Bucurii de sept-oct 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 13
alexutza_26 spune:
Lili- buna idee cu subiectul deschis..pt ca suzeta nu a vrut deloc desi de cnd l-am nascut e obisnuit cu tetinele, ca doar bibele e iubitul lui no.1...daca ii scot degetul din gura cand vrea sa adoarma se enerveaza...o sa incerc metoda ta...sper sa functioneze ca la ce rani si-a facut mor d emila lui cand il vad asa si nu vreau sa devina obisnuinta!!!multi ici si te tin la curent cu rezultatele!!!!
Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
AndraPG spune:
Va multumesc mult fetelor pentru raspunsuri, gravida zic eu ca nu as avea cum sa fiu, pentru ca de fiecare data ne-am protejat dar mai stii?!
Oricum, miine ma programez la medic, sa vedem despre ce e vorba. Azi ma simt ceva mai bine.
Pupici la toata lumea.
Am descoperit iubirea adevarata, cea a unei mame pentru copilul ei!
Poze Carina
CristinaGoji spune:
AdinaF - mi-am delectat si eu privirea de dimineatza cu scumpetele tale, mai mult, mi-am bagat ochiul si in albumul de debut. Super! Imi imaginez cum te simteai tu atunci, la inceput, cu 2 mandreti in brate
Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
pufymic spune:
Am intrat in viteza ca azi sunt ocupata(fac compot) sa va spun drum bun si concediu placut bucuriilor calatoare!
Si Andrei de Ro_Ana!!!!!!!!!!
Lili vrem povesti!!!
Si eu m-am delectat cu pozele de bucurii gemene!
Mirabela ce baietel mare ai deja!!!!!!Bravo!Vad ca avem fff multe bucurii care merg singure!
Nu mai stiu ce vroiam sa zic.....va las....fug la treaba!
Ah mi-am amintit: eu am 1,59 cm.....e careva mai pitica?
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
beatrix spune:
Itzy, n-am uitat de cresa! ca si acum, ieri am scris in viteza mesajul ca nu am timp! citesc pe fuga si scriu pe fuga!
la cresa e super bine! efectiv iubeste sa se duca acolo! in prima saptamana de dupa concediu, ajungeam la 18 acasa, manca si lua somn imediat pana dimineatza! asa obosit venea dupa alergatura cu ceilalti pitici! in week-end cand nu merge, daac e deschis tv-ul si apar copii, rade si se duce si da cu mana in tv! in parc, tot asa cand vede copii mici fuga dupa ei! are program deja stabilit de mancat si dormit! adoarme singur in patutul lui, fara alte ritualuri! ii dau biberonul, il asez in pat, ii spun rugaciunea cu ingerasul, l-am pupat si am iesit din camera! uneori adoarme imediat, alteori il mai aud cum zornaie jucariile si apoi adoarme fara plansete fara nimic! desi la inceput am fost sceptica in ce priveste cresa, acum sicer sunt convinsa ca am facut cea mai buna alegere pt el! si acum mai sunt lucruri minore care nu-mi plac dar daca ar fi sa o iau de la inceput tot cresa as alege! eu zic ca faptul ca e sociabil, rade si sta cu toata lumea, mananca bine, doarme singur, are deja un program bine stabilit si altele, se datoreaza cresei!
sper sa nu-mi iau rosii in cap, dar eu sunt pro cresa decat bona!
singurul dezavanyaj e ca se poate imbolnavi mai des pe de o parte, pe de alta isi intareste sistemul imunitar, deci tot cresa castiga! depinde cum privesti lucrurile!
pufy, da! eu am 1.58 si 56 kg!
Bucurii de 16!
Beatrix si Eric
Vauva spune:
He,he, he
Se vede ca au venit bucuriile din concediu ca au sporit paginile
Noi am venit de luni dimi si am si fost la control unde ne-au si vaccinat!Avem 9 kile si 76 cm. Si apropo Pufy eu sunt mai pitica ca tine 1,55.Mai urmeaza cineva?
A fost f frumos in croaziera, ne-am simtit bine cu tot cu pitica, am umblat de ne-am rupt si am vazut o gramada de lucruri faine. Stockholmul este un oras f frumos cu o arhitectura impunatoare si cladiri f frumoase. Cred ca e mai frumos ca Helsinki desi sotu zice ca nu. O sa va pun fetelor vreo 300 de poze asa ca sa va tineti bine. Am vizitat orasul vechi, casa regala, am prins schimbarea garzii regale si 2 muzee. Unul cu un celebru vas Vaasa de razboi care s-a scufundat imediat ce a iesit in port si inca un fel de muzeul satului.
Cristina, wow felicitari! Si noi mai folosim metoda cu intreruptul si prezervativul sper sa nu o patim. Eu mi-am cumparat contraceptive, da vorba ta Mirabela m-am saturat de hormoni. La mine chiar ar fi indicat sa iau din cauza endometriozei dar sincer mi-i groaza de efectele lor secundare
Cata14 si eu am pierdut o sarcina la 6 saptamani, mie mi-au spus ca pot incerca imediat din nou. Eu asa am facut atunci numa ca nu am ramas imediat ci dupa 1 an de zile.
Pup
Alina&Bianca(25 August 2006)
tanima_i2002 spune:
Vad ca toata lumea sufera de lapsus. Si eu la fel, din ce in ce mai mult. Nici nu am intrat bine si nu mai stiu ce vroiam sa spun si cui, si cum sunt mereu pe fuga...
Pufy m-ai omorat!!!! Din ce mai faci compot ca eu as face dar toate's scumpe si nu prea mai sunt fructe pe piata decat piersici de import, mere la fel....Chiar m-ai facut curioasa, zau!!!
