Mamici de septembrie-octombrie (59)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

danielaradu, eu n-am experimentat in sarcini nici arsuri, nici greturi, dar sunt simpome normale ale sarcinii. Iar sarcina daca o simti jos, ori bb are o pozitie asa cum ti-a spus betty sau poate fi o sarcina jos situata.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

"LA MULTI ANI!!!MARIILOR! SA FITI SANATOASE SI NOROCOASE SI SA AVETI NASTERI USOARE ! MULT CURAJ IN CONTINUARE!

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaradu spune:

bebelina e cu capul in jos angajata = asa mi-a zis dr sapt trexuta la control
nu mai stiu nimic ....o sa stau sa astept

34+
o asteptam pe bebita
http://bd.lilypie.com/fHPZp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Emma

Alinus 31s cu Iulius
Uuuuf, cat mai e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Roxana G, Andruzza si Piciulika multumesc ! Luca e mai bine, i s-a scos branula, regimul alimentar continua adica morcov+orez, la sf saptamanii o sa-i duc sa-i faca coprocultura si sa vedem daca i-a trecut sau e nevoie sa schimbam antibioticul:) Sper din tot sufletul sa-i fie mai bine si sa poata manca, caci e mort mort de foame!!!!!!!
In alta ordine, l-am sunat ieri seara pe Herghe si mi-a spus ca nu pleaca din tara, iar cand l-am intrebat daca nu poate sa-mi dea un nume de doctor de rezerva-in caz ca D fereste se intampla ceva mi-a raspuns ca: are colegi si sa nu mai imi faca atatea pb!
Ma rog, probabil ca va veni el, dar nu pot sa va spun in ce hal m-am enervat pt ca nu a vrut sa-mi zica de altcineva........NO COMMENT!
Cand v-ati facut voi ultimile analize, respectiv hemoleucograma, glicemie, timp de cuagulare si secretie col? mie mi-a zis in a 36 saptamana, probabil pt det streptococului de tip B!

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Pinacolada, tot in sapt 36 le-am facut.

Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

neata si de la noi

Felicitari Teodoran sa fiti sanatosi si u si bb.

M'au luat si pe mine emotiile cu nasterea de cand vb aici asa intens Azi noapte visasem ca tre sa merg la spital si lucruruile nu imi erau in geanta...azi le pun Mai am de cumparat sutiene pt alaptat si cred ca e gata totul. Voi v'ati luat marimea de acum sau una mai mare? Inca sunt in dubii si nu stiu ce sa iau.
BB al meu si'a dat seama ca este loc si sub coastele mele si a bagat piciorutul acolo...de cateva zile ma doare partea finala a coastelor...sa explic asa cred ca osul moale...nu am idee ce e...dar doare crunt. Cam asta e. Va pup pe toate

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Buna dimineata si la multi ani tuturor Mariutelor!

Aseara am avut musafiri si am adormit inainte sa mai apuc sa va povestesc ce inghetata buna am mancat la Thalia. Fetele mi s-au parut tare dragute si calme. Cred ca eu am fost mai emotionata decat burticile de 37 de saptamani care pareau asa de linistite. Concluzia mea e ca mici neplaceri de genul contractii, dureri usoare, maini si picioare umflate avem toate. Mai grav e de cele cere au trebuit sa stea in pat luni intregi. Felete de aseara m-au linistit si m-au bucurat.
Pacat ca n-au putut veni si Betty78 si Tomasa. Betty tre' sa fie tare emotionata, doar maine e ziua cea mare. Bafta multa, sa decurga totul bine, sa se termine inainte sa-ti dai seama si bb sa fie sanatos si cuminte!
Tomasa, povestesti asa de frumos... Poate ne vedem, totusi, ca noi mai avem ceva. Sau poate ne intalnim la maternitate, cine stie.

Acum o sa raspund de-a valma, ca n-o mai iau inca o data de la capat cu cititul.
Si eu simt copilul miscandu-se f f jos. Ba chiar in ultima saptamana de serviciu aveam impresia ca o sa vad ceva manute printre picioare cand ma duc la baie. Si doctorul zice ca e cam jos, dar colul e inchis.

Roxana, te inteleg. De trei zile ma cert cu mama in gand, fiindca mi se pare ca n-are nici un rost sa deschid un subiect care va provoca multa durere, cuvinte grele si nu va rezolva nimic. Poate daca as fi fost in situatia ta nici eu nu as fi tacut. Sa instige copilul impotriva ta chiar nu mi se pare in regula. Am recunoscut-o pe mama in tot ce ai povestit. Calmeaz-te si ai incredere, ca toate se vor rezolva. Si incearca sa nu te mai enervezi si sa nu mai plangi. Pastreaza-ti energia, ca vei avea nevoie de ea.

Eu, fetelor, am dormit tare bine azi noapte si am visat ca ajunsesem la spital , ca trebuia sa nasc, dar ca totul era in stilul meu inconfundabil: uitasem bagajul acasa, n-aveam nici un ban la mine si nici macar telefonul sa pot suna. Eram intr-o cladire igrasioasa, cu peretii cojiti, doctorul ajunsese inaintea mea si zambea. Brusc mi-a placut de Radoi si nu mi s-a mai parut grabit, cum mi se pare uneori la CMU. In vis chiar aveam pofta sa stam de vorba si n-as mai fi dat bir cu fugitii cum fac la vizitele lunare.

Va pup si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Observati ca avem si nume

Aaa, am facut si analiza aia de streptococ si e negativa

35+ Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Emma, La Multi Ani!

Sim 37+ Stefan