Mamici de septembrie-octombrie (59)
Raspunsuri - Pagina 10
Sabina spune:
Roxana, nu mai plange!!! ooof.
mai tii minte cand m-am certat eu cu mama in iunie? si acu nu mai stie ce sa faca sa ma imbuneze.I-am zis sa nu o prind cand nasc, plus alte grozavii, ca eram facuta foc poe ea, a venit din anglia si in loc sa mai stea cu mine se deucea cu tata la Campulung...in cele mai grele zile pe anu asta:(
va pupic tare, revin in 3 ore.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Carmenita spune:
Fetelor, eu nu inteleg o chestie, eu stiu ca daca ti se rupe apa trebuie sa nasti in max 12 ore, ca ramane bebele pe uscat. De ce pe Teodora vroiau sa o tina doua zile in spital?
Eu am inceput sa ma sperii deja, daca ma apuca durerile noaptea, eu am mari "sanse" sa fiu singura in momentele acelea, ca sotul e plecat si nu stiu daca vine mama. Parca incepe sa mi sa para mai putin ingrozitoare cezariana programata, decat prima varianta, singura, contractii, dureri ...
Carmen 32+ Andrei
Piciulika spune:
Mirela, Mrl_dumitriu si numai bine!
Tomasa f. frumos spus cu iubirea - ca de obicei. Ca tine, si sotzul meu e copil unic, si de aceea ma bate la cap sa facem 3 (trei) copii...! Stai sa mai vedem.
Rox... incearca sa nu te mai consumi... Uff! Carmen, ce greu trebuie sa-ti fie si tie.
Eu sper sa poata veni mama, dar nu stiu sigur (buni e f bolnava si eu o vad pe ea ca prioritate acum; soacra e o scumpa, ar veni, dar sunt probleme mari de sanatate cu socrul...) Asta e.
Deci merg si pe premiza ca poate sunt singura cu bebe si sotzul. (Ceea ce e bine, pt. ca e un mega-scump . )
Dar cum aici in kashkavalia mamele in marea lor parte nu se implica absolut deloc in ajutatul fiicei lauze, ma gandesc ca ne-om descurca si noi la o adica - bine ca nu avem si copilul 2, ca se complica...!!!
CURAJ, Mamici Burtici!
Piciulika 32+ Michael
tomasa spune:
Rox, ma tin de vizite acum, cat mai pot, ca in curand nu ma voi mai deplasa. Tu incearca sa faci un dus bun si sa te bagi in patut. Eu nu spun nimic mai mult decat ca si eu am multe suparari si frustrari pe tema... Sper doar sa ma tina Dumnezeu cu mintile acasa suficient cat sa-mi amintesc unele lucruri care mie nnu mi-au convenit. Tare as vrea sa pot fi un sprijin pt. copiii mei, sa vreau sa o fac si sa le ofer numai ajutorul solicitat, fara a ma baga in viata lor si sa realizez singura de ce anume au nevoie (psihic ma refer).
Ana, poate vin vineri. Daca esti singurica vin fara Tudor ca mi-e mai usor asa. Daca nu se ia la joaca si nu are copil ma solicita permanent si nu am mai putea vorbi noi doua. O sa-l chem pe tata sa-l scoata in parc cat sunt eu la tine. Stabilim la telefon o data si o ora in functie de cum ai si tu chef si mai ales de cum te simti.
Sabina, as fi tare bucuroasa sa-ti fi fost de ajutor, macar putin cu ce am scris. In rest, sa stii ca te inteleg si eu am faze in care nu ma mai recunosc, ganduri ciudate si sensibilitati de tot felul. Ale mele sunt insa legate mai ales de partea fizica in sarcina asta, teama ca nu voi mai fi niciodata cum am fost, teama ca nu voi supravietui operatiei si ca-mi raman copiii orfani, etc. De altfel le stiti ca pe majoritatea le-am impartasit si eu cu voi.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
32+ Maria
tomasa spune:
Carmen, nu stiu de ce voiau sa o tina asa de mult. Si eu citisem ca n-ar fi bine sa stai prea mult fara lichid, fiind riscul mare de infectii, etc. dar cred ca stiu ei ce stiu, probail in spital e "safe" din punctul asta de vedere si voiau sa mai lase bebelusul sa creasca. Oricum cand au vazut ca nu e ok i-au facut cezariana, deci se orienteaza la fata locului. Tu nu-ti mai face griji, o sa-ti fie sigur bine si vei naste usor, e musai sa ramai pozitiva.
Piciulika, si eu.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
32+ Maria
carpatina spune:
Cum maine la serviciu e liber m-am hotarat sa mai colind magazinele.. asa ca nu voi intra... va urez de-acum tuturor celor ce va sarbatoriti maine (mie inclusiv )
La multi ani!
32+ cu Ioana
slippers76 spune:
Tomasa, vineri e super. Oricum, te sun maine. Pup.
Fetelor, nu va mai faceti ganduri negre! Stiati ca debutul travaliului cu membrane rupte se intampla numai in 10% din cazuri? Hai, capul sus, fiti optimiste si totul o sa fie bine. Vorbeste lupul moralist...
Ana 36+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica
slippers76 spune:
Carptina spor la cumparaturi si sa-ti faci un cadou frumos. La multi ani si tie, ca si mie de altfel. Eu astept cadourile livrate la domiciliu.
Ana 36+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica
Roxana_G spune:
Tomasa, mi-am dat seama ca m-ai inteles. Cat despre intelepciunea de a fi altfel decat parintii, ma refer la ce nu ne-a placut noua, nu stiu ce sa zic. Mama afost foarte exigenta cu mine, cand eram mare imi zicea mereu lucruri neplacute care mi-au terminat increderea in mine, tocmai de aceea mi se pare ciudat ca acum ma acuza de aceleasi lucruri. Din pacate ceea ce nu mi-a placut mai fac si eu, ma intreb daca e un model care ti se intipareste cumva. Sau poate de aceea e acum mai intelegatoare cu Alex pentru ca a inteles ce a gresit cu mine. In fine...pe noi nu ne vizitezi?
Carmenita, nu am auzit sa te tina 2 zile fara lichid, nici BB nu ar fi ok, nu are cum se hrani si nici cum sa respire, si oricum nu mai are cum sa alunece. Nu iti face ganduri asa rele.
Sabina, imi amintesc foarte bine discutiile voastre. Cam asa sunt si eu acum, frustrata. Multumesc de sms.
Piciulika, mi-ai facut pofta de cascaval! Eu m-am descurcat singura cu Alex pana am mers la serviciu, si tot asa cu sotul venind noaptea de la serviciu. Acum necesitam ajutor pentru ca sunt cu 2.
Rox 37+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
moldoveanca spune:
Rox,pupici multi si sa-ti treaca supararea.Te inteleg perfect am trecut de multe ori prin faze de astea cu mama .Dani,si eu patesc la fel cu sanii sunt imensi zici ca sunt Milka,dar bag pudra Sanosan la greu sub si vad ca nu m-am mai iritat.
teo