Mamici de septembrie-octombrie (59)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Mai fetelor sa stiti ca durerile astea asa... difuze, ba de ciclu, ba de spate... sunt "de pregatire", nu neaparat veti naste de la ele. Eu am avut de doua ori travaliu fals la Victor si dupa cateva ore de dureri s-au linistit. Si cand au aparut alea "adevarate" nu le-am putut confunda, ca ... nici in picioare nu mai poti sa stai, ti se taie genunchii si simti nevoia sa te asezi instantaneu si simti ca nu mai ai aer suficient in plamani.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Andries-da, pai si eu la prima nastere tot noaptea, adica pe la 6 am si tot pe ultima suta de m am ajuns! cand a venit Herghe eram dilatata la 8 cm, deci.........,si nu mi-am facut nimic, dar nimic pana nu a venit el!
Sa speram ca va fi in tara si ca va veni si el si anestezistul pt ca sunt plecati impreuna!
Christina-da la 36 de sapt le voi face si eu! e vreo anliza speciala pt streptococul de tip B, sau iese din analiza de urina sau secretie?
Betty-tinem pumnii!!!!!! SA FIE TOTUL OK!tu tou la euroclinic nasti, nu?

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

andreis, ce0-ai mai patimit si tu.oof.
eu nu inteleg, unde se rupe magia asta intre mama si copil??? observ din pacate si in relatia mea cu Sofia, sunt momente in care clar nu ma mai prefera, sper sa am intelepciunea de a nu insista aiurea daca nu ma vrea prea bagata in viata ei....

eu am suferit mult ca mama n-a fost langa mine cand s-a nascut sofia. i s-au furat in supermarket geanta cu biletul de avion, pasaportul si portofelul, chiar in Bristol.teribil.
insa dupa aceea am multumit cerului, pt ca ma bombarda la telefon si e-mail cu sfaturi de genu: daca face kk de mai multe ori da-i lapte praf etc etc.de fapt, ce mai stia si ea de acum 30 de ani....(sora mea face 31 anu asta)acuma a inteles ca la bb nu se baga pt sfaturi.

ga;actogilul este un supliment nutritiv pt alaptat., e destrul de scump, cam 50 ROn cutia daca nu mai mult.Eu am luat din a fdoua zidupa operatie si am avut lapte f f repede. Nu stiu daca de la galactogil sau de la mama natura, insa eu am luat si voi lua.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

SIMONA MERCI FRUMOS PT RASPUNS.

Deci nu e nici o prima de la stat pt nou nascut???

AFIBEBE37+Cristian Nicolae

AMR 5 ZILE

SI VINE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

afibebe, da, galactogilul este pentru stimularea lactatie. Sunt niste granule pe care le iei asa pur si simplu cu lingurita sau le dizolvi in ceva lichid, cateva lingurite pe zi, scrie exact pe cutie cat si cum. Nu-ti tre' reteta, il gasesti la farmacie, la plafar. Asta in caz ca ai nevoie, nu-i obligatori ca toate prospetele mamici care doresc sa alapteze sa treaca pe stimulente pentru lactatie, vezi la momentul respectiv daca iti tre' sau nu. Corpul tau poate produce laptic suficient bine merci doar stimulat de bebe, cel mai bun stimulent :))

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Si Sofia a intrebat de Victor si Iulia, i-a placut f mult de ei:)

fetele, vroiam sa spun ca si eu am visat de cateva ori ca am sancut.
ba azinoapte, am avut un sentiment asa de bine, ca m-am trezit speriata daca nu cumva mi s-a rupt apa, ca am tinut minte cum a zis Tomasa ce bine a fost cand s-a rupt apa,. hihihihi

aia cu contractele nu au aparut/
uffffffffffffffff. sunt singura acasa si vroiam sa dorm nitel.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Galactogil mi-am luat si eu, gasesti la farmacie si nu-ti trebuie reteta. A costat vreo 45 de ron si uite ce scrie pe el: "este un produs recomandat in hrana zilnica a femeilor care alapteaza. Datorita extractelor vegetale si a aportului fosfocalcic el stimuleaza secretia lactata asigurand alimentatia naturala pana la varsta optima. "

Luy 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaradu spune:

fetele voi cum procedati cu "datul" atentiei la dr?
adik cat , unde si cine va da gineologului, moasei, neonatologului?

34+
o asteptam pe bebita
http://bd.lilypie.com/fHPZp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Buna, fetele!
Scriserati muuult. Dar am recuperat.
Sa nu uit:
Emma, La multi ani, sa fii fericita si iubita de bebe si de cei dragi tie!
La multi ani si tuturor Mariilor! Sa traiti si sa fiti sanatoase voi si toti ai vostrii!
Roxana nu mai fi suparata, o sa treaca si cearta cu mamanul tau! Bine ca ai la cine sa te descarci (aici la noi, sa-ti treaca mai repede supararea!) numai sa ai grija, ca poate acum ies la iveala suparari mai vechi si ale ei...si poate mai are ceva in rezerva!
Betty tinem pumnii maine! Si tuturor celorlalte fete la care le poate sosi momentul cel mare.

Maine avem si noi cursul de pregatire la spital (arata salile de nastere si salonul, etc...) Si tine 3 ore!!! Sper sa nu obosesc prea tare si sa rezist, mai ales ca e de la 6 la 9 pm.

Poate daca il conving pe sot, azi mergem la magazin sa dam comanda de mobila pt. camera lui bebe. Poate nu-i place nici setul asta pe care l-am gasit! Vai de el! Daca nu azi, il trezesc sambata de dimineata si-l car acolo, sa vad de-i convine. :))

Irina 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

quote:
Originally posted by afibebe

SIMONA MERCI FRUMOS PT RASPUNS.

Deci nu e nici o prima de la stat pt nou nascut???

AFIBEBE37+Cristian Nicolae

Pai este Alocatia pentru copii nou-nascuti - 204 RON ( numai ca nu se numeste "prima"

Luy 37+ cu

Mergi la inceput