Dr. Nayel - CF2 (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Norocikule, Nayel este foarte des de garda... Il suni si ii spui ca vrei sa te duci la spital la control... De obicei este joia. Cum il mai poti gasi cam in fiecare duminica... Eu ma duc la control numai la CF2 si o fac numai dupa orele 17-18. Niciodata nu a fost aglomerat, maxim 2-3 paciente. Pe mine ma stia ca ii cotizam gras si ma baga in fata orice ar fi fost. Nu am asteptat niciodata... E mult mai lejer, mai civilizat, mai modern decat la cabinet. Basca faptul ca nu trebuie sa dai ochii cu acritura baloasa si cersetoare...

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Shine, tu ai nascut natural sau cezariana? Cum adica nu puteai sa stai in fund si lesinai? Ce zici tu maica acolo? Ca eu ma ascund intr-o pestera si il trimit pe tatutzu sa nasca...
Pana una alta am pregatit asa: pentru mine - acte, asternut, prosoape, farduri, periuta si pasta de dinti, hartie igienica, sapun lichid, camasi de alaptat, camasa de nascut, ciorapi grosi, chiloti de mamaie, papuci, vata, tifon steril, Garmastan, aparatori pentru sani din silicon, tampoane pentru sani, servetele dezinfectante...
pentru bebe - pampersi, scutece bumbac pentru iesit din gaoace, prosopele, sapun, gel si sampon, servetele poponet, Bepanthen unguent, body-uri in 6 capse cu maneca scurta si lunga, pantalonasi cu labute, salopetele bumbac, ciorapei, caciulite...
Cred ca nu am uitat nimic...

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Bai, sa nu puneti nicio majoreta, ca bebe Yannis cand le vede se sperie si nu mai vrea sa iasa. De mai multe ori am avut simptome si dupa ce mi-au pus fetele majoretele la treaba, a fost alarma falsa si lucrurile s-au calmat... Va anunt eu cand e cazul. Mai e putin. Hihihihihi!!!! Putintica rabdare coane Trahanache!!!

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocik spune:

Shine nu mi-ai trimis privat,astept sa o faci cand o sa fii putin mai libera...
Annisia zici sa nu incepem inca cu mascotele???Hmmmm,dar sa ne spui cand e cazul...promiti ca daca te ia noaptea ,inainte de a pleca la spital "te bagi" si pe la noi pe forum sa anunti???
Deocamdata ma mai duc la cabinet o data si pe urma mai vad eu....puuuppp

Mergi la inceput

Fetelor nasc!!! Acum plec la spital. Va pupic!!!!

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Uraaaaa!!!Hai bebe Yannis

Sa dea Dumnezeu sa ai nastere usoara si bebel sanatos si cu plamani tariiii!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Annisia sa dea DD sa ai parte de o nastere usoara ca fulgul,mult laptic si recuperare cat mai rapida!Fii curajoasa ca esti pe maini bune!
Acum putem sa punem majoretele la treaba pentru bebe Yannis, se pare ca este hotarat sa vina!

Mirela
_
"Orice credem cu adevarat devine realitate!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

na, ca am ratat momentu'
o fi nascu annisia?
am intrat si la odisee dar nu scrie ni'ka

Norocik, nu sunt logata si nu pot sa iti dau pm
dar, s-a mai discutat pe aici.
eu l-am intrebat pe NAyel ce si cum si mi-a zis preturile
daca ma lasa Alexandru intru iar

ca amu' chiar m,a lupt sa pun niste poze pe site

www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Mesaj de la Annisia:

Suntem super, am nascut ieri fff usor, in 1,30h. Yannis are 3.810kg, 52cm si nota 10 cu felicitari! Seamana leit cu mine. Pupici!

Doamne ajuta! Sa va traiasca flacaul!

Nana, 39+ Razvan Andrei

In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Felicitari!!!!Ce flacau mare si ce mamica norocoasa
Dupa ce te intorci acasa te asteptam cu mai multe detalii legate de nastere!
Sa va traiasca fiul si sa va bucurati de el!!!

Mergi la inceput