Dr. Nayel - CF2 (15)
Raspunsuri - Pagina 14
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor,ce mai faceti?
Am intrat doar sa va !Din pacate,noutati nu am!
Mirela
Codruta27 spune:
Mireluta, draguta,
Nu te descuraja!!!!
Asteapta-ma si pe mine!! Eu trebuie sa fac pauza de anticonceptionale,3 luni, si apoi.... LA ATAAAAAAAAAAAAAC!!!!!!!
Aseara am fost pentru Papanicolau si secretie, si mor de ciuda ca am uitat sa intreb de acid folic.Am citit ca e recomandata administrarea de acid folic, cu 3 luni inaite de a ramane insarcinata?
Voua v-a recomandat Dl. Dr?
Va pup,
O zi frumoasa si usoara!!!
blueeyes2003 spune:
Codruta mersi,esti draguta,incerc sa nu ma descurajez!
Poti sa iei Acid folic inainte de a ramane insarcinata,nu are ce rau sa-ti faca.Eu iau de mult!
Cine ti-a luat secretie,medicul sau asistenta?
Mirela
Codruta27 spune:
Medicul! Asistenta l-a... asistat!
De ce? Are vreo importanta, adica s-ar scimba cu ceva datele problemei?
Pup!
Si inca o data, nu te descuraja, ca peste 3 luni o sa fim impreuna la odisee, ai sa vezi!
blueeyes2003 spune:
Nu,nu schimba cu nimic datele problemei,eram curioasa daca este o regula sa o faca doar el,bine ca nu o lasa pe asistenta!
Mersi de incurajari,sper sa fie bine cat mai curand!
Mirela
Annisia spune:
Si mie tot Nayel imi recolta analizele. Aia doar se dadea pe langa mine sa ma ajute, sa ma stearga de gelul echografic, sa ma ia de mana ... ca doar urma sa platesc...
Bebe Yannis creste mare
Pozne
Annisia spune:
Hei, avem si noi o luna!!!!!! Doamne ce repede trece timpul asta....
http://good-times.webshots.com/photo/2461293970101620375carLKn
Bebe Yannis creste mare
Pozne
Codruta27 spune:
Sa traiasca bb Yannis, sa fie sanatos, frumos, cuminte si fericit alaturi de parintii lui!
blueeyes2003 spune:
Annisia wow...deja a trecut o luna?Chiar ca trece timpul uimitor de repede!Sa fie sanatos bebe Yannis si sa va bucurati de el.Este un scumpic!
Mirela
Annisia spune:
Multumim frumos fetelor!!!! Voi ce mai faceti? Ceva vesti de la fetele care isi doresc bebici??? Mirelus invartescus nimic nimic????
Bebe Yannis creste mare
Pozne