FIV in Ungaria 19
Raspunsuri - Pagina 14

Liana30 spune:
va pupacesc pe toate!!!
bun venit noilor!!
am fost la munte acu aterizai..ma duc sa recuperez
Klaaaaaaaaaaaaaa "La multi ani!!"scuze de inatrziere da plecai si nu avui net..te puppppp
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica

adaca spune:
CEAU FETELOR !
ANDICU ce mare si frumos este bebe Filip, dar ce sa faci ca nu am fetita
PUSSI cum lipsesc aflu numai vesti rele, si eu de vreo doua zile sunt cu no-spa,am dureri de burtica. Am fost plecati in Oltenia si acolo am vorbit de voi si am dat adresa clinicii la doua fete,o sa ne marim gasca.
LIANA vad ca o duci bine, te plimbi mereu, dar acuma gata treci la treaba ca nu am nurori de unde sa aleg
TIA pe unde umblati,mare grija cand aparem noi pentru toate fetele
Ade+ Dari si Cai
AB Darius si Caius Gazele

andicu spune:
Multumim de complimente, va si noi pe voi!
Adela, nu-i nimic, eu am pe cine sa intreb in materie de crescut baieti ca tu o sa fii super tare la faza asta! sarcina usoara in continuare si iedut sanatos!
Liana, bine-ai revenit!
Eu incep sa am emotii...duminica, pe 26 avem botezul. Cred ca o sa cam plang ..
Andicu mami de

www.flickr.com/photos/9457501@N02/966511192/in/set-72157600554981095/" target="_blank">Ultimele poze cu burtica
Cum crestem noi

ariana2421 spune:
buna eu sunt noua pe aici.as vrea sa fac fiv dar nu stiu se poate alege sexul copilului?

teacdrn spune:
pussi-deocamdata stau pe tusa dar cred ca voi merge mai departe cu Dr.Zadori;ma bucur ca nu ai parasit subiectul si-ti faci timp sa chemi fetele la apel.
Salutari, mult noroc si curaj tuturor fetelor de la acest subiect!!!
(suntem mai multe care citim dar nu prea scriem....)
,tea

crisis81 spune:
Doamne cate raspunsuri!!! Magduta, Andicu, Pussi, Ioana si celelalte fete....sunteti niste scumpe. Am sarit in sus cand am vazut cate raspunsuri am.
Ioana sa sti ca eu am un mic avantaj, sotul meu stie foarte bine ungureste deci de problema asta am scapat. Nici distanta nu ma sperie ca sunt obisnuita cu drumurile. Am sa-i scriu doctorului Zadori povestea mea si sper sa reusesc pe aceasta cale. De ISCI nu cred ca avem nevoie pentru ca smermograma a iesit "mai mult ca perfecta"-a zis doctora. Tu cand pleci la Szegeg? Poate mergem impreuna :) si nu mai aveti nevoie de tranzlator ca avem noi
. Cat despre lungit....poate daca ai timp vre-o data ne intalnim fata in fata si imi povestesti mai multe.
Andicu tot pe doctorul Zadori mi l-a recomandat si a-ti vazut ce mandrete de baiat are
Va pup si va imbratisez
Cristina

ioana_p76 spune:
Crisis ma bucur ca iti sunt de ajutor! Orice detalii mai vrei sa stii cu placere si poate ne vom si intalni sa vb mai multe pana plec (dar vb pe pm)
Noi plecam pe 10 sept, deci nu cred ca avem cum sa mergem impreuna, ca e prea curand pentru tine. Cat despre translator, fiind la dr. Z nu avem nevoie ca ne intelegem in engleza.
Magduta poate ne intalnim pe acolo daca suntem in aceeasi perioada! dar sa vb de dinainte sa vedem cum ne recunoastem, ca uite, din pacate cu Gabita n-am avut ocazia sa vb data trecuta ca am crezut ca e unguroaica(desi ma uitasem pe pozele ei, dar am zis ca doar seamana) si imi pare rau..Gabita
ti-am zis ca m-a indus in eroare faptul ca in prima zi sotul tau frunzarea o revista ungureasca si apoi am crezut ca nu ne-am nimerit la ac. ora.
Ariana ti-am raspuns si la subiectul creat de tine, noi care suntem nevoite sa facem fiv nici nu ne gandim la sexul copilului, important e sa reusim sa avem un copil.
Ioanapoze szeged
poze cu animalutele mele

dariaioanaxx spune:
Buna fetele mele dragi!Am revenit din concediu si azi am inceput serviciul, a fost super odihnitor si placut in concediu!
Magda- vineri merg la eco si sper sa fi involuat ceva mai mult chisturile, asa cum mi ai urat sper ca m a ajutat apa de mare, tu ce faci, cand incepi din nou ? oricum iti urez sa ai bafta de data aceasta!
Pussi- trece ma si pe mine la aspirante te rog, cu proceduri FIV incepute in martie 2007 la dr. Zadori si intrerupte datorita unor chisturi nou descoperite,in prezent trat. cu AC si sper ca in curand sa ajung sa fac FIV;
pupici tuturor, inclusiv nou venitelor!
daria

Tia spune:
quote:
Originally posted by ariana2421
buna eu sunt noua pe aici.as vrea sa fac fiv dar nu stiu se poate alege sexul copilului?
stiube
pentru asa ceva trebuie investigatii genetice. sincera sa fiu nu cred ca este posibil in RO, dar de ce nu incerci o cautare pe Google? succes!

pussi spune:
SALUTIIIIIIIII
adaca cu luatul No-spa-ului e normal, si Tia mi-a zis ca a luat toata sarcina, iar cu statul in pat, asta este! n-am decat sa stau. Oricum ma asteptam la asta de la bun inceput!
legaturoooooo deci tu cutreierii muntii? Ai luat o gura de oxigen si pt. noi?
daria te trec pe listuta!
Noi ne mai laudam un kg. in plus! Avem 7 in total!
PUSSI

Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele