Mamici de septembrie-octombrie (59)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by teodoran

CAnd se rupe apa nu va sunt de folos tampoanele, eu consumam la 2 vizite la wc cate un pachet mic de vata, eram disperata, eram uda flasca. Si vreau sa va spun ca f. multe chestii din bagajul de spital nici nu le-am folosit...asta raportat la faptul ca a fost cezaraina.

bebe Andrei

Pai tampoanele le vreau pentru perioada pana ajung la spital. Bine, asta in cazul in care mi se rupe apa acasa. Ce nu ti-a fost de folos din bagajul de spital? Baga si tu aici un update, nu ne lasa asa

Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hai ca am postat si la capitolul precedent si apoi nu reuseam nici sa sterg mesaj si nici sa mai deschid forum, cred ca a picat netul. Am revenit la cloceala, ca m-am foit putin pe aici si am prajit niste oua si iar contractii. De data asta nu dureri cum am eu, insa burtica tare.

Annisia, lasa mamico, cu baietii e simplu, cand vrei sa te relaxezi ii pui dragutul sa plece cu totii la fotbal si te-ai scos. La greutate nu stiu ce sa mai zic, nu cred ca al meu avea 3 kile la 35 de sapt. Poate la 36, dar oricum sunt aproximari. Uite si tu, cum naiba la eco acu 2 sapt avea 3 kile si sapt trecuta avea 3450. Cica nu e posibil asa ceva, a zis dr ecograf, ca am fost la aceeasi persoana, acelasi aparat.

Sabina, cutia cu kitul este acasa deja, insa trebuie sa mai suni si tu la ei sa ii mai presezi. Ieri aveau contractele dar nu le prelucrasera si nu ar fi trimis azi daca nu sunam eu. Si pe tine te ia frica?

Sim si Annisia, al meu pastra o sticla de vin bun de nu stiu cand, cica sa o bea la nastere. Si a zacut acolo mult si bine ca nu prea i-a ars.

Gabi, sunt relativ mai bine.

Teodoran, important este ca sunteti bine si tu si BB, sigur medicii au luat decizia buna. Postasem si dincolo si pare-se ca am reusit sa sterg mesajul, sa nu disperi cu alaptarea. Plus ca primele nopti sunt mai grele, pana va obisnuiti si tu si BB. Gandeste-te ce schimbare inseamna pentru el venirea pe lume, este un cu totul alt mediu pentru el. Imi revin amintiri si mie si parca ma ia putin frica.

Rox 37+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

O sa incerc sa va scriu ce nu am folosit, si ce anume mai imi trebuia, si mi-a adus sotul ulterior de acasa.

Sincer, pana la spital, cand mi s-a rupt apa, mi-am pus un prosop....asa de rau era, si m-am imbracat cu o rochita, ca nu puteam sa pun pantaloni.

bebe Andrei

Mergi la inceput

Sabina, pai daca or fi facut evaluari cei ce plang de copiii deranjanti si parintii nepasatori (sper ca iti amintesti subiectul ce m-a scos din pepeni), cum crezi tu ca ar aprecia cineva ce spune copilul? Pai cum, nu poate sa stea mut?

Ia lamuriti fata aici ce faceti voi cu tampoanele alea absorbante? Eu imi amintesc ca acele 2-4 ore pana am nascut nu m-au lasat nici cu chilotii pe mine, stateam cu dansa in vant. Iar dupa, sa dea naiba sa fi simtit cauciucul ala pe taietura, eu si asa ma irit de la ele. Cat eram cu anestezie si se rupsese apa, moasa a cerut vata aia si o tinea sub mine si o tot schimba. Respectiv 2 pachete scurt. Acum am pus 2 pachete in bagaj ca nu a ajuns spatiul, dar il trimit pe al meu sa imi aduca dupa nastere inca 2 pachete.

Eu astept fetita acasa, cica nu vrea sa vina. Mie imi e dor de ea, si grija totusi sa nu ma oboseasca. Pe drum se opreste mama sa ia analizele la secretie si culturi de col, sper sa fie bine.

Rox 37+

Mergi la inceput

Ca sa va mai deturnez gandurile de la nasteri, sa va spun ce gusturi ciudate am. Cum la inceputul sarcinii nu suportam nici un miros, acum sunt disperata dupa miros de cauciuc, lacuri, benzina si lemn. Abia astept sa gasesc un astfel de miros. Intru mereu in camera la BB unde e mobila noua si in garaj unde mai gasesc plasticaraie. Cand i-am luat colac nou Alexandrei il tot miroseam pana a disparut mirosul. Nu va zic ce fericita am fost sambata la service cand am fost sa echilibram rotile, era un miros perfect de cauciuc. Numai cand povestesc as ma da o raita la truse de scule din garaj. Nu cred ca mai sunt intreaga, sper sa imi revin dupa nastere.

Rox 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Gata si ecografia! Domnisoara Stefania la cele 30 de saptamani are in jur de 1600 g, craniu sus situat. Colul este luuung, 42 mm. Uite IR, nu-s IR marite. De data asta sunt iar marite, 0.4 si 0.3.
Partea mai putin frumoasa este o hipotonie pielocaliceala, rinichiul drept prezenta ceva acumulare de urina, care, spunea Iosup, nu tre' sa fie acolo. Insa doar dupa nastere se poate confirma sau infierma daca este o problema sau nu. Din ce am gasit eu pe net, se pare ca este o "moda" in ultimii ani, desi eu n-am auzit la nimeni pana acum. Se poate sa apara si daca bebe avea vezica plina. Sper sa nu fie nici o problema. Cam asta despre noi!

teodoran, odihneste-te cat mai mult posibil, cand face Andrei nani, odihneste-te cu el. Asta e cel mai important la inceput! Si succes la alaptat! Cand ai timp, poate povestesti putin cum mai e pe la Giulesti. Parca asa imi amintesc, ca pe lista la tine era Giulestiul.

30sStefania

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by sim_stoian

N-a fost chip sa dorm pana la urma. Am vecini draguti cu bormasini smechere...

A devenit vad o moda in Romania sa ai bormasina

quote:
Originally posted by sim_stoian
Plus ca mai am si de cumparat una, alta.

Asa Sim, nu te lasa... Io' zic ca trebuie sa te apuce nascarea musai ziua... ca in drum spre spital sa mai treci sa mai cumperi cate ceva

32+ cu Ioana

Subscriu in totalitate !!!

Luy 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hipotonia aia nu inseman nimica, dr Badiu a zis ca e o valoare extrem de mica, imi aparea si mie pe eco, stai calma andruzza.
Ir 0.4 si 0.3 marite?? stai draga mea linistita:) Astea-s chestii de aparatura doar.

subscriu pt teo, nu o bombardati cu intrebari, trebuie sa DOARMA :), mai ales daca vrea laptic pt bb.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Sabina, sa stii ca chiar linistita stau :)) M-am stresat destul la prima sarcina!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Gata, am terminat si eu cu calcatul. Iau o pauza si dupa aia ma duc sa cumpar ce ziceam mai devreme. De fapt, o sa ma pregatesc pt Thalia mai repede, ca sa nu ma schimb de 2 ori.

Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput