Mamici de septembrie-octombrie (59)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielaradu spune:

nu-mi rasp si mie nimeni>????/

34+
o asteptam pe bebita
http://bd.lilypie.com/fHPZp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Multumesc pentru parole.

Afibebe multumesc mult. Am primit PM-ul. Si mie imi este frica de injectia in coloana, dar am inteles ca se foloseste initial un anestezic local, adica o mica intepatura si se injecteaza o cantitate de anestezic, iar apoi se introduce chestia aia ptr rahi anestezie. Eu una asa am inteles.

Betty78 37+ cu
AMR 1 zi si vine

august 2006
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

neatza si de la noi!
La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi!
La multi ani giaserbu pentru ieri si aeperju penmtru azi! Sa aveti o nastere usoara si un bebe mancacios si sanatos!

Betty pun si eu majoretele la lucru!

Noi am fost sa ne facem analizele azi, iar maine mergem sa ne cautam de streptococ... sper sa nu-l gasim iar

Mad cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by danielaradu
eu o simt acum pe bebelina doar in partea de jos a burtii voi?
aaa si am arsuri grave si o stare de voma de nedescris
a mai patit cineva una ca asta?
si de cate ori ma ridic din pat am impresia ca o sa 'cada" ceva si cateodata ma doare inauntru
a patit-o careva?
34+
o asteptam pe bebita
http://bd.lilypie.com/fHPZp2.png

Daniela, cu arsuri ne-am confruntat toate, cred, mai devreme sau mai tarziu. Eu nu am luat nimic, dar fetele luau Maalox. Tu parca ai spus acum cateva zile ca ai ceva probleme. Poate de aceea ai impresia sa o scapi pe bebelina. Eu nu am patit chiar asa, dar o sa iti mai povesteasca fetele patite cand fac ochisori.

Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

La multi ani sarbatoritelor de ieri si de azi!!!! Va doresc o nastere usoara, bebici sanatosi si mancaciosi!!!

DanielaRadu daca o simti pe bebelina jos, inseamna ca a inceput sa coboare, dar pe de alta parte este foarte posibil sa fie cu picioarele in jos. De obicei cele mai multe lovituri le primesti unde se afla picioarele. Starea de greata, poate sa fie pur si simplu o colica biliara, sau eventual anunta un sir de contractii sau un inceput de travaliu. Daca nu iti trece. poate ca ar fi bine sa mergi la doctor.

betty78 37+ cu
AMR 1 zi

august 2006
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Bafta, Madalina, sa nu mai apara nenorocirea aia de streptococ. Si eu trebuie sa sun dupa rezultat, dar eu stiu daca o fi gata pana nasc?

Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Afibebe, spunea ca are medic de azi de la 7 pentru ca s-a intors din concediu. Eu una sper sa nu aiba nevoie sa il vada pana vineri cand trebuie sa se duca la control.

Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Simona, data trecuta rezultatele mele au fost gata intr-o saptamana. Insa am fost la medicover plevnei. Suna si vezi ca poate sunt gata si le ai cand nasti

Mad cu Robert

Mergi la inceput

Mie mi-au zis ca dureaza cam 10 zile. Le-am facut pe 9 august, deci ar mai fi. O sa le dau un telefon sa vad. Alea de data tecuta iesisera bine, sper sa fie la fel de data asta.

Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna,
dupa o noapte naspa am reusit sa ma odihnesc de la 7 la 9 , acum astept musafiri, vine o matusa in vizita si o astept cu cafelutza sa nu beau singura

pupic fetele

poze
37+ Miruna

Mergi la inceput