FIV in Ungaria 19
Raspunsuri - Pagina 21

gabitu spune:
Daria multumesc de informatii. Ma gandeam si eu la probleme de faza luteala din cauza acestui progesteron mic. Eu am endometrioza care este generata de o mare concentratie de estrogeni. Din fericire chisturi nu am. Am avut unul imens endometriotic, 11 cm... Acum sa vedem ce vom face. Bafta multa si poate ne luam de manute ca sa reusim si sa depasim aceste probleme.
teacdrn probabil ca a fost macar gradul 2, din ce povestesti. Trebuie sa ai grija cu stimularea. Nu se stie cum reactioneaza implanturile active la stimulare. La ce medic mergi? I-ai spus de endo?
Cornelia si eu cred ca este mai bine sa vorbesti cu Zadori de chisturi. Sa nu mergi degeaba pana acolo.
Pupici fetelor

teacdrn spune:
gabitu-deocamdata stau pe tusa dar de mers o sa merg la Dr. Zadori.Am uitat ceva:eu am endo si mi-am dozat doar o singura data estradiolul,in ziua a 3-a de c.m.,in dec. 2006 si a fost la limita inferioara a intervalului normal-35 (cu val.normale 35-169). Aveti idee cum de nu-l am mare???
tea

sunshine4ever spune:
Ciao fetelor !
Am aparut si eu
Andrao in primul rind sa ai mult succes la stimulare sa fie cu ochisori. In z5 trebuie sa fii acolo pt ca te va chema din doua in doau zile pt analize si eco sa vada cum evoluezi, si fara grija daca prica pe simbata sau duminica pt c ei si in wekenduri sunt acolo , ei sigur numa la o anumita ora , din cite stiu 12:00 .Deci sa nu iti faci griji. De bani posibil te-a intrebat ca la mine stii ca au fost problema si banii de ma txa prima data, nu mai puteam merge a doua oara, si i-am zis , poate a invatat ca daca faci fiv nu inseamna ca esti plin de bani. De reusite are si d-na dr mai multe unguroaice deoarece romincele car enu stiu ungureste merg al zadori , el stiin engleze. colege de tratament nu prea cred pt ca eu luni ma duc paote imi da poate nu, de imi da eu vin acasa fac tratament pina in septembrie la cm si abi aatunci facem fiv. Deci eu is pt luan septembrie. Decapaptyl si merional am avut si eu , si am reactionat forate bine.
De pensiune am mai scris in paginile anterioare, dar uite ca iti scriu adresa : ZAkany u. 5/A
Eu iti doresc mutl succes , si te rog sa ne tii la curent
Chiara unde esti , tu ce vesti ne dai?
Pussi, Daria,Gabitu, Ioana, Mirela, Teacdrn, Tuculucu, Cornelianeli, Carla , Crisis, Maritof si toate fetele
in asteptarea unui ingeras

Chiara spune:
aici sunt, dar sunt pe fuga! sunt in pauza intre 2 ture de serviciu. va pup pe toate, un special pt. tine magduta!
cand am timp revin cu noutatile. am fost ieri la szeged sa vb. cu dr. despre histeroscopie. pe 31 august am programat-o. ciao1

ANDRA0 spune:
Chiara, tu esti tot la Krizsan, nu? Pe la ce ora ai fost ieri? Eu eram acolo pe la 2,30 ora lor.

Chiara spune:
andra. eu sunt acum la dr. krizsan, pana acum am fost la zadori. dar pt. histeroscopie am fost la spital, la prof. dr. molnar geza, sper ca am scris bine numele. el o va face. detalii diseara.

