Telefon micutz, dragutz

Telefon micutz, dragutz | Autor: Victoria

Link direct la acest mesaj

Se pare ca omu', cu varsta, se ticneste...

Mi s-a pus pata de ceva timp sa-mi iau telefon mic si haios...I-am innebunit pe sales-ii de la diverse magazine...vreau, dom'le, telefon mic si colorat,ca alea de servici sunt mari si sobre...
Booon...deci, de servici am( in timp) diverse modele de Nokia, merg beton, nu se sparg, nu am ce sa le reprosez...si ma pune naiba sa-mi iau pt. mine un Motorola V150, mic si argintiu.Din prima luna a mers prost, i-am tot inlocuit bateriile( tineau juma de zi..)Am renuntat la el, si am dat iar bani pe un Samsung roz( de ala pt. femei), haios, husa piele roz, ma rog...Ei, si cand sunt in casa, nu se aude bine...Iar Nokia al maica-mii, ala 1100, vechi si ieftin, mergeeeee beton, in orice punct.

Acum mi s-a pus iar pata...roz.Vreau un telefon micutz, dragutz si colorat.Nu vreau sa stie sa faca altceva decat sa se poata vorbi naibii la el, fara sa-mi cada bateria dupa juma de zi, si sa aud ce zice interlocutorul....

Ce as putea sa-mi iau fara sa-mi devalizez cardul?

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa38 spune:

Samsung-urile sunt foarte bune si in general micute. daca nu ti-a placut ala roz de la Samsung, nu stiu ce ai putea gasi mai bun dar in acelasi timp mic si colorat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Eu am moto pebl u6 e superb,micutz si tine bateria cel putin 3 zile.

Irina lui Pierre-Sebastien (nascut la data de 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Nu am glumit, ieri am batut magazinele Vodafone sa-mi caut...Gasisem chiar pe net la oferta de fidelizare, Sony Ericsson Pink...aveam puncte, dorinta si vointa, dar...nu-l aveau, nu l-au avut si nici nu l-au vazut in viata lor...I-am intrebat de ce l-au mai pus pe site si au ridicat din umeri...toti.

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

de ce nu il cumperi de pe site?

quote:
Originally posted by Victoria

Nu am glumit, ieri am batut magazinele Vodafone sa-mi caut...Gasisem chiar pe net la oferta de fidelizare, Sony Ericsson Pink...aveam puncte, dorinta si vointa, dar...nu-l aveau, nu l-au avut si nici nu l-au vazut in viata lor...I-am intrebat de ce l-au mai pus pe site si au ridicat din umeri...toti.

V

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput