Dr. Nayel - CF2 (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dimalexia spune:

Buna dimineata!
Mirela: Multumesc mult...
Esti cea mai fidela pacienta a doctorului... trebuie neaparat sa devii si mamica... iti doresc din tot sufletul sa-ti dea Dumnezeu un bebe sanatos si cat mai curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Mireluta, draguta,

Multumesc frumos pentru sfaturile tale. Cred ca am sa incerc marea cu degetul, sa vem ce o sa iasa!

Cum spuneam, deocamdata suntem la faza la care ne dorim foarte mult. MA gandesc sa fac o pauza de 3 luni de anti-uri, si abia dupa aceea, sa incepem incercarile!! Dar asat nu inseamna, ca nua ma voie sa visez, nu?

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocik spune:

Codruta,poti sa mai scurtezi din pauza cu 1 luna!!!Din cate am inteles eu,medicul recomanda 2 luni pauza de la intreruperea anticonceptionalelor,pe urma go for it!!!!!
Sunt convinsa ca daca mergi la el si ii spui ca vrei sa ramai iti va da o lista cu analize care se fac in aceasta faza...sa ne tii la curent,multa bafta!!!!

http://www.inorocik.hi5.com

Mergi la inceput

Multam mult Norocik,

Sunt asa de controversate si anticonceptionalele, si pauzele pe care trebuie sa le faci.

Am auzit de 3 luni, de 2, sau chiar de niciuna.
Fiecare medic cu felul lui de a-si trata pacientele.
Tu esti pacienta lui Nayel?

Te pup!

Mergi la inceput

Dragele mele dragi,

Dati-mi si mie un nr. de telefon de la cabinet, sa imi fac o programare. O sa incerc si eu la cabinet, nu de alta, dar e la 2 pasi de casa...Imi asum riscul cu amabilitatea intruchipata de asistenta (asa cum am citit ca este)

Din experienta voastra, cam in cat timp se fac programarile??? Mie saptamana viitoare imi vine CM, si as vrea inainte de asta.

Mercic mult,
Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Codruta daca suni astazi la cabinet te poate programa si maine daca nu este foarte aglomerat,daca nu sigur luni poti sa mergi.Nr de la cabinet este 777.48.70.O gasesti pe asistenta dupa 12:30.Bafta multa la control,sa ne pui cum a fost!

Dimalexia multumesc mult pentru gandurile bune!

Mirela

Mergi la inceput

Mersi din suflet Mireluta!

O sa sun, sa fac o programare, pentru a-l cunoaste si eu pe vestitul Dr. Nayel.

Sa vedem daca o sa reusesc dupa 6. Citeam pe forum, ca e program pana la 5???

Mergi la inceput

Sunt impresionante povestile voastre.

Recuperez acum, cu atentie celelalte capitole!

Sunt pline de bucurii si sperante, pe care sper sa ni le impartasiti implinite, cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocik spune:

Da Codruta,sunt pacienta Dr.Nayel...de cand am ramas insarcinata!!!Mi l-a recomandat cineva si sunt foarte multumita...
Sa ne tii la curent...ti-ai facut programarea?

http://www.inorocik.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Codruta uneori sta si dupa orele 18:00,depinde de cate programari are.
Bafta!

Mirela

Mergi la inceput