Mamici de septembrie-octombrie (59)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Danielle, la cat de ”neatinsa” e zona respectiva, iote numai masaj imi lipsea... Pai cred ca rup lanturile si il alerg si pe Happy prin batatura, nu numai pe Boggy...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrl_dumitriu spune:

Fetelor,vorbeati mai devreme despre epilare.Nu stiu cum o sa fie la nastere naturala,insa eram la spital de cateva ori cand au venit la control fetele care nascusera prin cezariana.Taietura fiind foarte jos,deasupra osului pubian,era inevitabil sa creasca "iarba".Cand am vazut la prima fata,am zis,as muri de rusinica,apoi cand le-am vazut si pe celelalte,m-am linistit.Dr.chiar le recomanda un unguent special pt.a nu se infecta radacina firelor de par.Totul parea asa de firesc incat mi-am zis :asta e,doar n-o sa incep"seceratul"peste taietura.
Mirela si bb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

galactogil nu am gasit pana acum desi a fost sotul la 6 farmacii in drum spre casa.
o sa mai incerce si maine la sensiblue.
poate poate o sa gasim.

tocmai am papat supica de taitei, si mama ce buna a fost.
de la felul doi nu am putut papa decat o jumatate de pulpita si piure bun bun facut de tati.

acum ne tragem sufletul putin si o sa papam dupa aia o inghetata.

AFIBEBE37+Cristian Nicolae

AMR 5 ZILE

SI VINE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Desi...daca ma gandesc bine cu o lama speciala pentru femei si cu putina indemanare poti sa faci treaba buna, pentru ca taietura este sau spre anus sau lateral pe un picior (o buca) ... depinde de preferinta medicului. Fire resorbabile se pun numai in vagin, la iesire si pe piele se pun din alea normale (ca sa nu se desfaca cumva cusatura) si trebuie sa te duci sa ti le scoata. Neplacuta operatiune.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Annisia, poate nu o sa fie nevoie sa te duci la scos fire, ca eu am inteles ca se folosesc acum fire care se reapsorb. Nu stiu ce sa zic. Oricum poti incerca si cu crema depilatoare.

Irina C. chiar ma gandeam ca nu ai mai scris. Bine ca mi-ai adus aminte. Eu o sa ii las sotului o punguta cu eticheta: haine de scos din spital.

Mrl Dumitru, succes la monitorizare!

Pinacolada, si mie mi-a recomandat o fosta colega care a nascut anul trecut, aparatoarele de san de la Avent pt inceputul alaptarii-ca sa evit ranile. Dar nu stiu dc sa foloses sau nu, ma gandesc ca pt bebe e bun contactul direct cu pielea mamei.

Mandarinutza 36+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Danielle, aici in ro, poti sa faci si mama masajului ca medicul tot pune mana pe foarfeca/bisturiu. Aici asa sunt ei obisnuiti.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Aeperju, La Multi Ani, multa sanatate si bebik sanatos!!
La Multi Ani tuturor Mariilor!!

Asta noapte am dormit tare prost, cat am dormit..m-a durut burtica sus, imediat sub sani..oare isi face loc bebelina?iar in stanga era jale..acolo cred ca imi da in coasta cu capul..

Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 29+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Felicitari sarbatoritelor si sarbatoritilor zilei! La multi ani norocosi si fericiti!!!

Iar am lipsit si sunt in urma cu cititul (am ajuns la pagina 10 de-abia ) asa ca raspund pe secvente ca altfel pana termin tot de citit uit ce trebuia sa scriu cui .

Rox, noi venim cu mare placere, numai sa nu nasti intre timp. Daca nu, ne vedem cu 4 copii.
Luy, si voi mi-ati lipsit mie. As fi vrut mult sa fiu cu voi aseara, dar poate vor mai fi ocazii.
Andruzza, neaparat sa faci rahi, eu o recomand cu caldura. Macar ai senzatia ca participi activ la nastere, iti vezi si pupi copilul, ai si tu amintiri de la nasterea propriului copil. Eu sunt ingrozita de ideea ca s-ar putea intampla ceva acum si voi fi nevoita sa fac generala, ma gandesc si la tusea de dupa intubare care nu se va impaca bine cu durerile de burta (am vazut la fetele din post-operator care nu facusera rahi). Dar sper sa nu fie cazul si sa am parte de aceeasi anestezie, macar atat daca tot nu nasc natural.
Betty, iti face anestezie locala inainte de rahi. Va fi ok, nu vei simti nimic.
Gabriella, , esti tu draguta cu mine.
Sabina, eu am nascut la 14.42 (ora iesirii copilului) si la 21 eram la salon. Dar am avut pile ca altfel sigur ma lasau pana dimineata. Regula e pana te poti da jos din pat si sa-ti ingrijesti singura copilul. La mine probabil asta s-ar fi intamplat la 1-2 noaptea cand nu ma muta nimeni, iti imaginezi. Asa m-au mutat cu brancardierii si am avut ajutor pana dimineata pe mama ca eu eram inca perfuzata si cu sonda, nu as fi putut vedea de copil. Toate astea tocmai ca sa ma pot odihni ca acolo aveam parte si de gemete si de urlete din sala de nasteri, se auzeau la foc incrucisat.
Bernix, si eu vreau sa te cunosc. Sigur planuim noi ceva ca mai avem pana la nastere.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
32+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

irina, asa sa-ti ajute Dumnezeu!!
si tu si restul fetelor, nu uitati ca la bagaj de haine pt iewsit din spital sa lasati si pantofi.
nu de alta, dar eu am iesit in papuci din cauza ca n-am fost prevazatoare....

vai, Tomasa, pai tre sa bag si eu pile.
sa-mi zici tu ce pile ai avut, lOL:)))))
mie mi-a pus sonda DUPA anestezie.Voua de ce v-a pus inainte????

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Danielle, la cat de ”neatinsa” e zona respectiva, iote numai masaj imi lipsea... Pai cred ca rup lanturile si il alerg si pe Happy prin batatura, nu numai pe Boggy...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

ma gandeam ca poate o sa ajute la ceva.eu cred ca o sa incerc ca doar nu am nimic de pierdut.

danielle 34+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput