Dr. Nayel - CF2 (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norocik spune:

Shine,iti multumesc ptr pm.Ce ai scris tu acolo era ptr nastere naturala sau ptr cezariana???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Annisia felicitari!!!Sa-ti traiasca baietelul,sa fie sanatos,norocos si sa va aduca numai bucurii!!!
Recuperare rapida si mult laptic!
Ce repede ai nascut!Te asteptam cu detalii!

Mirela
_
"Orice credem cu adevarat devine realitate!"

Mergi la inceput

Gata,mi-am facut programare,maine la 17:30 ma prezint frumos la cabinet si cu ocazia asta sper sa "descoperim" sexul.
Vreau sa fie fetitza....sper...abia astept,va fi o noapte lunga!!
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

Buna fetelor! Am intrat si eu pe aici, ca fosta pacienta a lui Nayel Am nascut cu el in martie, prin cezariana un baietel de 3.800 kg.Vad ca in clubul lui au intrat fete noi, dar Mirela este cea mai statornica membra. Ar trebui sa te premieze pentru fidelitate.

Mergi la inceput

MICKYN ma bucur ca ne mai scrii,ce face baietelul? Eu nu te-am uitat!
Referitor la Nayel,as vrea sa ma premieze cu o atentie deosebita si cu mult ajutor sa duc o sarcina cu bine pana la termen.

Mirela
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

Mirela, sa nu-ti pierzi speranta.Dumnezeu e mare si puternic si le randuieste asa cum crede El ca este mai bine.Tot ce trebuie sa faci este sa astepti sa se faca voia Lui.Baietelul meu este un dolofanel mancacios de 9 kilograme!!!.

Mergi la inceput

Deci,incep cu concluzia:strang baba de gatttt!!!!
Ma prezint ieri fumusel la cabinet(mai plecasem si mai devreme de la serviciu),emotionata toata,abia asteptand sa vad ce face puiutul meu.
Stau pe hol ,astept,imi vine randul,intru in birou la dl dr.
Il intreb de sanatate si ii spun ca sunt nerabdatoare sa facem eco sa-l vedem pe bebe...la care el :"sigur ca da,nici o problema,facem,dar in alta zi,nu acum!"Ma ia ameteala instantaneu si intreb :"de ce nu acum?",la care el :"pai,pentru ca acum ecograful se afla la revizie si o sa-l primim fie mai tarziu fie maine!!!"
Acum vin eu si intreb retoric,evident,dar mie,de ce naiba nu mi s-a spus treaba asta la telefon cand mi-am facut programare,mai ales ca specificasem clar ca vin ptr eco?!!!
God help us!!!

Mergi la inceput

norocik imi pare rau ca nu ti-ai vazut bebikul!Chiar ca e dusa individa Din moment ce i-ai spus pentru ce mergi de ce naiba nu a spus ca nu poate face eco?
Presupun ca de tuseu nu ai scapat!

MICKYN

Mirela
_

Mergi la inceput

Ba da,am scapat de tuseu...pai la ce nervi ma apucasera am mai stat eu sa ma catar pe masa?Nop,mi-a zis dr sa ma intorc vineri,l-am salutat,am ingnorat "individa" si dusa am fost!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

norocik, mare ghinion ai avut.
ce ti-am dat sunt "preturi" pt nastere normala.
bafta maine. Mai arde-l si tu pe Nayel cu cate o remarca acida, te-a pus pe drum degeaba.

mey, cred ca nu am urat Annisiei cum se cuvine. deci:
Annisia, felicitari. Sanatate la bb,tie multa putere si rabdare de-acum inainte.
MickyN, de 5 luni zic ca ma duc la stomatologul recomandat de tine, dar nu am reusit sa ajung.
da' pozne cu dolofanelul nu ai?
Mirela, ca de obicei, , o dragutza. fi-miu sigur seamana cu mine. Daca nu as insista eu, ar manca doar odata pe zi, si atunci ceva iaurt si un mar

pup fetele

www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput