Dr. Nayel - CF2 (15)
Raspunsuri - Pagina 15
Codruta27 spune:
Neata` fetelor cochetelor!
Eu trec in seara asta sa-mi iau rezultatele. Sper sa fie totul in regula!
Am sunat ieri si mi-a zis asistenta sa trec astazi. Cand am intrebat-o daca e totul in regula, mi-a zis ca da, dar trebuie sa trec sa iau rezultatele, si ca poate mai completeaza dl. dr. cu ceva.
Sa vedem! Va spun maine cum stau lucrurile!
Va pup,
O zi usoara!
norocik spune:
Buna fetelor,ce mai faceti?Am intrat ca sa va ...am fost mai ocupata ca de obicei in ultimul timp si din cauza asta nu am mai semnat condica
Codruta,ai fost aseara la cabinet?Ce a zis ,cum is analizele?Acu ce faci,pauza de pilule...hai mai repede la treaba
Mirela...vine el,o sa vezi,cand o sa vrea Doamne Doamne,si atunci o sa ne bucuram impreuna...suntem cu gandul la tine.
Shine,Annisia,ce mai fac voinicii vostri???Inafara de faptul ca cresc vazand cu ochii!!!
Ma duc luni la eco morfo,abia astept sa-mi vad bebelina in toata splendoarea ei si sper sa fie bine...am vazut aseara la tv un reportaj dureros despre copii care se nasc cu malformatii faciale sau de membre din cauza ca la eco nu s-au vazut...Doamne fereste!!
Hai,v-am pupat,numai bine!
http://www.inorocik.hi5.com
Codruta27 spune:
Scuze pentru lista de promptitudine, dar a fost o zi cam agitata astazi, la serviciu.
Am fost, analizele sunt destul de ok, am si eu ca orisicine, o Candida mica, si o infectie cu cocobacili, dar cica nu tre`` sa ma stresez ca se repara fuguta, fuguta cu tratament. Papanicolau normal, adica II. Sper ca dupa tratament sa fie I.
Sunt in pauza de pilule. Noi ne apucam de treaba dupa 1 Ianuarie!! Pana atunci...
Sa ne spui si noua cum a fost la eco morfo, norocik!!! Tinem pumnii!
Va pupic
blueeyes2003 spune:
Norocik mersi mult pentru gandurile bune! Multa bafta la eco morfo!
Codruta ma bucur ca totul este ok,nu-ti face griji de Candida ca se rezolva!Ce tratament ti-a dat?Mie imi daduse Meclon!
Annisia,Shine,Helenutza va !
Mirela
Codruta27 spune:
Eu am de luat Diflucan, impreuna cu Nistatina, si niste ovule.
O sa iau si acid folic, tot de acum!
Ma pregatesc, ce sa mai!!!
Shine spune:
poftim....uitati ce face Alexandru
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/96/Default.aspx" target="_blank">asa mananca
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/95/Default.aspx" target="_blank">si asase distreaza
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
Annisia spune:
Fetelor, eu deja ma pregatesc de botez... Abia astept!!!! Vinerea viitoare e chef mare!!! Acum sunt in alergaturi si cumparaturi, de asta nu sunt prea activa pe forum. Promit sa pun poze dupa petrecere...
Bebe Yannis creste mare
Pozne
blueeyes2003 spune:
Shine e un scump Alexandru...cata energie are! Cred ca iti trebuie o rabdare de fier!
Annisia abia asteptam poze de la botez!
Mirela
Come on baby!