Mamici de septembrie-octombrie (59)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Roxana, m-ai spart cu mirosurile maine imi vin contractele abia, sper sa fiu vrednica la completat, ca sa le ia joi inapoi spre Cluj curierul.
carpatina, pe tine nu te las sa-ti fie frica. de fapt nu las pe nimeni, ca n-aveti de ce. Numai eu am de ce, bineinteles. Acu am alta goanga, daca nu ma mai iubeste fimea deloc? dupa ce aduc bebelusul.ca si-asa nu prea ma mai baga in seama, de la un timp imi zice ca-s rea si ca nu o las sa faca nimica.oof, saracuta, daca ii spun numai ma doare daca sari peste mine, ma doare daca ma smucesti, etc etc....zice: cu tine nu se mai poate face nimica amuzant .
mda.vaicareala feminina, cum ar zice un prieten de-al meu.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

roxana esti de coma cu mirosurile tale.si eu sunt inebunita dupa mirosul de benzina sau motorina.mereu cand merge sotul la peco ma duc si eu si imi mai place de mor mirosul de la cartofii murdari cu lut cand ii curat sa fac mancare.numai din aia asa murdari cumpar de la ferme ca in magazine nu ii gasesc.
sper sa imi revin cu mirosurile astea nebunele dupa ce vine bebelusha,ca de nu ma apuc la rontait cartofi cruzi murdari de lut
sabina mie una imi place subiectul cu Sofia galagia.l-am si votat cu 5 stele sa nu fii suparici,da-i incolo pe ceilalti cu opiniile lor!

am fost pana la magazin si am dat de rosii de gradina nu stiti ce salata mi-am trantit.asa buna a fost,parca nu am mai mancat niciodata,cred ca e din cauza ca numai acasa am mancat asa ceva!

danielle 34+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna fetelor, ce mai faceti?

Felicitari teodoran pentru bb andrei, sa-ti traiasca si sa fie sanatos!!

Deci au inceput nasterile, ei bine sa vedem cine urmeaza!!

Eu azi am decis ca am stat destul fara net, asa ca mi-am configurat laptopul (PCul a crapat si mi-e o lene sa-l repar de nici mie nu-mi vine sa cred). Ma simt destul debine pentru perioada aceasta, astept sa vina 15 sept sa dau si eu startul la cumparaturi. Pana una alta i-am tot cumparat lui Victor de toate, o pereche de ghete imi lipsesc, daca le gasesc si pe alea pot spune ca i-am cimpletat trusoul pentru inca un an de gradi.

Roxana, Sabina despre ce kit vorbiti voi?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

TEODORAN FELICITARIIIIII!!!!!!
Ma bucur ca sinteti bine,sper ca bb Andrei sa fie cunimte si sa doarma noptiile.
BETTY multa bafta.Tinem si noi pumnii.

Am aterizat si noi acasa,si hop sa vad ce mai faceti,un capitol juma am avut de recuperat.
Ieri am fost la artificii,dusul a fost frumos,am mers cu trenul...m-a enervat un tampit...care se urca in tren,ma vede,se holbeaza la mine si zice...:AAA uite o straina!!!Nu m-a deranjat ce a zis,insa modul in care a zis-o si cum m-a privit.Imi venea sa ii dau una in freza...insa mi-am pastrat calmul si i-am raspuns cu ironie:DA,sunt straina!...a ramas perplex...la asta nu se astepta ...ma rog...
Artificiile au fost superbe,ne-a prins si ploaia,bine ca imi luasem umbrela...imi pare rau ca n-am avut aparatul la mine,ca la un moment dat,eram eu si trei pricindei in bratele mele,si burtica bineinteles,sub aceeasi umbrela,cred ca aratam tare nostim.
La intoarcere a fost mai greu,in masina,n-am avut loc sa ma intind,sa stau mai comod si niste dureri de spate groaznice...am ajuns acasa,direct in pat m-am trantit.
Apoi,de dimineata,am fost sa vizitam neamurile...si am ajuns acum,pe seara acasa,franta.
Maine, lenevesc toata ziua, ca de joi iar la treaba...am un chef dupa liberele astea...
Ieri am mers in ritm mai alert pe jos circa 20 minute,iar alaltaieri,zapacita de mine,ridica televizorul...si asa am impresia ca burtik a coborat nitel...cu cat timp inainte coboara bb?
Eu merg la control deabia miercurea viitoare,sa stiu si eu asa ca idee,cam cat mai dureaza.
Va pup,al meu cred ca doarme,si-a pus Chopin si a stins luminile,ma duc sa fac o baita si la nani.

Sabina Y. 35+
japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Gata, eu ma duc sa ma schimb si o tai la cumparaturi, apoi vin la Thalia.

Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna,

Teodoran, refacere rapida si un bebe papacios si fara colici; asteptam detalii despre bagaj si alte lucruri care ne-ar putea interesa pe fetele care urmeaza sa nastem la Giulesti.

Noi suntem relativ bine,durerea mea de sub sani persista,deci nu pot sa va incurc cu inghetata, sa aveti pofta buna si sa faceti poze.

Betty, nastere usoara si cat mai putine dureri, un bebe sanatos si papacios.

Merg sa ma intind in pat, ma termina durerea ....

cecilia,36+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mi-a lasat Irina.C mesaj sa o felicit pe Teodora din partea ei! Un bb sanatos, mancacios si recuperare rapida iti doreste Irina, care are mari probleme cu internetu, nu reuseste sa posteze de cateva zile.
ea e ok, n-a nascut:)

Andriesule, kitul pt recoltarea de celule stem.Pana la urma, la sfatul; pediatrei Sofiei, dr Culcer, m-am hotarat s-o fac.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Imi este foameeeeeeeee!!!!!!! Si al meu nu mai apare cu papa aia...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrl_dumitriu spune:

Buna fetelor,
Felicitari mamicii Teodoran si lui bb Andrei:BINE AI VENIT,sa fi sanatos si mancacios.
Numele meu e Mirela si as dori sa ma atasez si eu listei voastre:mamici de sept-oct.UM:25.11.2006 si DPN:01.09.2007.Desi DPN e la 01.09 m-am trecut in lista de iul-aug,deoarece voi naste inainte de termen din cauza unor probl.Acum am vazut ca si in aceasta lista au inceput nasterile asa ca poate mai schimb si eu impresii cu voi.Celelalte fete au nascut si se ocupa mai mult de bb,insa eu mai am putin.Joi merg la monitoriz.si stab.si data cand va veni papusica noastra.Cum,poate,v-ati dat seama nasterea va fi prin cezariana.Peste 3 zile intram in 38 sapt si dr.zice ca e ok.
Poate mai este cineva in situatia mea si anume: de 2 luni stau la pat din cauza probl.(sincer m-am saturat),zilnic fac inj.cu clexane in burtica +pastile cu punga,contractii,burtica tare,etc.iar bb mea sta cam pe uscat ,deoarece de 3 sapt.lichidul a ajuns la min.iar greut.era prea mica,acum dr.zice ca e mai bine(la 37sapt avea 2700g).Deci sapt.viit.scoatem si noi capul in lume.
Daca mai e cineva cu probl.asemanatoare sau crede ca va naste sapt.viit.mi-ar placea sa mai vb.,si nu numai.
Eu voi naste la Spit.Municipal cu d-na dr.Monica Cirstoiu.

Mirela 37 sapt+Iarina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Bai, a inceput si bebe al meu sa clipoceasca... Asta ce mai inseamna? Pana caum il puneam doar pe tati sa asculte cu urechea prin burtica wsi ma enerva ca eu nu pot auzi de fel... Dar acum se aude baldabac foarte clar... Scot prin burtos niste sunete, ca atunci cand te freci la ochi si se lipesc pleoapele de retina.... Si la voi tot asa e?

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput