FIV in Ungaria 19
Raspunsuri - Pagina 11

sandica spune:
buna tuturor
scuze ca nu am dat nici un semn de viata dar am fost plecata
cum zicea si Magda pensiunea este draguta, nu luxoasa dar foarte curata, camera in care am stat avea si baie (la fel de curata),frigider pe hol. Am platit 7000ft pe noapte dar se poate negocia daca stai mai mult, noi am stat doar doua nopti. Ce ne-a placut e ca e aproape de centru, 10 min in plimbare, si proprietarii sunt foarte draguti, comunicativi.
Eu merg la dr. Zadori, am aflat de el de la voi pt ca va citesc de mult, dar scriu mai putin. In tara nu mi s-a spus nimic in afara de sterilitate primara. Dr. mi-a zis ca e vorba de sindromul ovarului polichistic, in rest nu sunt alte probleme. Asa ca am inceput cu o inseminare si acum asteptam rezultatul. Oricum, mergem inainte.
Cam atat.
Pupici!

sisly spune:
quote:
Originally posted by sisly
Fetelor care ati facut FIV CU OVULE CONGELATE ,AJUTOR!
Urmeaza sa fac un fiv cu ovule congelate in Germania si nu am suicienta medicatie pt. inceput.
Mi s-a dat estrifarm 2mg. sau proginova ( nu cyclo proginova).
Cu ce se pot inlocui deoarece aici nu gasesc.Ce medicatie se da in Romania ptr inceput?
Multumesc ,
Cu drag va saluta o veche aspiranta
SISLEY

amulis spune:
Buna dragelor.Nu sunt un membru foarte activ, dar de citit, nu-mi scapa o zi.
constat ca toate sunteti la Szeged (de cand va citesc, am capatat un mare respect si admiratie pentru dr.Zadori).Nu acelasi lucru il pot spune despre dr-ii din Debrecen, care este tot clinica Kaali.
Deci: dupa prima consultatie, spermograma, etc, dr.Tandor - decide ICSI.
Buun! imi da sa-mi fac analizele: fiv, chalmidia, etc (nu le am in fata si nu le pot enumera, dar voi stiti).Si ma cheama cu 5 zile inainte de data aproxim. a cm.Fac analizele si ma duc cuminte din nou.Ajung acolo, nu mi se spune, aflu de la o pacienta care intreba de el, ca dr.meu este in concediu.
Stau si astept sa intru la celalalt.Acesta se uita pe analize (care au iesit toate bine) si imi face schema de tratament. Apoi, imi spune sa vin din nou in ziua a 5-a de tratament (tratam incepe exact din I zi a cm.)pentru analize de sange(cred ca hormonale).
citindu-va pe voi, imi dau seama ca ceva nu se potriveste.
1. nu v-am auzit pe niciuna sa va cheme (pt ce, nu stiu) inainte cu 5 zile de CM (eu acestui dr.i-am spus ca am fost chemata exact in acea zi).
2.analizele hormonale vad ca se fac in z 2 a cm.De ce la mine in ziua 5?
Sunt intrebari la care ma si tem sa aflu raspuns .Oare e in regula? stiu ca nu la toate se pot aplica aceleasi principii, e normal, dar totusi, prea difera ceea ce mi se intampla mie fata de voi.
schema de tratament este pe 5 zile:
- z1 :decapeptyl - 1 injectie, vit E.1/zi, rutinoscorbin 3/zi, magne B6 2/zi, aspirin protect 1/zi
-z 2 : decapeptyl - 1/2 injectie, gonalf 150 u, vit E.1/zi, rutinoscorbin 3/zi, magne B6 2/zi, aspirin protect 1/zi
-z3, z4, z5 idem.
ce-mi puteti spune.
pentru mine e nasol ca nu vorbesc ungureste, si am o prietena care vine cu mine, dar nu-i acealsi lucru cand conversezi tu cu dr, ca sa-l poti intreba orice.
acum sunt destul de frustrata, dar sper sa-mi revin.
fetele care ati trecut prin asa ceva, please, dati-mi un feed-back.
pupici

amulis spune:
am stiut ca uit sa mai intreb ceva.
Azi am inceput tratamentul.Decapeptyl-ul mi l-a facut in brat, ca un vaccin.
e ok?
iar gonalf se face chiar in burta, asa cum am vazut pe prospect?
tks.

teacdrn spune:
amulis-eu nu stiu ce sa-ti spun referitor la tratamentul primit si la consulturile fixate-eu fac analizele hormonale in ziua 2 fara a fi implicata in momentul de fata in vreo procedura.din ce am citit-fetele care au facut FIV au fost uneori chemate in a5-a zi de tratament de stimulare-cred,pentru a face ECO ;dar ele te pot lamuri mai bine.
tea

sunshine4ever spune:
Chiara ma bucu rc aai descoperit noi "orizonturi" si ca atare is ferm convinsa ca vei ajunge si pe drumul cel bun de a aavea propriul vostru copil. Cum am mai zis si nou n-i se va da cu siguranta dar unele trebuie s ane chinuim mai mult, asta-i viata.
Succes in continuare.
Sandica ma bucur ca v-a palcut unde ati stat. Tin pumnii sa fie cu bebic.
Amulis ceea ce priveste regimul din Debrecen nu stiu ce sa iti zic, dar sa mergi in z5 pt analize sau ininte cu vreo cinci ziel de cm nici macar al noi nu se practica. Iar de stimulare si eu am avut decapaptul si merional , vit c si elevit , nu mai mult, da rin fine poate tie asa iti trebuie , eu am fost la priam stimulare si al primul fiv. Eu iti doresc mutl succes si capul sus poate nici nu e bien sa faci comparatii, poate acolo asta e regimul. Cu DD ininte, mult succes.
in asteptarea unui ingeras

sunshine4ever spune:
amulis am uitat sa te intreb, in z2 sau 3 ai facut analize hormonale sau in loc de z2sau3 ti-au facu tin 5, sau in z5 te-au chemat al alte analize de verificare? Si eu am duceam in fiecare zi sa imi recolteze singe pt estradiol, deexemplu.

sunshine4ever spune:
Sisly din pacate nus tiu ce sa iti raspund paote te ajuta fetele cu experienta mai multa. succes.

amulis spune:
Da, magduta, asa cum spui si tu, capul sus si cu DD inainte.Acum am intrat in hora, si merg mai departe.Ce-o fi o fi!
poate ca asa mi se potriveste mie.
De cum au vazut analizele (nu si cele hormonale, pt ca nu mi-au spus inca sa le fac), m-au intrebat de cand vreau sa incep trat.de stimulare.
totusi, ma bucur, ca la 36 ani, organismul meu e OK.
oare injectiile (decapeptyl si gonalf ) trebuie sa le fac zilnic la aceeasi ora?

amulis spune:
mgaduta, in ziua 5 de tratament m-au chemat pentru alz de sange.Presupun ca hormonalele....nu am inteles bine.