Adina suuuuuuuuper gemenusiii. Pozele la geam sunt bestiale.
Ieri am vrut sa va pun si eu 2 filmulete, unul a fost prea lung (rares innotand la mare) si nu s-a incarcat iar pe al doilea dupa ce s-a incarcat in 3 ore l-am sters ca mi-am dat seama ca este un film pe care nu pot sa il las pe net: Rares la volan, tati apasa pe acceleratie si mami din dreapta tine volanul, tot familionul participa acolo. Daca ma dadea careva la TV cred ca puscaria ne manca. Asa ca am fost precauta si l-am sters.
Ce bine de fetele care inca alapteaza si nu au CM. Si eu tot ca Lullabay, de cand mi-a venit la 6 luni e durere, am nervi 3 zile inainte, dureri de cap de imi vine sa ma dau cu el de pereti, imi vine sa plang asa din senin, ma tine 7-8 zile, primele 3 zile parca imi curge si sufletul din mine... Nu credeam ca poate exista asa sindrom premenstrual si asa menstruatie chinuitoare. Si cand mai ai si de infruntat maraielile unui copil iti vine sa te arunci de la etaj. In plus si Rares este f f f agitat in perioada aia.
Fug la mancare ca poate o ard si nu ar fi prima oara.
Apropos, vreau sa ii fac lui Rares spanac, dar din cel ongelat. Ce retete aveti?
La multi ani Andrei, sa cresti mare si sa ai parte de toata fericirea din lume!
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni 6-7 luni 7-8 luni Litoral 2007
ramomar spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Inca una si ma duc
Ramomar...ref la intarcat. Eu dupa inceperea diversificarii la 6 luni, am inlocuit treptat fiecare masa de san cu mancare...deoarece citisem ca asa se intampla si nu mai renunta usor la san....Am ajuns sa ii dau numai seara si spre dimineata. Acum, de 2 sapt i-am dat completare lapte praf si incet incet si-a impins masa de lapte pana la 8 jumate dimineata....Citisem ca daca ii dai in timpul zilei sa suga...alternativ cu mancarea sau dupa....risti sa se obisnuiasca mult prea tare, sa nu manance bine la pranz ...ca stie ca ii vine tzitzi pana la urma...si am evitat asta...
Laptele s-a dus treptat si fara probleme. Intentionez sa o alaptez pana la 1 an apoi ii voi elimina si masa de dimineata si ulterior masa de seara. Daca intrerupi brusc, risti sa ai pb la sani si sa iei pastile...Eu exclud din start pastilele...Sunt atatea femei in lumea asta si in trecut care au intarcat copiii fara ajutorul pastilelor...mai ales ca la unele femei...au si efectele acelea nedorite ....
Si inca ceva....ar fi bine sa nu mai pui gem sau altceva dulce pe sani...sa nu te trezesti cu vreo carie ...la dintucii ei. Incearca sa elimini treptat fiecare masa de san. o sa fie mai greu ca deja e mare dar ...asta e
Eu cand i-am introdus lapte praf la fel ma gandeam ca poate nu il va accepta....si o alaptam seara pana aproape adormea....si asa semi-adormita i-am dat bibele cu laptic...l-a acceptat fara pb...E drept ca ea nici nu este mofturoasa la mancare...dar oricum...putea sa nu ii placa....nu?
Pediatra mi-a recomandat Milumil 3 de la Milupa deoarece este deja mare si cunoaste gusturile. Humana si Nan ar avea un gust mai ciudat un pic si mi-a spus ca erau sanse mai mari sa nu il accepte.. Si uite ca a avut dreptate...i-a placut din prima. Bafta multa si ia-o incet si cu rabdare....nu te grabi...zic eu...las-o macar cu mesele de seara si noapte ...elimina-le intai pe cele de ziua...
Va pup ...ma duc la sotz ca ma cheama
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
of, itzy, ce bine ar fi sa fie asa cuminte si Patricia mea, dar e o incapatanata si jumatate. Sa stii ca si eu mi-am dorit sa o intarc treptat, tocmai de aceea nu mai suge ziua de pe la 7-8 luni decat foarte rar, dar in schimb sunt nopti cand se trezeste din ora in ora si numai tzitzi vrea, iar de biberon nici nu poate fi vorba. Pe la 8 luni si ceva am fost ff bucuroasa caci incepuse sa bea ziua si cate 300ml Humana. Inainte incercasem si Milumil, dar nu l-a vrut deloc, asa ca am aruncat intreaga cutie. Eii, a baut cateva zile Humana si apoi gata, nu l-a mai vrut nici pe asta si uite asa de atunci ne luptam cu morile de vant si nu am inaintat deloc, asa ca singura solutie la noi e sa-i nu-i mai dau deloc san, ca altfel nu o intarc nici la 10 ani. Eu as spera sa nu ajung la pastile. Pana seara nu prea am probleme cu ei, dar spre seara sunt cam plini, deci cine stie. Am niste emotii si chiar o stare de nervi de nedescris cand vad cand e de incapatanata, dar asta e trecem peste si mergem mai departe
multi -ici
edit: am pus gem, dar ea nu l-a papat; a vazut ca e ceva in neregula acolo si a inceput sa planga, dar nu a pus gurita
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
tanima_i2002 spune:
Floricel, si mie imi plac dulciurile de mor si orice ar fi pana nu termin punga de dulciuri sau pachetul de ciocolata nu ma las. Parca sunt un drog ptr mine. Apropos, de ceva timp m-am dat pe finetti cu biscuiti. Intind ciocolata pe biscuiti si asta fac toata ziua. Este durere.....
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni 6-7 luni 7-8 luni Litoral 2007
pufymic spune:
Tanima de prune pun compotul!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!