andicu spune:
Am intrat sa va repede!
Bafta fetelor care sunt in vizite pe la Szeged!
Si nu va suparati prea tare din pricina valorii mai mari a FSH-ului ( Aviz Ioana ) ca se mai modifica de la o luna la alta si nici nu e batut in cuie ca daca a depasit limita e gata cu rezerva ovariana!( asta o stiu de la Zadori) ...de mine stiti ca am avut la al2lea FIV FSH-ul peste limita (12 sau 14...am uitat
iar la primul FIV era in jur de 8,..) si acum vedeti cu ce ma ocup!
Andicu mami de

www.flickr.com/photos/9457501@N02/966511192/in/set-72157600554981095/" target="_blank">Ultimele poze cu burtica
Cum crestem noi

ioana_p76 spune:
Andicu ma bucur cand mai treci pe la noi, parca e altfel subiectul asta fara tine..dar las ca venim si noi din urma dupa tine la mamici!
Tea nu fii suparata din cauza valorii fsh-ului, ai vazut ce zice Andicu! Si iti multumesc de incurajari!
Fetelor, care nu ati citit -sa cititi la sub. FIV130, vorbeau fetele de acolo de FSH si de faptul ca de fapt exista o alta analiza care det mult mai precis rezerva ovariana, dar se pare ca nu se face la noi in tara, FSH-ul ar fi orientativ, poate si din cauza asta poate si scadea (ca in cazul meu)
Crisis ma bucur ca stati bine cu spermograma, ati scapat de o grija maaare! Dar tu ce probleme ai de e nevoie de fiv?
(si eu am doua animalute si imi revars toata dragostea asupra lor si cand voi ramane sper ca voi face la fel -oricum ele stau mai mult afara, nu cred ca m-ar afecta cu ceva)Atunci o sa am un motiv sa-l pun pe sot sa adune dupa ele, ceea ce nu prea face acum
)
Va pe toate!
Ioanapoze szeged
poze cu animalutele mele

crisis81 spune:
Ioana eu am endometrioza. In Ianuarie m-am operat pentru ca aveam un chist de 6 pe 3 pe ovarul drept - endometriozic. Dupa operatie totul a fost ok, dar aceasta boala recidiveaza mereu si produce si unele modificari ale endometrului astfel ca nu lasa embrionul sa se prinda.
Cea mai eficienta metoda de a scapa de endo este o sarcina. De aceea nu vreau sa mai astept si trec la FIV cat mai repede.
Inca nu mi-a raspuns Doctor Zadori si eu inca sper sa-mi faca programarea inainte de 10 semtembrie. Dar si el mi-a scris ca tot FIV ar recomanda in cazul meu.
Pussi nu ma treci si pe mine pe listuta de aspirante?
[url=http://www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989]Nunta noastra[/url]

Chiara spune:
am revenit. pe scurt: la ora 9 ora lor am fost la spital, dr. era in operatie, am asteptat pana la 11, i-am povestit totul despre noi, a intocmit o fisa de consultatii si un bon cu care urma sa platim pana la ora 14 consultatia (9750 forinti), a facut programarea pe data de 31 august, mi-a spus ce investigatii am de facut pt. ca se face cu anestezie generala, m-a instiintat ca ma costa 73000 ft, bani care se platesc la casieria spitalului si, foarte calm si direct, inca 50000 ft cotizatia la el (pt. cei care credeau ca sunt altfel decat ai nostri, imi pare rau dar....). apoi am fost sa mi se faca un consult de catre anestezista ( o tipa tare draguta), care nu a cerut nici un ban, si asta a fost tot pe ziua de ieri.
ceea ce mai vreau sa spun este ca nu m-as fi asteptat ca, dupa ce platesc o caruta de bani pt. interventia propriu-zisa ( taxa fireasca, stabilita de spital si legala), sa mi se ceara cu atata nonsalanta inca 200 euro. amintesc ca este un spital de stat la szeged. nu mai vreau sa o lungesc, sunt dezamagita si trista in sinea mea cand vad cum se profita de oameni si de necazurile lor chiar si acolo unde ma astept mai putin. in alta ordine de idei, conditiile oferite sunt mult mai bune decat la noi, cel putin atat cat am vazut ieri. dar suntem decisi sa mergem mai departe.
dupa histeroscopie va voi da mai multe amanunte despre toate astea.
va doresc noapte buna.