Mamici de septembrie-octombrie (59)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Afibebe, prima de care intrebi tu e alocatia aia pt nou-nascuti de 204 RON.

Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Sim, nu stiu de ce nu se vad pozele, la mine se face conexiunea la link! Webshots nu mai pot folosi ca imi tot da eroare! EEe, lasa, nu-i bai!

Eu nu am gasit Galactogil, am incercat pe la 3 farmacii, dar mai insist!

Gabriela 35+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Andriesule, ptiu ca tare bine ai mai descris momentul X. Eu sunt la prima nastere insa exact as aimi imaginez si eu ca va fi cand ma vor lua contractiile. Pana acum am experimentat cateva insa nu f nasoale si m-am imbarbatat de fiecare data: lasa ca asta e floare la ureche, cine stie ce urmeaza!
Ciudata chestie. Mie nu imi e frica deloc de nastere si asta pentru ca nu mai am cum sa dau inapoi, asta e clar, deci trebuie sa merg pana la capat. Cu Dumnezeu inainte!
Mie cel mai tare mi-e frica de alaptat. Daca nu am lapte, daca nu ma pricep sa il hranesc pe bebe si fac ragade, mastita, etc? Daca si iar daca. Astea sunt intrebarile care ma chinuie pe mine in momentul asta, nicidecum nasterea. M-am tampit, nu?

Edit: Cred ca de aici si obsesia mea, de a cumpara absolut orice tine legat de alaptare: pompa, unguenturi, ceaiuri,etc. Mai putin Galactocil ca nu am gasit la nici o farmacie din Targoviste. In unele in care am intrebat se uitau ca la ozn-uri la mine, nici nu auzisera de asa ceva, ma intrebau ptr ce este.

Nana, 35+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Buna burticute!

La multi ani pentru AEPERJU!Multa sanatate,nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios!+multi de la noi

Mai citesc din urma ca vad ca a-ti fost tare harnicute!

Dana +32s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc
Mie cel mai tare mi-e frica de alaptat. Daca nu am lapte, daca nu ma pricep sa il hranesc pe bebe si fac ragade, mastita, etc? Daca si iar daca. Astea sunt intrebarile care ma chinuie pe mine in momentul asta, nicidecum nasterea. M-am tampit, nu?

Nana, 35+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Nuuuuuu, Nana, nu te-ai tampit ! Esti in trend ! Cred ca toate viitoarele mamici la primul copil au aceleasi framantari. Si eu la fel ca tine...

Luy 37+ cu

Mergi la inceput

S-a facut liniste pe aici. Plec si eu vreo ora sa imi caut slapi pt spital si ceai de chimen.

Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

GATA AM INTELES.ai dreptate Simona.
doar ca la noi la primarie citise sotul `prima ` si asa o si numesc pt ca am sunat si asa mi-au zis ca se numeste prima.
ok m-am lamurit va multumesc mult.

ce o fi cu Roxana ???

AFIBEBE37+Cristian Nicolae

AMR 5 ZILE

SI VINE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by Yaia
Emma, La multi ani, sa fii fericita si iubita de bebe si de cei dragi tie!
La multi ani si tuturor Mariilor! Sa traiti si sa fiti sanatoase voi si toti ai vostrii!

Irina 32+

Multam!

Emma

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by afibebe

GATA AM INTELES.ai dreptate Simona.
doar ca la noi la primarie citise sotul `prima ` si asa o si numesc pt ca am sunat si asa mi-au zis ca se numeste prima.
ok m-am lamurit va multumesc mult.

ce o fi cu Roxana ???

AFIBEBE37+Cristian Nicolae

AMR 5 ZILE

SI VINE ...

Cu placere.
Roxana doarme, cred.

Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Galactogil se gaseste la helpnet sau sensiblu.Nu se poate comanda pe net? intrati la situl lor.
acuma, cred ca in islanda or fi ceva suplimente de alaptat:).Iar eu la Sofia n-am luat mai mult de 2 cutii, stati calme:)))
Alaptatul a fost si pt mine cea mai grea parte. 2 Luni am suferit de ragade....de aia cand stiu prin ce-am trecutdpdv dureri la alaptat, nu cedez cand vad pe vreuna care vrea sa renunte.

cel mai greu e daca nu suge bb bine. daca bb e lenes la supt, atunci e in tr-adevar o problema.iti trebuie nervi de otel s-o rezolvi pe asta. A mea nu era lenesa, dar vroia din opra in ora.Timp de 2 luni. .A fost f f obositor, insa...am perseverat. daca insa n-ar fi supt cum trebuie, cred ca ma aruncam pe pereti. ce m-a incurajat pe mine rea harnicica cu care tragea. lapte aveam garla, deci clar faptul ca vrea incontinuu nu era ca n-am eu lapte.ci doar ca il digera extrem de repede.
Cand a inceput sa doarma mai bine, a inceput si sa suga mai rar si mai cu spor. si sa se ingrase f tare:)))primele 2 luni a luat relativ putin in greutate: 630 de grame prima luna si vreo 720 in a doua. Insa sa stiti ca e suficient!!

aaaa, inca un pont.
Copiii mari iau mai putin in greutate.Un copil de 4 kile are voie chiar sa nu ia deloc in prima luna!!! am exemplu in familie: nepotul meu, nascut la 4.2 kile, scazut la 4, si abia a recuperat cele 200 de grame in prima luna.crescut moxt de la inceput, ca mama lui a facut o mastita nasoala, din aia cu febra 42 si antibiotic.Deci chiar cu lapte praf n-a luat.Si dr i-a zis: e maRE. De aia nu ia.Astia mari isi pot da drumul MULT mai tarziu.
:))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput