BLOND PLATINAT ACASA? CUMMMM??????????

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariana2421 spune:

eu am fost bruneta si mi_am luat decolorant de la revlon care nu e scump pan in 8lei iar apoi a 2 zi mam vopsit cu palette a10 blond cenusiu si sunt aproape argintie.eu nu dau 2 lei pe vopseaua de la l"oreal.desi imi permit sa merg zi de zi la salon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2421 spune:

decolorantul de la revlon e super.mai intai tre sa te decolorezi altfel o sa fii galbena la par,cea mai mare prostie e sa te vopsesti blond pe par saten sau brunet.tre decolorat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nume spune:

Salut,
uite m-am uitat acum din ce nuante mai am (folosesc 1/2 de pachet o data, numai radacinile): L`oreal(Recital Preference) 03 - Blond tres tres clair cendre si L`oreal (Excellence Creme)03 - Lightest Ash Blonde. Acum ca ma uit la amandoua am senzatia ca e de fapt aceeasi.
Parul meu la origine e saten, nu foarte inchis, iar firul e foarte subtire.
Pt. varfuri, dupa spalat, folosesc Kerastase Serum Nutri-Sculpt(am nevoie de volum la radacina - ca nu e f des - dar varfurile sa ramana lucioase si moi).
...Si uite ca a crescut destul de lung fara sa se arda...

Pt. volum (radacina) cel mai bun pe care l-am avut(da volum fara sa incarce) e Small Talk de la Tigi. Nu l-am mai gasit de vreo luna...

Si o ultima chestie: pt fire albe cea mai buna vopsea(decoloreaza si aduce la aceeasi culoare uniform orice nuanta) e Herb Balsam Colorant de la Korres. Am gasit-o la Mario Plazza, la parter...

nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nume spune:

...A propos de luciu, daca vreti sa arate intre vopsiri lichid, foarte lucios si hidratat, luati o fiola ``power repair B``, tot de la L`Oreal, de la un coafor. Tratamentul intreg e foarte scump... O fiola e 20Ron si ajunge la 2 spalari. Se da dupa spalat, pe parul umed-zvantat si se clateste dupa 20 de minute...
Hmmm...in astia 10 ani cred ca am incercat toate produsele de pe piata pt. ca am un par cu probleme...

nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna, fetelor, ajutati-ma si pe mine cu un raspuns. Stiu ca inainte, auzeam mereu ca daca esti grevi nu trebuie sa te vopsesti. Nu stiu de ce, ca nu ma interesa atunci. Ori face rau, ori nu prinde vopseaua... nu stiu, dar ceva era. Ideea e ca mi-au crescut niste radacini, si de o saptamana am aflat ca sunt gravi... nu stiu ce sa fac, ca vreau sa fiu o gravi frumoasa. Daca e vorba ca vopseaua nu prinde la gravidutze, asa se spune si cand esti la menstruatie sa nu te vopsesti, dar cred ca mai de multe ori m-am vopsit cand eram la menstruatie decat inafara ei si intotdeauna mi-a prins vopseaua. Ce ma sfatuiti, sau ce stiti voi despre asta?

Va multumesc frumos!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

chiar m-am uitat aseara la emisiunea Getei Voinea de pe euforia si ea zicea ca toti medicii recomanda fetelor sa nu se vopseasca in timpul sarcii, si ea nu intelegea de ce
si mie mi-a zis dr.mea sa nu ma vopsesc macar pana cand implinesc 16 saptamani si asa am facut, desi eram blonda (acum nu mai sunt)..deci radacinile se vedeau imediat, chiar la o sapt.de la vopsit

deci, parerea mea e sa astepti un pic, sa se formeze bb si apoi sa te vopsesti....zice eu ...asa....preventiv...

sarcina usoara si sa fiti sanatosi

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu m-am vopsit in timpul sarcinii..mai putin primele 12 sapt, cu toate ca medicul mi-a spus ca nu are ce sa se intample nici daca ma vopseam inainte, dar asa ca sa fiu mai catolica decat papa, am zis sa respect macare cele 12 sapt. Copilul e ok...Asadar Ylari vopseste-te cu incredere, poti evita si tu eventual primul trimestru, apoi bb e deja format, nu mai are cum sa-i dauneze vopseaua...plus ca, sa fim serioase vedem la Tv o groaza de vedete care au devenit mamici, nici una n-a aparut cu parul nevopsit, si vad ca toti copii sunt ok

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Exista o sansa f mica, insa exista - sa se declanseze o alergie. Am o prietena careia i s-a declasat alergia la vopsea de par dupa 30 de ani si a fost foarte urat.

Cand am ramas insarcinata eram blonda, am asteptat pana mi-au crescut radacinile cam de 4-5 cm apoi m-am vopsit culoarea naturala dar asa: lua o suvita, vopsea ce era blond apoi invelea in folie de aluminiu. Asa ca vopseaua nu a atins pielea.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by YLARI

Buna, fetelor, ajutati-ma si pe mine cu un raspuns. Stiu ca inainte, auzeam mereu ca daca esti grevi nu trebuie sa te vopsesti. Nu stiu de ce, ca nu ma interesa atunci. Ori face rau, ori nu prinde vopseaua... nu stiu, dar ceva era. Ideea e ca mi-au crescut niste radacini, si de o saptamana am aflat ca sunt gravi... nu stiu ce sa fac, ca vreau sa fiu o gravi frumoasa. Daca e vorba ca vopseaua nu prinde la gravidutze, asa se spune si cand esti la menstruatie sa nu te vopsesti, dar cred ca mai de multe ori m-am vopsit cand eram la menstruatie decat inafara ei si intotdeauna mi-a prins vopseaua. Ce ma sfatuiti, sau ce stiti voi despre asta?

Va multumesc frumos!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Ylari, eu m-am vopsit pana acuma de 2 ori in sarcina: prima oara a fost pe la 18 sapt cand m-am voposit blonda iar a doua oara acuma la 30 de sapt cand m-am facut maro ciocolatiu ca nu mai rezistam cu radacinile alea care cresteau foarte repede si se vedeau foarte urat la blond!! eu zic sa mai astept cateva saptamani ca nu patesti nimik daca stai nevopsita sau fate cu un nuantator.

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 31+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

AMR maxim 9 sapt!!!!

Mergi la inceput