Mamici de septembrie-octombrie (59)
Raspunsuri - Pagina 19
Carmenita spune:
La multi ani, Emma! Sa fitit sanatosi si voinici!
La multi ani Mariilor si Marianilor! Multa sanatate si nasteri usoare (pentru Marii)!
Si eu azi merg la consultatie, la 12 plec. Merg cu tata socru, mi se pare asa ciudat. Pana acum am mers cu un cumnat, cu un prieten cand nu a fost sotul, dar de data asta am ramas in grija socrului . Asta e!
Va pup si revenim pe seara cu vesti despre bebe Andrei. Sper sa fim bine si voinicel.
Carmen 32+ Andrei
luy spune:
Pinacolada, eu am facut analizele respective la 36s+2z, doctorul imi spusese sa le fac in saptamana 36 sau 37.
Sim, ma bucur ca esti bine, inteleg ca nu te mai bati pentru locul 3
Roxana, tu cum esti azi?
prisi, vreau si eu cafelutza, imi dai si mie ? Sa stii ca si eu m-am trezit cu degetele de la maini mai umflate decat ieri, cred ca de-acuma trebuie sa ma obisnuiesc cu asta... Maine vreau sa termin de calcat lucrusoarele bebelinei, ca daca mi se umfla mai reau devin neindemanatica si nu mai reusesc sa inchei capsele si sa le "manevrez" asa cum trebuie
danielaradu, si eu ma numar printre norocoasele care nu au experimentat arsuri sau greturi, asa ca nu stiu ce sa-ti zic. Hai ca nu mai ai mult nici tu, rezista !
crishtina, frumos nume ! Felicitari pentru rezultatul bun, maine dimineata merg sa-mi iau si eu rezultatele, sper sa fie OK ( nici nu-mi pun problema ca n-ar fi )
Gabriela, uite aici : si , nu mai fi trista... Noi vom fi alaturi de tine, nu te lasam singura !
Bernix, ce vis ! Noroc ca a salvat doctorul situatia in ultimul moment, cu zambetul lui !
Luy 37+ cu
Sabina spune:
Cristina, sa-ti traiasca Robert!
mai fetelor, eu cred ca sunt singura care nu a pregatit nimica pt bagaj la spital.Sunt nebuna rau.asa ca i-am dat telefon mamei care e la bucuresti si am convenit ca-i scriu o lista cu ce are sa-mi cumpere. macar atata sa faca si ea:)))
eu imi amintesc ce putine am folosit din bagaj.
asa ca acuma voi lua:pt mine: 4 pachete de vata,vreo 10 absorbante specifice maternity aduse de mama din An glia (Danielle, mama le-a luat de la Boots),2, 3 ca,masi de noapte desi acum 5 ani am stat doar cu ale lor, 6 perechi chiloti bumbac marimea XXXXXXXXXX L , periuta/pasta de dinti, sapun sau gel de dus mititel, 2 prosoape , papuci, garmastan, galactogil, hartie de closet, servetele tip batistuta, telefonul.Mi-as fi luat aparatul foto, dar prefer sa-mi fie adus cate 2 ore si luat acasa.Imi iau si o canuta de plastic si cateva tacamuri de unica folosinta, pt ziua 2, 3.
pt bb cosmeticale gen sapunel, crema de popo, cred ca bepanthene, 2 prosopele,si hainute, data trecuta nu m-au lasat cu hainutele mele, acum poate ma lasa. sincer, parca prefer sa stea cu ale l.or, pt ca am tendinta de a arunca tot ce vine din spital .Or sa arunc hainute de bebe, asa frumusele cumparate de tata...Hm. un Pachetel de Pampers new born, de la 2 la 4 kg, sau echivalentul de la Libero.
eu nu ma bag la betisoare de urechi etc.in primele zile nu prea e bine de umblat la urechile de bebelusi.
daca mai imi trebuie cevaq, dau comanda si gata.
AAAh.Fetele de la cezariana: nu uitati sa va luati PAIE de baut.In prima zi se beau f f multe lichide, si uneori nu poti sa te ridici prea tare sa bei din cana....asa ca intr-o sticla de 2 litri cu ceai mie mi-a facut sotul o instalatie din 2, 3 paie, ca sa pot bea.
la cezariana ceaiul de chimen si anason e sfant, e si pt lactatie, si pt burtica bun. Apoi am avut voie sa beau supa clara de legume, telina si morcov parca, tin minte ca Badiu i-a dictat exact sotului meu ce sa-mi aduca, ma intreb daca acuma, cand m-am facut ditamai femeia de 28 de ani o sa aiba asa grija:))), cred ca acum 5 ani a fost destul de impresionat de gagalicea de anu 5 care a venit si ea sa nasca. ca tin minte Ana Culcer cand m-a vazut, inainte de operatie a exclamat: vaaaai , da ce tanara e;)000 si m-a si pupat
Tomasa, vroiam sa te intreb, la ce ora ai fac\ut operatia? eu am facut la 10 noaptea si am stat doar cateva ore la renimare, pe la 12 ziua m-au mutat in salon.
acuma, daca ma opereaza dimineata...eu nu vreau 24 de ore la reanimare .Erau unele care gemeau acolo de parca le impuscase in inima.Si pe mine ma durea, si rau de tot, da incercam sa fiu decenta....
mai, oare am uitat ceva de pe lista de spital? care se invredniceste sa ma lumineze
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
aeperju spune:
quote:
Originally posted by danielle02
AEPERJU sa fii iubita,fericita si sa ai bebe sanatos si mancacios !!!
sa aveti o zi faina
danielle 34+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
Multumesc!
Emma
aeperju spune:
quote:
Originally posted by Carmenita
La multi ani, Emma! Sa fitit sanatosi si voinici!
La multi ani Mariilor si Marianilor! Multa sanatate si nasteri usoare (pentru Marii)!
Carmen 32+ Andrei
Multumesc frumos pt urari!
Emma 33+
mandarinutza spune:
La multi ani Emma! O sarcina usoara in continuare, nastere usoara si bebe sanatos si mancacios!
La multi ani Carpatina! La fel iti urez si tie: o sarcina usoara in continuare, nastere usoara si bebe sanatos si mancacios!
La multi ani tuturor care poarta numele de Maria si alte variante!
Danielaradu, si la mine bebelina preseaza si pe col si o simt jos de mai multe saptamani, fiind angajata in pozitia de nastere, dar si saptamana trecuta aveam colul inchis. Bebelina mea sta cu picioarele in sus, ca le tot simt sub sani
Betty, maine punem majoretele la treaba!
Mandarinutza 36+ Antonia Maria
Poze
luy spune:
Sabina, multumim mult pentru listuta si pentru "ponturile" despre operatie
Hai ca ma apuc si eu acum sa le scriu pe hartie, ca sa incep sa pregatesc bagajul ( ca e sotul stressat ca nu l-am facut )
Carmenita, te asteptam cu vesti bune de la doctor ! Bun si socrul de sofer ...
Luy 37+ cu
andrruzza spune:
quote:
Originally posted by Sabina
mai fetelor, eu cred ca sunt singura care nu a pregatit nimica pt bagaj la spital.
nuuuu, nuuuu...mai sunt si altele
dar eu mai am timp pana in octombrie :)
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"