FIV in Ungaria 19

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata! Ne primiti si pe noi la o ?

tea deci sa inteleg ca o sa mergi pe mana lui Chivu mai departe? Bafta!
tia ma bucur ca Daria a fost asa incantata de valuriSi noi am zis ca la anul in sept. ducem fetele la mare.. or sa aiba 10 luni!
chiara nu stiu nimic de analizele astea...
sandica noi tinem pumnii Sa fie cu noroc, sunt rezultate si in urma inseminarilor.. doar ca trebuie rabdare, vreo 2-3 inseminari facute!
magduta trec la facut lista
sisly nu stiu sa-ti zic... eventual intreba fetele de la FIV!
amulis in primul rand sa fie intr-un ceas bun! In Z5 de stimulare se face doar estradiolul ... ca sa nu ajungi la hiperstimulare! Deci n-are rost sa te panichezi! Iar cu programarea inainte cu 5 zile de inceperea stimularii ... depinde de dr., dar sigur a vrut sa stie daca ovarele tale sunt curatele, fara chisturi si daca totul e pregatit pt. Fiv.! Cu ICSI... eu ti-as recomanda sa-l faci fara ezitare! La mine nu s-a pus problema de ICSI, fiind spermograma foarte buna, dar din 7 ovocite sau fecundat doar 2, cele norocoase. Daca se facea Icsi aveam mai multe!

O duminica frumoasa la toata lumea!

PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sisly spune:

Fetelor

Pussi, Magduta multumesc ptr raspuns.
Amuis Gonalul se face in burta- atentie subcutanat- dimineata.VeZi la FIV este un site cu instructiuni de folosire.
Decapeptyl.. daca este medicament de inhibare poti sa-l faci seara.

Cu drag Sisley

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amulis spune:

mulutmesc fetelor, parca m-am mai linistit.
o sa va tin la curent cu ce se intampla.
azi trebuia sa fac primul gonal.E o problema ca nu l=am facut dimineata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by amulis

eu le-am facut la aceiasi ora cu aproximatie... si de dimineata!

PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Vin si eu la o cafea cu voi!
Pussi super listuta pe care ai facut-o! Sa speram ca va fi cu noroc pentru toate fetele!
Amulis sa fie intr-un ceas bun si sa se lase cu ! Ref la injectiile cu gonal, si eu le-am facut tot de dimineata si aprox la acceasi ora, e mai bine dim, organismul fiind mai activ, ca se asimileaza mai repede.
Sandica iti tin pumnii sa fie cu succes inseminarea!
Chiara ref la analizele pe care le-ai facut, exista vreun tratament sa -ti scada anticorpii acolo unde sunt peste limita? D-na dr. ti-a dat sa faci aceste analize? Intr-adevar dr. Zadori e cam "zgarcit " la vorba si nu stiu de ce nu s-a agitat mai tare pentru voi, sa iti dea sa faci mai multe analize, ca doar erai la al patrulea fiv, cu doua reusite dar oprite din evolutie. El ce explicatii iti dadea? La un moment dat, dupa ultimul fiv, ziceai ca urma sa se gandeasca sa faca niste schimbari, ti-a mai zis care erau acestea? Ref la anticopii tiroidieni asa mari, ai cumva probleme cu tiroida si din cauza asta sa se fi format asa anticorpi? Scuze ca poate te-am intrebat prea multe, dar nu inteleg de ce daca i-ai zis ca in familie ai avut unele afectiuni pe care le puteai mosteni, de ce nu ti-o fi dat sa faci si alte analize, ce il costa?

toate fetele!

Ioana
poze szeged
poze cu animalutele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sisly spune:

quote:
Originally posted by amulis

Nu cred ca e nici o problema. Important e sa-l faci subcutanat.Mie mi l-a prescris dr.sa-l fac in cursul diminetii dar de cateva ori a trebuit sa-l fac dupa consultatie si analize de sange- deci mai tarziu.

Sisley

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

magduta
ioana, nu am avut simptoe legate de tiroida. Anticorpii antitiroidieni m-am decis sa-i fac din proprie initiativa deoarece, desi ft3, ft4 erau normale, tsh-ul era sub limita minima si asta la analizele facute inainte de ultimul fiv. In urma cu 3 ani tsh era normal. D-na doctor Krizsan mi-a confirmat ca ar trebui sa-mi fac analiyele imunologice, avand in vedere sarcinile oprite in evolutie si antecedentele familiale. La intrebarea de ce dr. Zadori nu s-a straduit mai mult ptr. aflarea cauzelor, nu stiu ce sa iti raspund... fiecare trage ce concluzie crede de cuviinta din cele intamplate mie. Singura explicatie care ne-a dat-o dupa prima pierdere de sarcina a fost ca se poate intampla sa existe anomalii genetice ale embrionului, dar ca sansele sa se repete la sarcinile urmatoare sunt mici.
Salutari tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Buna fetelor!
Eu sunt din Constanta si in toamna vreau sa ma apuc de FIV. Se poate sa-mi dati si mie mai multe detalii despre Szeged?
Cat trebuie sa stau acolo? (ca nu pot sa fac 10 drumuri Constanta Szeget),
Cat ma va costa?
cat mai este cazarea?
De ce e mai bine ca la Bucuresti?
Stiu ca sunt fete care fac in septembrie si banuiesc ca sunt la curent cu noutatile.
Cand ar trebui sa sun pentru programare daca vreau sa ma duc in Octombrie?
Va pup si va urez din tot sufletul multa bafta!!!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Chiara
Pussi daca imi permiti sa te corectez, eu am facut in iunie , nu in mai, si numele dr-tei este KRIZSAN (si cu z nu numa cu s) sa nu te superi, dar ma gindeam sa fie listuta corecta. dE altfel e super ok.
Amulis trebuie sa te gindesti pozitiv, si asa cum zice Pussi iti ia estradiol sa vada sa nu creasca ca sa nu ajungi al hiperstimulare. asa cum am patit eu. Decapeptilul si Merionalul eu la-m facut la aceeas ora doar c ala amiaz pt ca dimineata intotdeuna am pertrecut-o la clinica donind singe pt estradiol.
Ioana tu al inceput de septembrie faci?
Crisis81, bien ai venit pe .
Eu iti pot spune regimul doamnei doctor Krizsan : ea te cheama in z2 sau z3 al cm sa iti faca si la ei analize hormonale (chiar daca tu te duci de acasa cu tema facuta , adica iti faci toate analizele pt ca asa iti cer al dosar).Duap rezultat in aceas zi iti da si trataemntul de stimulare si abia in a 5-a zi te mai cheama (pe mine m-a chemat si in z4 pt ca am stat acolo pt ca nici noua nu ne convenea naveta, si undeva era mai bien pt ca ma monitoriza mai bine decit daca as fi facut naveta din 2sau 3 zile) dupa care trebuie sa stai acolo pt ca te va chema din doua in doua zile pina iti face punctia cind trebuie sa fie si sotul acolo, apoi la max trei ziel (unele cazuri si 5) iti face embriotransferul. duap care e mai bien ca trei ziel sa nu te duci la drum. In ceea ce priveste preturiel sunt pe prima pagina, nu s-au modificat. Iar de cazare, i-am recomandat o pensiune si pt Sandica si e foarte multumita. Personal nu pot sa iti zic cum e , noi doar am vazut-o ca pe semptembrie sa mergem acolo (noi am avut o experienta ca prin mail am ocupat o camera la o pensiune si cind am ajuns acolo era cocina).Proprietarii sunt romini plecati din rominia, si is buni prieteni cu doamna doctor. La pret noau ne-au zis ca ne lasa la 5000 ft pt ca vom sta min 2 sapt max 3 sapt, ei bien depinde de evoluarea tratamentului. Dar si Sandica a scris ca de stai mai mult lasa din pret. Iti doresc mutl succes.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Crisis acu vad ca am omis un raspuns. De ce e mai bine la unguri decit la bucuresti. Direct nu pot sa iti dau un raspuns dar din cite am observat de p forum sunt mai multe reusite. Ceea ce iti pot spune mai sigur ca ei is mai avansati ca noi si din punct de vedere al nivelului de pregatire si din punct de vedere al tehnicii. rominii nostri mai au de invatat si al teorie si al tehnica.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput