Mamici de septembrie-octombrie (59)
Raspunsuri - Pagina 2
sim_stoian spune:
N-a fost chip sa dorm pana la urma. Am vecini draguti cu bormasini smechere...
Ma duc sa intind rufele si sa calc ce aveam de calcat. Ca uite asa ma intind o zi intreaga sa calc un tricou. Plus ca mai am si de cumparat una, alta.
Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
carpatina spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
N-a fost chip sa dorm pana la urma. Am vecini draguti cu bormasini smechere...
A devenit vad o moda in Romania sa ai bormasina
quote:
Originally posted by sim_stoian
Plus ca mai am si de cumparat una, alta.
Asa Sim, nu te lasa... Io' zic ca trebuie sa te apuce nascarea musai ziua... ca in drum spre spital sa mai treci sa mai cumperi cate ceva
32+ cu Ioana
Annisia spune:
Carpatinoooo, acu trei mesaje, pe la 13.37, iti era o frica mai ceva decat Sabinei si acu te dai rotunda pe aici? Uratoooo!!!! Plus ca Tom Degetel are acum toate degetele la purtator, chiar le si poate folosi cu succes... Hihihhihihihihi.... De nimenrit tastatura cred ca nu ar avea cum. Mi-a promis ca in prima seara cand i se naste baiatul o sa intre in coma alcoolica... si pana ma intorc din spital o sa mearga numai in patru labe... Aha, parca vad ca se ascunde in debara de frica cand m-o apuca fatarea si nu mai iese de acolo pana nu are fi-su 2 ani...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Asa Sim, nu te lasa... Io' zic ca trebuie sa te apuce nascarea musai ziua... ca in drum spre spital sa mai treci sa mai cumperi cate ceva
32+ cu Ioana
pai ma duc pana jos la magazinele de langa mine pt ca vreau slapi pt spital, niste biscuti tot pt spital si niste tampoane de la farmacie pt ca m-am gandit ca imi vor fi utile daca mi se rupe apa acasa.
Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Gabriela77 spune:
Hihihi, Carpatina, ce haioasa ai fost cu Sim! Si eu zic ca in drum spre spital mai da o raita pe la magazine pt una-alta....
Gabriela 35+ Sara
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Carpatinoooo, acu trei mesaje, pe la 13.37, iti era o frica mai ceva decat Sabinei si acu te dai rotunda pe aici? Uratoooo!!!! Plus ca Tom Degetel are acum toate degetele la purtator, chiar le si poate folosi cu succes... Hihihhihihihihi.... De nimenrit tastatura cred ca nu ar avea cum. Mi-a promis ca in prima seara cand i se naste baiatul o sa intre in coma alcoolica... si pana ma intorc din spital o sa mearga numai in patru labe... Aha, parca vad ca se ascunde in debara de frica cand m-o apuca fatarea si nu mai iese de acolo pana nu are fi-su 2 ani...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Annisio, mie mi-e frica cat pentru voi toate la un loc... si asta am spus-o de cand am vazut rezultatul pozitiv la testul de sarcina... Si-apoi daca eu am zis o vorba, vorba ramane
32+ cu Ioana
sim_stoian spune:
Annisia, si al meu a zis la fel ca o sa fie in patru labe in seara respectiva si ca o sa o tina tot asa pana ma intorc eu acasa. Da' mai vedem...ca i-am dat lista cu ce are de facut (certificat de nastere si restul de dosare) si se facea fete-fete aseara . Zicea: bine ca vine maica-ta .
Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Sabina spune:
bre, io mor de frica pt ca acu e altfel
la sofioa era cezariana la rece, de pe-o zi pe alta, plus aveam 23 si-o luna, la varsta aia inconstienta e regina, ce frica :))))
acu bb e cap in jos, poa sa mi se rupa apa, samd samd.N-ai vazut Teodora? valeleuuuu
In alta ordine de idei, am scris azi la subiectul cu sofia galagia, ala din semntura si-am vazut ca are evaluari.M-a pus necuratu sa ma uit si sa observ ca unii l-au notat cu f prost.da domne, prost subiect:)))
nu sunt suprata sau ceva de genu, da asa mirata, ce-o fi domne asa porst sa scrii ce-a mai zis plodu?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
teodoran spune:
CAnd se rupe apa nu va sunt de folos tampoanele, eu consumam la 2 vizite la wc cate un pachet mic de vata, eram disperata, eram uda flasca. Si vreau sa va spun ca f. multe chestii din bagajul de spital nici nu le-am folosit...asta raportat la faptul ca a fost cezaraina.
bebe Andrei
Sabina spune:
pt curs apa mi-a adus mama din anglia un fel de lavete absorbante, care se pun pe cearceaf.sunt bune si sa schimbi bebelusul pe ele, si sa le pui peste cearceaf cand il dezveti de Pampers...etc etc.
scuzati typos din mesajul precedent.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia