FIV in Ungaria 19
Raspunsuri - Pagina 20

carla28 spune:
Simona, si eu as vrea sa ne intalnim cu fetele din Oradea care trec prin situatii asemanatoare, ar fi bine pentru moral si mai invatam una de alta.
aceeasi intrebare si pentru tine, cum de mergi la Budapesta si ce ai patit la Debrecen,
Carla

Liana30 spune:
va pup pe toate..
legaturilorrr multam ma vazui acu..cap de lista..deci sunt sefa ha?
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica

pussi spune:
Ioana e bine sa intineresti ovarele tale acum s-au gandit sa infloreasca
. La mine FSH-ul la primul Fiv a fost 6.6 si la al doilea 6.9... deci diferente minore! In schimb prolactina imi scazuse de la 12 la 8( asta cred ca si din cauza ca mi-am schimba jobul si cel nou e mult mai lejer)!
cornelia tu cu Zadori ai vb de chisturi? nu ti-a dat tratament ? sau sa iei Ac? Mi se pare absurd sa nu elimini inca hormonii dupa 3 luni! Eu zic sa vb cu Z., sa nu ai supriza ca nu poti incepe din cauza lor!
crisis81azi cum stai cu moralul? Sper ca-i mai ridicat!si cu catelusi... ar trebui incet sa-i dezveti de tine! Eu incet am redus contactul cu ai mei.ne vedem, vorbim, dar numai au acces nici pe terasa!
legaturoooooo, da draga! esti sefa
gabitule cine este Muad?? Sti ca sunt curioasa?
ANDRA0 in primul rand ma bucur ca totul a decurs bine Sa fie intr-un ceas bun! Si cu rezultatul final
. In Z5 de stimulare trebuie sa fi acolo la eco! Din cate stiu eu dr. Krizan asa procedeaza: te pune sa faci spermograma acolo si te intreba si de bugetul alocat pt. Fiv! Eu am o prietena
care a ramas la al doilea Fiv cu dansa! Te trec pe listura!
carla imi pare rau pt. problemele cu sotul! Iti trebuie rabdare si putere! Toate la timpul lor!
Simona Bafta! sa fie intr-un ceas bun si cu in brate!
PUSSI

Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele

gabitu spune:
Pussi , Muad'dib este personajul principal al unei carti sf
, una dintre preferatele mele, Dune
. Este o carte plina de miracole si misticism, sf evident
. Este o lume de vis, unde totul devine posibil, cu un pret ce-i drept.
Pupici si sper ca ti-am linistit un pic curiozitatea .

dariaioanaxx spune:
Gabitu- sa stii ca si eu am progesteronul mic si datorita acestui lucru din ce concluzii am tras de pe site si din ce mi a mai spus dra. Protopopescu, acest lucru se datoreaza cantitatii mari de estrogen , deci toate sunt intr o legatura stransa- estrogen mare = progesteron mic = foliculi ovarieni care nu ajung la maturitate = foliculi restanti = ovare cu chisturi foliculare sau seroase, in iunie si eu am avut progesteronul 1.50 dar prostia cea mai mare este ca eu nu mi l am mai facut niciodata si poate aceasta dereglare este destul de veche; nici dr. Z. nu mi l a cerut, cand mi a scris ce hormonale sa fac;
Fetelor,voiam de mult sa va intreb ceva, daca vreuna dintre voi ati luat KAMAIANY, sunt niste pastile, indiene parca, din plante pt. stimularea ovulatiei, eu vara trecuta am luat 2 flacoane, oare este posibil ca de la acestea sa fi ramas cu chisturile pe care le am ? oare aceste pastile au stimulat ovarele si progesteronul mic nu a ajutat foliculii sa ajunga la maturitate si au ramas pe ovare transformandu se in chisturi?!
Ioana- cat de curand posibil o sa incerc sa descarc cateva poze cu Andrei;
daria

ANDRA0 spune:
Gabitu, Ioana, Pussi, sper sa fie intr-un ceas bun! Ma bucur cand aud de reusite si ale d-nei dr. Daca ziua 5 de stimulare pica sambata sau duminica, oare voi fi chemata la clinica? Pt cazurile de genul acesta ei vin la clinica si in week-end?

ANDRA0 spune:
Dariaioana, nu prea stiu ce sa iti spun. Si eu am luat la inceputul ciclului trecut capsule de lemn dulce(estrogenic)si eram convinsa ca am facut chisturi, dar la ecograf mi-a spus dr. ca totul arata perfect. Dar eu cred totusi ca si naturistele pot produce tot felul de perturbari in organism.

crisis81 spune:
Ioana mi-a zis de spermograma si noi o avem facuta de 3 luni. Si e perfecta. Sotul meu a fost sportiv, nu bea, fumeaza foarte mult dar are o stare generala excelenta. Si asa e si spermograma. Eu sunt cu probleme. El zice ca din cauza ca ma obsedeaza ideea nu raman. Dar eu chiar am probleme.
Pussi daca nu i-as avea as inebuni. Asupra los se revarsa dragostea mea materna. Mai ales asupra celei mici. Ca cea mare nu mai are chef de joaca, de mangaiat. Ea prefera linistea. Dar cea mica e si in momentul asta langa mine. De separat, poate dupa ce am sa raman pentru ca momentan camera pentru BB este camera lor. Sunt sufletul meu. M-as imbolnavi daca nu ar fi langa mine.
Pupici pentru toate fetele.
Cristina

teacdrn spune:
gabitu-multumesc de incurajari.;la ritmul in care creste FSH-ul la mine ma tem ca te ajung in scurt timp.
;din pacate nu stiu ce stadiu de endo am -stiu doar ca au fost multiple focare si au mai ramas unele mai mici-din ce mi-a spus doctorul...
Fetelor,cand vad ce valori aveti voi, ma apuca depresia....
Mult,mult noroc celor care au inceput-ioana p76,ANDRAO si speram magduta10!!!
cornelianeli-ma gandesc ca-ti mai vine putin inima la loc -ca vezi,e loc si de mai rau cu FSH-ul;si eu cred ca trebuie sa vorbesti cu Dr.Zadori de chisturi ca sa nu ai surprize neplacute in toamna.
Salutari tuturor fetelor de la subiect!
tea