Dr. Nayel - CF2 (15)
Raspunsuri - Pagina 10
Codruta27 spune:
Gata, dragutele mosului!
zarurile au fost aruncate! Luni la ora 18, ma prezint la control!
Si, ma credeti ca am emotii?
norocik spune:
Credem,cum sa nu,ca ai emotii!!!
Tin pumnii si dupa sa vii repede sa ne povestesti!!
http://www.inorocik.hi5.com
Annisia spune:
Bafta fetelor la controale si bebiti!!!! Haideti cu burticile alea mai repede, sa nu va prind eu din urma cu a doua sarcina!!! Bine, si acum am burta mai mare decat a voastra... Arat ca o balena nedesumflata.... Abia peste doua saptamani am voie sa incep exercitiile... Trebuie sa imi revin rapid, ca nu imi mai vine sa ies din casa, cand ma vad ce dragalasa sunt...
Bebe Yannis creste mare
Pozne
Helenutza23 spune:
Annisia nu am apucat sa te felicit pt bb Yannis. sa fie sanatos, sa va bucurati de el, e tare frumusel. am dat o raita pe la voi, pe la poze. ia zi, cum e, alaptezi, cum suge, noaptea, ziua? tu cum iti revii? cat despre sunculite, he he. io am slabit cu un kil mai mult decat plecasem in sarcina in primele 3 sapt dupa nastere. acum am cu vreo 3-4 kg in plus. am alaptat. asta e! o sa le dau jos..poate. pana una alta fac haz de necaz si spun ca tre sa simta copilul moale, cand il tin la piept, nu o scandura tare
Mirela nu trec pe aici fara un pupic pt tine. hai si tu, tre sa vina si la tine!
Elena + Horia Constantin (18feb2007) =
ALAPTATUL HELPLINE
cresc
Codruta27 spune:
Annisia, ai nascut cu dr. Nayel?
Daca da, cum a fost experienta? Eu nici macar nu am bebic la burtic, dar cand ma gandesc...am niste fluturaaasi....
Va pup pe toate!
Codruta27 spune:
Bebe Yannis arata incredibil!!!! Vreau si eu unul....
Dar nici cu tine, draguta mamica, nu mi-e rusine!
Shine spune:
Annisia, daca te ajuta cu ceva informatia, eu mai am si acum burta, na.
si din 25 de kile catigate in noo luni. acum dupa sapte luni jumate inca mai pastrez vreo 10-12.
Vad ca avem si prospaturi p aici. Welcome!
Helenutza, salutare fetitz, k dincolo nu am reusit sa intru... pe cuvant de soim ca am scris pe hartie ca la matematica... nu intelegeam cum vine cu io am slabit cu un kil mai mult decat plecasem in sarcina in primele 3 sapt dupa nastere.
mirela, ca de obicei
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
blueeyes2003 spune:
Annisia, am vazut ultimile poze cu Yannis,este absolut adorabil!Sa va traiasca!
Mereu arunc cate o privire la pozele tale ca stiu ca pui des!
Codruta bafta luni la medic! Sa intri sa ne spui cum a fost!
Helenutza,Shine va multumesc ca nu ma uitati!
Va
Mirela
carmen e spune:
Buna felelor,
Eu nu fac parte din grupul vostru, dar vreau si eu cateva pareri, daca nu va suparati.
Sunt o gravidutza care are dr tot la CFR 2 - MICINER SILVIA - se numeste, si ar trebui sa nasc acolo si as avea niste intrebari pt fetele care au nascut acolo sau au auzit cum e nasterea acolo,
cum se poarta doctorii, moasele, infirmierele, cei de la neonatologie, etc???????????????
cam cati bani se practica acolo, pt ca tot aud vehiculandu-se preturi, de la dr pana la infiemiere????????????????
Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu intrebarile mele, daca da imi cer scuze .
Pupici
cum creste
Carmen 21 + David Alexandru
norocik spune:
Codrutaaaa,,ia spune,cum a fost? Ai fost azi la 18:00 la dr Nayel??Povesteste-ne!!!!!
http://www.inorocik.hi5.com