FIV in Ungaria 19

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

cu lichidele nu stiu ce sa va zic...eu beau de obicei multe,in timpul stimularii am baut si 4 l/zi si totusi am facut chisturi...cred ca mai tine si de altele...de fiecare organism si de ce nu si de noroc...

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)


Daisey


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

In primul rand:
LA MULTI ANI MARIILOR!
Mariaa LA MULTI ANI! Iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele si sa te ajute Dumnezeu sa ai un copilas al tau(sau cati vrei tu)!

Pussi multumim pentru noul capitol, sa dea Dumnezeu sa fie cu noroc pentru toata lumea!

Eu de maine incep AC! Gata, am intrat in pregatirile pentru al doilea FIV, sper sa ma ajute Dumnezeu si sa devin si eu de data asta si apoi
Sper sa ne ajute Dumnezeu pe toate!

Va pup cu mult drag!

Ioana
poze szeged
poze cu animalutele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR FETELOR CE POARTA NUMELE DE MARIA!

PUSSI pai totusi prefer sa raman la apa ca la alte bauturi cum ar fi berea spre ex numai cand ma uit la ea parca ma ametesc dar sa o mai beau,si cateodata mai beau cateva guri de bere fara alcool dar parca si aia ma ametestedeci din variantele date de tine raman la apa.

MAGDUTA cine e a 3 a pe lista?

CORNELIA chisturile alea nu cumva sunt foliculi reziduali?si eu dupa fiv-uri si chiar si dupa inseminari ramaneam mereu cu chisturi(dar de fapt sunt foliculi reziduali)chiar si luna trecuta am facut un eco sa vad cum stau si mi-a zis dr ca am dar ca se va duce odata cu ciclu fara nici un trat,si spre surprinderea mea mi-a spus ca am ovulat natural .

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Kla a treia persona e Ioana, chiar mai ininte mentioana ca va incepe cu ac.
Vai ce ma poate inerva si stresa cm asta, ca nu vrea sa vina.Enervant ii . DAr cum ii si viata asta? Odata nu vrem sa vina o data vrem sa vina.....

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Magduta ma gandeam eu ca de mine zici!
Asa sa fie, cum zici tu, sa pornim pe drumul care se va finaliza cu reusita!
Kla78 am citit ce ai postat la sub. FIV despre preturile si conditiile de care ai avut parte la Madrid. Tu vroiai mai demult sa faci FIV la Szeged, atunci aveai probleme si nu puteai merge asa departe, dar ma gandesc ca e mult prea scump cum zici tu ca te costa 5000-6000 E, cu totul. Sincer nu as fi crezut ca se poate ca si intr-o tara mai civilizata sa fie tratate asa pacientele, chiar daca era vb de un spital de stat.
Totusi e bine ca acolo statul suporta costurile a doua FIV-uri(chiar daca au si unele conditii si se asteapta foarte mult), asa au o sansa si cele care chiar nu pot face rost de banii necesari.
Aici pe noi ne-a costat cu totul(FIV, ICSI, tratament, drum,inclusiv cazare o luna) pana in 3500E si conditiile sunt super, doctorul Zadori e un om super, nu doar ca doctor, ci si ca OM, se vede ca ii pasa de fiecare in parte.(dar de fapt cred ca ai citit si parerile altor fete de aici)
Iti doresc mult succes!


Ioana
poze szeged
poze cu animalutele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

ioana trebuie sa reusim , eu una m-am saturat de esecuri pe planul bb, dar cum o vrea DD

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

IOANA in principiu vroiam sa fac si eu cu dr.Zadori dar am tot calculat si recalculat si mi-am dat seama ca eu mergand de aici in Ungaria ajung la suma ca si cum as face aici,pe langa asta sotul putea sa vina numai cand era punctia ca trebuie sa munceasca si nu suportam sa trec prin tot trat singura,stii si tu prin ce stari se trece si eu dupa atatia ani de incercari nu mai am puterea sa trec singura peste nimic,de aceea am hotarat sa fac aici.

cat despre statul de aici este bine ca fac si numai 2 fiv-uri dar mi mi se pare ca am pierdut timpul cu ei si abia acum imi dau seama,daca in aproape 3 ani cat am fost cu ei am cunoscut doar 5 fete care au ramas gravide iti dai seama ce rate de reusite au ei.eu am ramas cu ei in continuare sperand ca fiind mai tanara voi reusi ,dar n-a fost sa fie,sa nu-ti spun prin ce chinuri am trecut cand la primul fiv dupa primul test pozitiv in 6 ani ,dupa o bucurie imensa ca-mi venea sa dorm cu testul in pat,am aflat ca e extrauterin si am sangerat 90 de zile fara ca un medic sa-mi faca ceva,unele fete poate isi aduc aminte cat de disperata am fost.dar viata merge inainte si trebuie sa speram ca va fi bine si vom reusi toate mai devreme sau mai tarziu!

pupici

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

am pus de azi cu de mine



PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

"La multi ani Mariilor!!"
io dau de baut
pt gravidoaseeee
va pupacesc pe toateee!!

ps..vazut burtica cu fetitze mumoase foc..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...




"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Mi-ka la multi ani pt printesa ta
Leliuta La multi ani pt Maria
La multi ani la toate Mariile
Ceau

Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos

Mergi la inceput