu?
NU!
Nu despre asta era vorba...
Nu, era vorba sa incerci sa-ti gasesti o ocupatie placuta si utila...Punand zeci de intrebari pe forum, cu zeci de majuscule si semne de intrebare, fara sa stii de fapt daca ai nevoie de raspunsuri sau nu, iti mananca timpul, si viatza, pe care altfel ti le-ai putea petrece intr-un mod mai placut si mai util....
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
Chuny spune:
Eu am tras de mult semnalul de alarma ... dar nah .... si-asa e lipsa acuta de useri activi pe forumul asta .... trebuie sa existe si din astia care sa umple spatiul aiurea ...
iulian1969g spune:
quote:
Originally posted by alesssia
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vreau sfaturi.....
faza este ca...de fiecare data cand s-a intalnit cu fosti prieteni, mai bine zis amici, a venit cu influente nefaste raauuu de tot.....
si...mi-e cam teama.........
Detaliaza:
In ce constau acele "influente nefaste raauuu de tot..."?!
dianaintruder spune:
al meu lucreaza in ture. Io am program fix. In general ieshim impreuna daca e vorba de ieshit in orash, dar cand e singur acasa, pur si simplu nu sta in casa, urashte asta si se duce cu un amic la sala de net, sau bantuie prin orash. O data ce stie ca urmeaza sa vin acasa se face luntre si punte si vine si el. Plus ca in general vine si ma ia de la munca sau ma duc si-l iau de la munca. Stam destul de putzin impreuna, zic eu, datorita programului de lucru si sincer simtzim nevoia sa stam ca doi moshi sa ne odihnim impreuna, sa mancam, sa discutam. Cand n-aveam stare in casa ne sunam prietenii (un cuplu cu care ieshim de zor mai pe peste tot). Io sunt maniaca cu curatzenia, fac in fiecare zi treaba in casa si daca am prea multa treaba si el n-are stare in casa se duce in parc, vis-a vis de blocul nostru si sta cu baietzii. cand imi termin treaba si de obicei stie cam cat imi ia, ma suna si ma cheama in parc si-shi muta cartierul general de la bancile de langa un magazin de la marginea parcului unde sunt numai barbatzi, la banca mamicilor. E un grup de mamici si ne disperam cu copii, cu retzete, imaprtzim trairi din astea domestice. Daca nu vin repejor, ca-mia duc aminte ca mai trebuie spalat si geamul din balcon sau alta dracovenie, ma suna din minut in minut.
Inainte nu era asha. Eu stateam cu copilul in casa, singura, zi si noapte, el era cu anturajul, foarte prost, pe la nu stiu ce sali de net sau pe la nu stiu ce intalniri cu baietzii in orash. Atunci eram ca alessia. Crizam... ca venea intors acasa, parca nu existam, ma simtzeam neglijata. L-am boscorodit luni intregi pentru chestiile astea si dintr-o data, nu stiu ce s-a intamplat, nu i-a mai trebuit anturaj, nu a mai dat importantza prietenilor si i-a selectat in asha fel incat sa ne ramana in preajma doar cei pe care ii agreez, cei de la care avem ce invatza, sau cei care nu ne creaza dificultatzi. Dar nu i-am cerut niciodata sa nu mai vorbeasca el cu cutare sau nu i-am impus ce prieteni sa aiba, insa i-am fitilit personal pe cei pe care nu i-am agreat, sau si mai bine mi-am exprimat faptul ca nu-l agreez pe cutare si cand era vorba sa vrea sa mergem la cutarescu care mie nu-mi placea, statea extrem de tacuta si la mine e evident ca nu ma simt bine. A doua oara pur si simplu il rugam sa se duca singur, si a priceput, ca nu e prost.
De curand a fost ziua unei colege de-ale lui, una pe care eu sincer nu o inghit, dar pentru ca el avea o amicitzie deosebita cu ea l-am lasta in plata lui. I-am propus sa se duca singur la ziua ei si n-a vrut. problema e ca venise si fata acasa si nu am vrut sa-i stric programul. Atat ne-am codit, atat ne-am consultat cand sa mergem ca a ieshit foarte aiurea. Petrecerea era pe la 3.30 ziua, fata a adormit pe la 2 si ceva, si neam daca am reushit sa o trezesc pana la 5 si ceva, bashca ca am adormit si noi langa fata de pe la 4. Cand nea-m trezit la cinci si ceva s-a suparat foarte tare pe mine, ca el la 7 seara deja trebuia sa intre la munca. M-am simtzit extrem de prost ca mi-a si zis ca am facut tot posibilul sa nu ajunga la petrecere. Adevarul e ca putea sa se duca singur, dar vroia sa fie totushi cu mine. I-am propus sa sune la servici sa roage colega cu care facea schimbul de tura sa mai stea o ora, doua pentru el sis a-i faca el orele in lata zi. Nu i-a mai trebuit. Si m-am simtzit aiurea rau, dar i-am spus ca ma deranjeaza sa ne certam pentru una, oarecare, care pentru mine nu are nici o insemnatate. Bine... nu ne-am certat, dar era oricum tensiune in casa, era mai ales el suparat.
Alessia, orice om simte nevoia de prieteni, sa socializeze, si nu neaparat cu cine itzi convine tzie. Cand stii ac se duce si sta cu oameni care il pot influentza sau potzi avea certuri cu el, fa tot posibilul si lasa-l in plata lui. Dupa o perioada va reveni la ale lui. Parerea mea este sa nu faci caz din asta decat in masura in care ince incet il faci sa intzeleaga ca tu nu agreezi pe x, sau y, pentru ca va face probleme si nu ai timp si de alte probleme, ca si asha viatza asta e asha cum e sa stai sa te mai framantzi si din cauza amicilor lui.
A fi casatorit nu e musai sa statzi bot in bot unul cu altul, sau tot timpul sa-l petrecetzi impreuna. Este necesar, cateodata sa ai putzin spatziu. La o adica convietzuitzi impreuna, dar fiecare trebuie sa aiba nitzica independentza, nitzica libertate in oareshce limite. Om fi noi sotz si sotzie, dar nu trebuie sa stam unul in fundul altuia 24 din 24, ca la un moment dat te sufoci. Mie sotzul meu imi spunea mereu ca nici la WC nu se poate duce fara mine, si crede-ma ca abea daca apucam sa-l vad dimineatza la trezire si seara la culacre. Acum sta mai tot timpul cu mine, prin casa, pe afara in general mergem impreuna, dar tocmai pentru ca i-am dat nitzica libertate. A avut chef sa iasa singur de nebun.... nici macar un telefon nu i-am dat, io care-l sunam si-l stresam cu: "cand vii acasa? io sunt singura si tu te distrezi, te ashtept de la nu stiu ce ora". acum savurez momentele cand nu e acasa...mai ales in turele de noapte. Tot patul e al meu, pot sa dau pe ce canale vreau al televizor, pot sa dau muzica tare, sa ma spal linishtita fara sa ma gandesc ca vrea mancare sau vrea sa faca si el baie, ca mereu se nimereshte cand vreau eu sa intru la baie ca are si el nevoie, sa gatesc fara sa ma secondeze el, ca nu stiu ce miroase nu stiu cum, ca nu stiu ce mofturi mai are de satisfacut.
Plus ca atunci cand sunt singura, eu conduc mashina....
Enjoi
diana
blackgirl0 spune:
iarasi off-topic: ce mai? am si eu defectele mele?
Diana, dar cand mai ai timp de invatat? Macar mai inveti?
dianaintruder spune:
mi-am uitat cartea acasa. Mor de nervi ca ma obishnuisem sa stau cand cu cartea in fatza, cand pe forum si intre picatzele bagam forumul in taskbar si raspunedam la telefon, mai faceam o lucrare, mai raspunedam cerintzelor sefei mele, rapido, sa am timp sa invatz.
Am stat azi doar cu forumul deschis si printre picatzele am facut si treaba pe care o am de facut. Plus ca bat cum gandesc.
diana
ellinia spune:
Si noi mai iesim separat. De regula el mai iese la o bere cu persoane cu care lucreaza, iar eu ies cu fetele de aici, de pe dc. Chiar diseara ne vedem la o bere ! Si cum toate avem copiii cam de aceeasi varsta si chiar si noi avem varste apropiate, ne intelegem de minune!
Nu e nimic rau sa mai iesiti si separat!
Nu stiu cine spunea ca nu se simte bine ptr ca pritenele ei sunt necasatorite si vorbesc numai despre baieti, sex, etc. Cam aceeasi chestie am patit-o si eu cu prietenele mele vechi. Pe mine nu ma mai atrag discotecile si, evident, burlacii, aventurile, etc. Si e normal sa nu ma mai simt bine cu ele, nu mai am ce sa le impartasesc. Si ele s-ar plictisi daca as incepe sa le povestesc ce nazbatii a mai facut Stefan, sau ce mai mananca sau nu!
Influente nefaste capata atunci cand iese cu burlaci care normal ca altceva n-au in cap decat femei, masini sau mai stiu eu ce. Nu ca cei casatoriti n-ar avea dar ei sunt mai temperati - sau cel putin asa ar trebui!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
carmen123 spune:
diana cum ai reusit sa nu te mai intereseze????? si eu am problema asta. nu il stresez cind iese cu baieti dar nici nus linistita, dar daca nui acolo, daca nush ce, si mii ciuda ca eu stau in casa si el se distreaza, un timo il frecam cu telefoanele, dar mam mai linistit ca nu rezolvam nimic decit sa ne certam, as vrea sa fiu mai indiferenta
alessia105 spune:
quote:
diana cum ai reusit sa nu te mai intereseze????? si eu am problema asta. nu il stresez cind iese cu baieti dar nici nus linistita, dar daca nui acolo, daca nush ce, si mii ciuda ca eu stau in casa si el se distreaza, un timo il frecam cu telefoanele, dar mam mai linistit ca nu rezolvam nimic decit sa ne certam, as vrea sa fiu mai
carmen ..gandeste-te un pic ...ce rezolvi daca te enervezi ??? daca iti faci mii de scenarii?El se distreaza si tu cu nervii ...Ba mai vine si acasa si tu cu scandalul "unde ai fost ? cu cine ? cat ? de ce? " ..iete scandalul ..iete cu timpul ruptura si oboseala de clupolu ....cand poti foarte bine sa iesi si tu cu prietenele ..sau sa ai ceva timp pentru tine si ptr sufletul tau ( tre sa ai o pasiune ..fie ea si Dc-ul). Era o poveste cea cu drobul de sare ..de ce sa pui raul inainte cand poti sa iei ce e mai bun de la viata ..nu esti datoare da stai in casa ,doar pentru ca nu esti cu el sau invers ...A fi casatoriti nu presupune esti al meu si numai al meu (in cazul asta pune-i gps sa stii sigur unde se duce ) ,ci respecta-ma ca sa te respect ..Tu de ce vrei libertatea de a iesii cu prietenele , a te duce la mama sau la coafor cand nuu ii respecti lui libertatea de a se duce colo si colo ?? E corect??( cum nu e nici in cazul invers) Nu prea cred ...atunci de ce sa iti faci griji , daca stii cu adevarat pe cine ai alaturi ?!?!Al meu are libertate deplina ..face ce vrea ..nicodata nu intreb ,unde te duci , de ce te duci , cat ai luat pe o lucrare ...nu ma intereseaza vrea sa imi spuna ok ..nu vrea,iar ok ..mai putin stres ptr mine .Spune singur singurel tot si o face de placere nu contrans .Nici eu nu am stres si ma simt libera sa fac ce imi doreste inimoara si el se simte confortabil ne contrans de ideea ca "aoleu ma duc acasa si sa vezi ce ma ia aia la suturi , asa ca mai raman o ora cu baietii ca imi e mai bine decat sa aud tipete si scandal " ( aia e deja obligatia de a te duce acasa ,ci nu placerea de a te duce acasa )
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
O parte din mine