BLOND PLATINAT ACASA? CUMMMM??????????

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mult succes!! sa ne pui si noua o poza sa vedem ce a iesit!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 28+ de bubulina IASMINA ALYSSA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesssia spune:

fetelor, am fost la coafor siiiiiii sunt super incantata! mi-a iesit din prima o culoare mai faina decat am sperat!!!!!!!!!!!
am luat palette pana la urma, dar....coafeza l-a amestecat cu ce stia ea si a iesit de nu se poate!!!
acum...la 2 luni trebuie sa ma duc sa-mi vopseasca doar radacina. si gata!!!!!!!!!!
sunt frumoasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

ssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeer!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti

Poze strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Hai sa-ti dea un sfat cineva care a fost zece ani blonda si care acum a renuntat definitiv la blond.

Decat un par blond prost intretinut cu un fir deteriorat si matuit din cauza produselor de proasta calitate mai bine un saten natural sau un saten vopsit cu o vopsea de calitate.
Am fost zece ani blonda. Admirata, ca deh, imi statea super!. Dar ca satena ghici ce mi se admira? Calitatea parului, luciul, tunsoarea. Faptul ca e intretinut profesional.
De la "vai ce blond frumos ai" am ajuns la "wow ce culoare si ce luciu superb are parul tau".
Am invatat de la stilistul meu ca e foarte importanta calitatea unui par. Si pentru ca, ca si tine, nu imi permiteam intretinerea unui blond de calitate, am preferat un saten de calitate intretinut profesional de 3 ori pe an. E scump, dar merita. Oricate capete s-ar fi intors dupa blondul meu.
Si cum mama mea a fost coafeza, iti spun cu buna stiinta ca orice ai incerca acasa nu va fi blondul ala din revista pe care ti-l doresti tu. Poti intr-un tarziu sa-l obtii cu multe decolorari si cu vopsele scumpe ( gen loreal) dar iti vei distruge parul pentru ca produsele de magazin nu nu protejeaza parul asa cum o fac cele profesionale.

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

nume desigur ca depinde si de pigment si pigment si de tipul de saten.. La mine intotdeauna firul se decolora aproape de alb, iar mama mereu iesea ca puiul de gaina...

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

O poza nu ne arati si noua?? Ca si eu vreau sa ma fac mai blonda si nu stiu ce sa fac!! Poate ma inspir!!!!

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alessia, ma bucur ca ti-a iesit cum ti-ai dorit!! bine ca te-ai dus la salon!! nu ne arati si noua?????

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 28+ de bubulina IASMINA ALYSSA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

O pozica ceva,ceva??Ne-ai facut curioase ce mai...

Irina lui Pierre-Sebastien (nascut la data de 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesssia spune:

l-am facut pana la urma la coafor! a iesit de nu se poate! acum tipa mi-a zis ca la 2 luni, mai trebuie sa vin sa-mi vopseasca radacina. nu e super!!!????
am avut noroc cu pigmentul , ka n-a fost a dracu , a iesit din prima. aku....ma bate gandu sa ma fac SUVITE NEGRE.
nu multe....doua trei suvite intr-o parte, si doua trei in cealalta.

da, sunt de acord cu fata care-a zis ca mai bine un saten de calitate decat un blond prost!!! subscriu!
al meu este SUPER!!!! tipa asta la care am fost foloseste nu stiu ce ceaiuri, habar nu am! dar imi straluceste parul....super!!!!!!!!!!!!!

va pupicesc pe toate!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

nume care vopsea de la l'oreal o folosesti si ce nr? daca zici ca itit iese aproape alb as vrea si eu
eu ma fac gri acum deschis

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput