Mamici de septembrie-octombrie (59)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mirela, pai daca nasc dau un semn sau te caut prin saloane.

Gabi, hai nu te necaji, nu voiam sa starnesc amintiri sau nemultumiri vechi. sa iti treaca. Eu dupa cearta de sapt trecuta am zis asa: nu am profitat de sarcina, nu am cerut nimic, nu am restrictionat nimic, m-am bazat numai pe ce ofera el, dar gata, stop! Atata am rezistat, acum am nevoie de mai mult si ma astept sa nu mai intarzie, sa nu mai puna mese seara si sa nu mai iasa deloc in weekend. Si vad ca se conformeaza deocamdata.

Rox 37+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Flavia, se pare ca avem acelasi DPN, 10-11 oct, si tot bebei asa mai grijulii cu kg, nu prea se grabesc la ingrasat. Al meu avea saptamana trecuta 1550 g, si aseara 1800g. Eu ma consum cu kg lui bebe ca mi-e frica sa nu vina mai devreme, la problemele care le am....am ramas sa in locul lui Myral sa va stresez cu contractii si kg lui bebe.

Sim, e de inteleas cu grija pt degetul operat, insa manichiura e sport extrem. Ai grija. Daca nu te grabesti pt locul 3, stai mai cumintzica. Bineinteles, dupa ce te linistesti cu inghetata. Si vorba Madalinei, stai cu picioarele incrucisate, insa intinsa pe spate, mie asa mi-a zis dr, daca simt cum coboara.

Betty, joi e dupa miercuri, si si azi fiind marti. Hai cu , gata le-0am pus la treaba.
Betty, eu spun ca tu esti umar la umar cu Sim.

Alinus 31s cu Iulius
Uuuuf, cat mai e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrl_dumitriu spune:

Mai,fetelor,vad ca voi va luati cu "tigaile" dupa baietii vostri.Cum sa mai face( asa ceva cand ei ne suporta toanele de cateva luni incoace,dragii de ei.Al meu pregateste si masa(cand are timp),face curatenie,spala vasele,vine direct acasa,etc...deci nu pot decat:.Eu cred ca de atata stat in casa,fara ocupatie imi vin tot felul de idei trasnite,ce ziceti:mi-e un dor sa facem ceva "prostioare" ca parca nu mai trece timpul odata,apoi inca 6 sapt.,insa dupaEl se distreaza si zice sa am rabdare ca-l agit pe bb.(Va dati seama n-am mai facut nimic de mult din cauza probl.,dar scapam noi,nu?.Ce ziceti?sunt nebuna,nu?

Va pup ,Mirela si bb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Roxana, nu m-am suparat, ca sint obisnuita...asta e defectul lui...in rest, are un milion de calitati, compenseaza...he-he-he!

Mirela, bine ai venit printre noi!

Eu am calcat si nu mai pot! Sint lac de apa si ma ia de lesin. Gata, ma intind!

Gabriela 35+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mirela, esti o fericita, la mine nu face nimic si nu ma ajuta cu nimic, asa ca am dreptul la tigaiala. Dar e dragut.

Fetele, ma duc la nani, ca m-a luat o stare de lesin. Ma enerveaza si bona si mama, ca o zgandare pe Alex, eu vreau sa dorm si nu pot cu asa urlete. Imi vine sa ma duc in lume. Daca lipsesc cateva ore, sa stiti ca dorm, nu am nimic.

Rox 37+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Adrianaolimpia, nu ai PM-ul activat ca s aiti trimit parola de la mailul comun.
Trimite-mi email-ul tau sau activeaza-ti PM-ul.

Eu m-am amuzat tare ce a bagat frica-n voi Teodoran. Au aparut toate burticile care stateau in umbra si nu scriau iar subiotul nostru a avut pagini multe cum era la inceput.

Betty
Doamne ajuta sa ai o nastere asa cum iti doresti si sa fie totul bine joi!

Nana, 35+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrl_dumitriu spune:

Multumesc tututuror pt.urarile de "bun venit"!
Va pupsi pentru toata lumea!

