BLOND PLATINAT ACASA? CUMMMM??????????
Raspunsuri - Pagina 2

madau spune:
N-am incercat cu altceva deci nu pot sa ma pronunt. Coafeza ta nu are la salon vreo gama profesionala de vopsea? Ca alea sunt bune, nu-s asa scumpe si se pot combina in asa fel incat sa iasa ce vrei. Uite mie de ex, imi combina 4 nuante..una ca sa "taie" rosul din pigment, una ca sa "taie" galbenul si inca 2 ca sa iasa exact asa cum vreau, adica nitel argintiu.Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Clover spune:
O sa fiu cam dura, dar daca nu iti permiti sa te vopsesti mai bine nu o faci. Se vede cand un vopsit e facut prost si mai ales la blond. Parul de degradeaza, culoarea nu e uniforma si eventual are si o nuanta ciudata.
Esti sigura ca la tenul tau merge blondul pe care il vrei? Va fi nevoie sa iti vopsesti si sprancenele? Ai bani pentru vopsirea radacinilor?
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Clover spune:
O sa fiu cam dura, dar daca nu iti permiti sa te vopsesti mai bine nu o faci. Se vede cand un vopsit e facut prost si mai ales la blond. Parul se degradeaza, culoarea nu e uniforma si eventual are si o nuanta ciudata.
Esti sigura ca la tenul tau merge blondul pe care il vrei? Va fi nevoie sa iti vopsesti si sprancenele? Ai bani pentru vopsirea radacinilor?
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

rhoneea spune:
Alesssia in primul rand niciodata nu iti vei putea face parul blond prin simpla vopsire.Mai intai trebuie sa-ti suvitezi parul saptamanal putin cate putin...apoi cand vei ajunge la blond vei vopsi parul cu ce culoare doresti.Nu iti poti da o culoare atat de deschisa parului dintr-o data ptr ca vei arata rau la inceput pana ti se va obisnui fata.De aceea trebuie facut pas cu pas.Eu am avut blond platinat si este extraordinar de greu de intretinut.Dupa ce-ti vei face parul blond indiferent de scara culorii va trebui sa folosesti sampon special ptr par blond.Cand radacinile vor creste te vei vopsi numai acolo nu si pe toata lungimea parului...in timp nu trebuie sa vopsesti parul cu vopsea ci poti aplica si un simplu sampon colorant.Asta o poti face cand crezi tu ca,culoarea a inceput sa paleasca.Samponul nu deterioreaza parul.si culoarea pai de care zici tu se zice blond pui.Nu nu sa nu vopsesti sprancenele...in nici un caz..ca doar nu esti bruneta.
Chestile astea le stiu de la cumnata mea care lucreaza in cosmetica si are parteneriat un hair stilyst!
Succes
Irina lui
Pierre-Sebastien (nascut la data de 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

alesssia spune:
multumesc tuturor celor care mi-au raspuns. am aflat niste lucruri azi de la voi. sa mentionez, eu pana acum cateva luni am fost blonda vopsita. in timpul asta nu am mai pus deloc vopsea pe par. in decursul timpului am incercat mai multe culori, dar....de fiecare data ma intorc la blond, pentru ca....asa chiar imi sta super. as fi vrut sa-mi stea bine cu o culoare mai putin pretentioasa, dar......nu merge.
nu stiu ce-o sa fac. ori risc cu palette, ori.....o sa-mi iau loreal.

nume spune:
Salut, eu ma vopsesc blond de cand ma stiu. De cel putin 10 ani cu L`oreal. Nu folosesc un decolorant special, cel din cutie. Daca gresesc nuanta imi iese aproape alb... Am parul lung (pana la jumatatea spatelui) si nu e ars cu toate ca firul e subtire.
Alessia, ce nuanta are tenul tau, spre galben sau spre roz?
nume

YLARI spune:
Buna, fetelor!!!
Ani de zile am suferit si eu ca imi doream sa ma platinez si nu iesea nimic... ma rog, imi iesea "puiul" ala galben in cap de ziceai ca sunt floarea soarelui... In fine, dupa care ani buni, la fel, am frecventat coaforul de la parterul blocului in care locuiesc si am ajuns la o culoare foarte frumoasa dar care era cam greu de obtinut si in acelasi timp si periculoasa pentru par, era decolorare + o combinatie din cel mai deschis blond si foarte putin negru si iesea un platinat extraordinar de frumos.
Daaaaar, ca orice femeie, m-am plictisit de culoarea asta iar de cateva luni ma face la par o colega de birou, care a lucrat la o stilista in salon mult timp. Si vreau ca ma platineaza din vopsea. Da, da, da, doar din vopsea. Este totusi vopsea profesionala, din salon direct si dau numai pe vopsea 500.000 lei. Important e sa intalnesti omul potrivit. Coafezele bune sunt rare (ca si ginecologii cred, hi, hi, hi!!!)
Pupici la fete, si fiti optimiste, se poate!!!!
YLARI
http://tt.lilypie.com/sxWxp3.png

alesssia spune:
so.....din cate inteleg loreal;ul e chiar miraculos!
tenul meu....e ca al danei munteanu.....asa bronzata cum e ea acum...
dar....daca ma decoloreaza coafeza, care am inteles ca e buna rau si...cumpar eu o vopsea mai putin buna.....nu iese ceva super?
sau ca sa nu risc sa iau loreal si...nu mai pap o saptamana?

bb_yasmi spune:
eu zic sa nu te "risti" acasa!! cel mai sigur e la un salon, dai un ban dar stii ca merita. si sincer nu cred ca vei reusi sa scoti un blond platinat. cele de la salon stiu ce combinatii sa faca, ce cantitai si mai ales au vopsea profesionala.
daca, chiar te faci acasa sa ai la indemana un nuantator gri sau acel "mov" care se gaseste in farmacii (din care se foloseste fff putin cateva picari la un clatit) ca sa iti dai o nunata de gri.
multa bafta!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 28+ de bubulina
IASMINA ALYSSA

alesssia spune:
ma duc la coafor cu vopseaua mea...si gata!!!
va zic maine ce-a iesit!!!
tineti-mi pumnii! am emotii!!!!!!!!!!!