FIV in Ungaria 19
Raspunsuri - Pagina 15

ANDRA0 spune:
Miercuri trebuie sa merg la Szeged pt o prima consultatie. Fetele care au fost deja imi pot spune si mie traseul cel mai scurt pe ruta Cluj - Szeged, respectiv cam cati bani ar trebui sa avem cu noi (forinti sau EUR). Vroiam sa va mai intreb daca trebuie sa mai luam la intrarea in Ungaria vigniete sau daca sunt alte reguli speciale. Nu am mai fost niciodata in Ungaria pana acum. Multumesc mult.

ioana_p76 spune:
Andra noi cand am fost cu masina la granita (am trecut pe la vama Cenad, ca veneam dinspre Timisoara) nu ne-a cerut nimic in afara de cartile de identitate, nici asig, nici talon, nimic. Deci in afara de ceea ce trebuie sa aveti in mod normal in tara, nu cred ca iti trebuie ceva in plus.
Ar fi bine sa ai la tine mai multi bani, ca daca totul e in regula, este posibil sa iti dea reteta pt stimulare sa o incepi acasa, daca nu va fi cazul sa te cheme la o cons in per inhibarii(pe noi nu ne-a chemat, a fost intelegator ca veneam prea de departe)
Cred ca daca ai cam 500E e bine(asta ca sa poti cumpara prima parte de tratam, daca e cazul). De schimbat, daca ai euro, gasesti acolo destule case de schimb. In rest cons. costa 12.000ft, spermogr tot atat (daca va pune sa o faceti), mai trebuie bani pt tichetele de parcare, dar nu sunt scumpe, parca noi am dat 1000 ft pt o zi, dar trebuie neaparat sa le aveti, ca puteti primi amenda.
In rest, nu stiu sa-ti zic despre ce drum ar fi mai bun dinspre Cluj, dar poate stiu fetele.
Iti doresc sa fie intr-un ceas bun! Multa bafta!
Ioanapoze szeged
poze cu animalutele mele

dariaioanaxx spune:
Pussi-mersi ca m ai trecut la aspirante;poate ne incuscrim, desi baiatul meu este cam maricel si distanta intre locuinte tot cam maricica, dar nu se stie niciodata! si daca tot vad ca modifici numele fetelor, hai sa ti sau si eu cateva variante pe care i le am dat si verisoarei mele care are in burtica tot o fetita fivoasa- Maia Iustina - Mara Ioana, Sara Alexia - Sonia Antoaneta, Maria Rebeca - Miruna Ruxandra, Cora Beatrice- Crina Bianca, dupa cum vezi toate contin si nume sfinte, deci daca le mai schimbi uita te si peste aceste nume poate te incanta ceva.
daria

nmirela71 spune:
Buna fetelor
sant aici va citesc din umbra ,si nu-mi scapa nimic.
Magduta merci ,esti o dulce ,sa sti ca leam dat la copii cate un pupic din partea ta.
Liana ,Pussi,Daria ,Gabitu si toate fetele
mirelus

sunshine4ever spune:
ciao fetelor
azi am cam absentat dar miine recuperez
Daria ma bucu rca ai avut o vacanta linistitoare si relaxanta, deci revii cu forte noi si puternice. Eu miine sun sa o intreb pe dr-ta de putem merge pe lunea viitoare sa fim acolo, pt ca altcindva nu voi mai putea fi libera si sa vedem cum incepem stimularea aceasta lunga. REvin miine cu noutati.
Andrao ti-am scis pm si iti doresc mutl succes.
Mirela revinmiine cu amanunte, ti-am scris pm , va pup pe toti
in asteptarea unui ingeras

crisis81 spune:
Fetelor cam in cat timp imi raspunde Doctorul Zadori la mail?
Azi z1. Nu mai pierd timpul. Maine fac analizele.
Cristina

Liana30 spune:
cris daca ai noroc si il prinzi on line iti raspunde imediat..daca nu in cateva zile iti raspunde cu siguranta..el oricum raspunde la toate fetele..bafta multa!!
legaturilorrrrrrrrrr va pupppp..apropo io de ce nu sunt pe lista????ha???
andicuuuu te puppp
Mirelush cu parul roz vreau sa te intreb si eu ca tu stii sigur..gasesc si io in toata Ungaria unde sa fac analizele genetice?ca am inteles ca la clinika nu se fac...te pupppp
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica

sandica spune:
ANDRAO
ruta cea mai buna catre szeged este cluj-oradea-arad-szeged,in jur de 350 km
se poate merge si cluj-alba iulia- deva-arad-szeged, dar e mai lung cu vreo 30 de km si chiar daca drumul este mai bun este foarte circulat si dureaza foarte mult
eventual.... daca vreti sa economisiti timp se poate merge cluj-oradea-salonta-mehkerek-gyula-bekescsaba-oroshaza-szeged
se economiseste timp deoarece drumurile de la ei sunt mai bune si nu circula tiruri ca si pe rutele celelalte....
nu iti trebuie vignete decat pe autostrazi si nu ai niciuna pe traseu....
a inceput, in principiu, iti trebuie 12 mii de forinti, oricum e bine sa ai la tine macar 50 de mii de forinti.....
daca ai tratamente e mai mult....
e bine sa iti schimbi banii la noi in tara pentru ca dincolo cursul te va dezavantaja....
..daca ai nevoie de lamuriri suplimentare, sau de harti din ungaria, noi suntem tot din cluj-napoca ....

crisis81 spune:
Of! Nu stiu ce sa fac....Am vorbit cu sotul meu si el nu poate sa lipseasca atata timp din Constanta. Poate maxim trei patru zile si eu as vrea sa stau acolo pana la rezultat. Sa nu vin pe drum dupa embrio-transfer.
Si am inteles ca ar trebui sa stau acolo cam o luna. El o sa vina cu mine la control, o sa vina cand trebuie sa dea dar nu poate sa ramana cu mine.
Oare o sa ma descurc singura? Ca as vrea sa stau in pat, sa nu depun efort ca sa am mai multe sanse. Ce ma sfatuiti????
Cristina

dariaioanaxx spune:
crisis81- si eu daca totul era OK si primeam unda verde pt. FIV trebuia sa stau singura dupa ET, tot asa sotul nu poate lipsi mult de acasa,ma aducea la Szeged, venea sa doneze si mai venea peste o sapt. sa ma ia; nu trebuie sa stai acolo pana la rezultat, la doua zile dupa ET poti pleca si chiar sa stii ca fetele care au plecat mai repede la drum unele au reusit; personal cred ca trebuie sa crezi in sansa ta si sa ai un echilibru interior permanent pt. a reusi, succes!
Andicu- sa ti traiasca baiatul ca tare frumusel si dolofanel este! parca il vad pe baiatul meu cand era mic, cand ma uit la el! dar sa stii ca parerea mea de cand l am vazut prima data este ca iti seamana mai mult tie;
pupici si succes tuturor!
in asteptarea unui al doilea bebe,de preferinta cu fustita!
daria