Mirela 37sapt+Iarina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Venit si eu. Iar am stat 9-16 la birou - yo nu-s normala!
Si iar ati sciiiiis...! O iau catinel.

Adimercedes - sanantate multa sotzului!
Si merci mult de Things & My Way: ce surpriza super!!! Such good mood... si meditative... imi face pielea de gaina.

Slippers, Afibebe, aveti grija de voi! Nu suna deloc bine... Rox, nici cu tine nu ma laud in ultima vreme...
Sim, imi dai asa emotzii!
Mai fetelor, ma tineti tot intr-o palpitatie!
Pinacolada - sanatate celui mic!

Piciulika 32+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Rox, . Stiu ca tu ma intelegi.
Sabina, apropo de indoielile tale cu iubirea eu cred ca sunt nejustificate. Am tot citit ca dragostea de mama nu e ceva finit, ca nu se imparte ci se multiplica. Eu una nu cred ca ne vom iubi copiii la fel, adica in acelasi mod, fiindca vor fi diferiti (asa cum nici parintii nu ii iubesti la fel) dar sunt convinsa ca ii vom iubi la fel de mult, cu aceeasi intensitate, chiar daca in moduri diferite, in functie de firea fiecaruia dintre ei. Si de altfel stii si tu ca nu-i iubesti pt. calitatile sau performantele pe care le au, pt. varsta la care merg sau vorbesc, ar fi absurd sa fie asa. Sa stii ca eu chiar cred asta, fiindca altfel eu, care nu-mi imaginez copil mai frumos, mai dulce sau mai destept ca asta pe care deja il am , sigur nu mai faceam un al doilea copil (si sunt convinsa ca toate mamicilex2 de aici gandesc la fel fata de copiii lor ). Dar cu toate astea cred cu tarie ca vom regasi tot atatea calitati si in copiii care vor veni.
Normal ca noi avem deja o istorie in spate cu copilul mai mare, avem amintiri si ani de relatie impreuna, dar fata de bebelus imi imaginez ca vom simti o tandrete si o nevoie infinita de a-l proteja in prima faza, iar pe parcurs o sa cladim noi si amintirile cu noul membru al familiei . Eu te inteleg ca iti faci ganduri, e normal in perioada asta, am prietene care toata sarcina au plans de mila copilului mai mare, care nu va mai fi in centrul atentiei, insa eu (copil unic) incerc sa o vad ca pe un bine pe care i-l fac lui Tudor in primul rand. Si cu iubirea de mama, te rog eu mult sa nu-ti mai faci probleme, sigur vei avea suficienta pt. doi sau chiar sapte copii, uite o sa vezi ca vom vorbi la anul pe vremea asta si imi vei spune cat esti de innebunita dupa Gheo si cate calitati minunate are baiatul tau .
Slippers, tu ai fost atat de curajoasa pana acum, incearca sa mai rezisti putin, draga de tine, desi te simti asa de rau.
Mirela, bine ai venit printre noi! Frumos nume va avea fetita ta.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
32+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Roxana, m-ai spart cu mirosurile maine imi vin contractele abia, sper sa fiu vrednica la completat, ca sa le ia joi inapoi spre Cluj curierul.
carpatina, pe tine nu te las sa-ti fie frica. de fapt nu las pe nimeni, ca n-aveti de ce. Numai eu am de ce, bineinteles. Acu am alta goanga, daca nu ma mai iubeste fimea deloc? dupa ce aduc bebelusul.ca si-asa nu prea ma mai baga in seama, de la un timp imi zice ca-s rea si ca nu o las sa faca nimica.oof, saracuta, daca ii spun numai ma doare daca sari peste mine, ma doare daca ma smucesti, etc etc....zice: cu tine nu se mai poate face nimica amuzant .
mda.vaicareala feminina, cum ar zice un prieten de-al meu.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Hai ca acum m-am linistit. Mi-e clar, e o faza care o sa-ti treaca repede, nici tu nu crezi de fapt in chestiile astea, sunt doar hormoneii asa ca ignora mesajul de mai sus, cu siguranta iti va trece si fara ce ti-am scis eu.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
32+ Maria

Mergi la inceput