Mamici de septembrie-octombrie (59)
Raspunsuri - Pagina 6
Roxana_G spune:
Andries, costa in jur de 1000 de euro. Sunt vreo 3000RON plus TVA de platit la inceput, adica nu la recoltare, ci peste vreo 2-3 saptamani cand se primeste confirmarea ca mostra este viabila.
Apoi este o taxa de 90 RON plus TVA pe an pentru depozitare.
Firma se numeste Cord Blood Center, e din Cluj. Ai si site dar nu stiu exact cum e, poate dai cautare. Info la dl Daniel Lastofka 0729146524. Cererea sa iti trimita contractele la 0729146522.
Rox 37+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Annisia spune:
Hai sa traiesti Mirelusule! Iote ca eu beau 4-5 litri pe zi si tot as mai bea a prost... Numa ca ma duc prea des la baie si n-am chef... Cel putin seara o raresc, ca daca am apucat sa ma ridic din patuc, joc tontoroiul toata noaptea apoi...
Pacat ca treci prin treburile astea. Important e ca beblina ta e ok si in curand o sa scapi de grijile astea... Si o sa vina altele, dar mai momoase...
Uite ca ti-ai gasit si colega de salon la Municipal. Desi vad ca Roxu nostru e cam grabit. Poate ai noroc si nasteti amandoua saptamana aviatoare... Yuhuuuuu!!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Roxana_G spune:
Annisia, pai e bine mai sa te sune macar. Al meu suna la vreo 10 min dupa ora la care trebuia sa ajunga si zice ca e pe drum, desi de multe ori nici nu a plecat sau abia se urca in masina. Pe asta nu o stiai nuuu? De alergat nu alerg eu ca nu pot, dar omul vine acasa, ca altfel si-o cam ia pe spinare. Si de cand cu cartul ala si-a luat o casca speciala, si am ajuns la concluzia ca se poate apara de tigaile mele in cap, asa ca am nevoie de un baston pentru cocoasa.
Rox 37+
danielle02 spune:
bine ai venit mirela.sa ai nastere usoara.draguta de tine,ai trecut prin multe dar uite ce putin mai ai si o sa iti strangi in brate puiutul.
danielle 34+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
Annisia spune:
Vaiii, ce nebuna esti... Si eu, ca l-am bestelit pe bietul om de cred ca se va teleporta pana la mine. Deci trebuia sa fiu mieroasa si sa par indragostita ca mi-a facut onoarea sa ma sune? Eee cred ca o sa-i dau un pupic cu limbuta pentru asta... Mama lui de nazdravan!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Roxana_G spune:
Pai mai sincer nu mai pot, nu e vorba numai de graba. Ca stiu si ce ma asteapta dupa. Dar aveam un tel sa vina nea doctorul, odata ce apuc sa il vad si stabilim detalii nu m-ar deranja sa ma opreasca acolo. Desi probabil la cat voi sta la camera de garda sa apuc sa il vad sigur ma apuca nascarea pe acolo. Chiar o sa iau bagaj in masina, sa fie. Nu stiu de ce, dar ultimele zile nu au fost stralucite pentru mine. Nu mai sunt eu care zburdam acum o saptamana facand curatenie prin casa. Parca sunt o pleasca rasuflata.
Rox 37+
tomasa spune:
Fetele cu "intalneala", eu imi cer scuze dar nu mai pot ajunge in seara asta. Au intervenit niste probleme in familie si nu mai am cu cine lasa baiatul, sunt singura cu el pana pe la 20 cand imi vine sotul acasa. Sa va distrati bine si sa papaciti si pt. biata de mine care intre timp alearga dupa copilas. Deh, unii au parte de calorii, altii sunt nevoiti sa le arda... viata de gravida e asta???
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
32+ Maria
Roxana_G spune:
Tomasa, imi pare rau ca si tu ramai acasica. Eu inteleg perfect cum e acasa cu Tudor, de asta plang si eu de 2-3 saptamani. Ma rog, in ultima saptamana am avut ajutor, dar pana atunci era crunt.
Rox 37+
mrl_dumitriu spune:
Sincer,eu oricum ma simt ca o mica balenuta,dar el(sotul),imi zice ca sunt frumoasa,ca sunt slaba.Eu oricum nu-l credCum sa fiu slaba cand eu ma rostogolesc ca sa ma ridic din pat.Sau uneori vad un tantar si vreau sa sar pe el,dar nu pot.Nu stiu voi dar eu n-am avut pofte si nici acum nu am cu atat mai putin de dulce,mai repede un covrig cu mac,ne aduce tati zilnic.
Vad ca bb vostri fac galagie in burtica,a mea are bazinul gol,nu simt decat cate o manuta,un piciorus sau un caput bagat pe unde nu treb.(bb e cu capul sus,nu se mai poate intoarce fara lichid).
Roxana,joi stiu exact care va fi ziua cu pricina.Si daca oricum vine mai devreme sa fie"leuta"(LEU),deci luni sau marti,asta daca nu vrea ea mai devreme.Sigur sapt.viit.suntem "cazati" la Municipal
Mirela si bb!
Gabriela77 spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Annisia, pai e bine mai sa te sune macar. Al meu suna la vreo 10 min dupa ora la care trebuia sa ajunga si zice ca e pe drum, desi de multe ori nici nu a plecat sau abia se urca in masina. Pe asta nu o stiai nuuu? De alergat nu alerg eu ca nu pot, dar omul vine acasa, ca altfel si-o cam ia pe spinare. Si de cand cu cartul ala si-a luat o casca speciala, si am ajuns la concluzia ca se poate apara de tigaile mele in cap, asa ca am nevoie de un baston pentru cocoasa.
Rox 37+
Pe astea le stiu eu...mama lui....Asa ca, Annisia, se poate mai rau!!!
Gabriela 35+ Sara