LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (227)
Raspunsuri - Pagina 9
Andries spune:
Da, da, am nevoie sa-mi tineti pumnii!! In alta ordine de idei sotul meu se distreaza noaptea de nu mai poate, eu m-am obisnuit sa dorm chiar daca burta face valuri
ca la ce somn am, asta ar fi culmea sa astept sa se culce si bebelusul, dar sotul sta si se uita la el cum scoate maini si fund si cap si .. se amuza!!
In week endul asta cica ne mutam, offf si mi-e o lene sa stau sa dau indicatii, fa aia, du ailalta, e mai usor sa le faci singur, dar acum nu pot sa misc nici 2 kile de la bucatarie in baie.
Carmen, spune-mi si mie (inteleg ca esti nasa) ce cumperi la motz? Ca si pe mine ma paste un motz la sf lui august si numai chef de cumparaturi nu am, cred ca le dau banii n plic sa-i cumpere muma-sa ce-o vrea ea.
Kim, te inteleg si te aprob, sotul meu de exemplu, dupa 2 ani aproape de Germania a venit in romania mancand pamantul, spunand ca nu avea absolut nici o rezonanta cu tara si cu oamenii ei (si nu din cauza faptului ca era tratat ca strain, pentru ca el e inalt, blond, ochi albastri si vb limba foarte bine, nemtii nici nu-si dadeau seamna ca e strain si nici nu-l tratau ca atare), ca dupa ora 17 poti sa juri ca au dat cu bomba chimica pe strazi si chiar si acum cand il tachinez spunandu-i "hai sa plecam" imi raspunde ca oriunde numai in tari nordice nu vrea. Franta, Spania, Italia ar putea fi optiuni, dar nu o tara germanica.
Victor azi mi-a declarat ca el nu mai vrea la grupa mica, el vrea la grupa mijlocie. Dar noua grupa incepe de la 1 sept, pana atunci stau cam toti gramada si el e cam nervos, auzi domn'le el nu vrea sa stea cu piticaniile!!
Are niste figuri in cap de la o vreme, se vede foarte mare si foarte lider in comparatie cu restul din grupa. O sa-mi manance sufletul cand o fi mai mare cu adevarat.
Andries
szivarvany spune:
Buna dimineataaa !
E vineri ... tralalalalaaa 
![]()
Andries - tinem pumnii sa fie totul ok cu samburik pana aproape de termen ! Spor la mutat, sa nu misti un deget, da ? 
Roberta - minivacanta ?
Multi pupici lui Matei sa nu fie decat o alarma falsa febra de dimineata 
Rox - wow ce surprizaaa, Papadiile sunt la mare ?
Kim - 
Carmenp - cum esti azi ??? Ai bivat din lista ? 
O zi frumoasa tuturor, cu mult spor la treburi !
Sunt prin zona, cu un sef in ceafa ...
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
carmenp spune:
neata, mama ce somn am...
roxana, o cafea de la mine si-o
sa bagi pozele cu papa
daria, is bine si cu venele intregi cu capu` nu-mi pot da seama ca-i o stare de fapt
am bifat doi cupii vomiciosi, kkciosi si cu febra, da` macar nu fac amindoi odata ci pe rind, mamica sa traisca
vad ca v-am bulversat cu dezgroparea, incerc sa va esplic da`n limbaj de lemn ca la cit ma pricep io n-am cum sa am altu`: la 7 ani se face slujba de dezgropare, atunci se pun pomeni si se dau haine de pomana (adeka se mai imbraca o data mortu`), ei bine, palaria dupa care mi-am rupt gitu` ieri era parte din garderoba. aa, slujba o facem deasupra mormintului fara a dezgropa mortu`... hai ca v-am umplut de respect cu esplicatiile mele, mai clar cind oi hi la pensie;))
olivia, irina invata pentru expert contabil, io i-am zis ca trebuia sa se fi facut injiner ca astia cind termina cu scoala au terminat si cu invatatu`:D
kro, banuiesc ca e-n concediu.... banuiesc, ca n-am vorbit cu ea si nici pe mess nu este
andries, cum spuneam n-am luat nika inca da` intentionez sa cumpar doua rinduri de haine si`un cadouas, ceva, mai multe iti spun saptamina viitoare
szivarvany spune:
Carmen - multa sanatate la tzucurei 

Si tie mult spor la treburi 
Restu`de fete sunt toate in vacantaaa ??? ... scot
de invidieee ![]()
Daria &
roxanaz spune:
Andries asa deci se face show cand tu dormi hihihi. e tare Victor...lasa-l asa ca o sa fie lider. spor la mutat!
Daria, da is la mare toata familia. maine mergem in gasca la plaja....presimt un mare show ![]()
Robi, da, e o dulcica Sofia.
Carmen am priceput si io in sfarsit....sanatate multa cupiilor.
despre motz: si finutzul nostru face un an in septembrie si io am zis sa ii luam asa: niste hainute of course, jucarii, si carti. voi va ganditi si la vreun cadou mai "meaningful" asa?
szivarvany spune:
Rox - sa faci pozeeeee, da ? K Papadicea e tare lenesa la acest capitol
Va invidiez pt intalneala !
Cand finul a implinit un an i-am cumparat un lantic de aur cu cruciulita , asa, cu semnificatie, cum zice Rox, si un camion maaare si hainute diverse, alte jucarioare mici, cartulii, plus noi am dus tortul.
Daria &
roberta04 spune:
IOANA, ce faci? Ce face sotul tau?
Noi la taierea de mot l-am imbracat pe finut din cap pana in picioare,i-am mai luat cateva hainute, nu multe dar frumoase (ca nu ma pot eu abtine), i-am dus o jucarie mai frumoasa si i-am luat si noi lantisor din aur cu o cruciulita, la fete cica se iau cercei daca nu i-au dat nasii la botez.
roxanaz spune:
aha am inteles...asa facem si noi cu exceptia bijuteriilor pe care nu le agreez eu deloc ![]()
Andries spune:
Pentru fini si eu ma gandeam la doua randuri de haine, dar problema este in felul urmator: ei (baietii) sunt dintr-o cumuna de pe langa Bucuresti si eu ii vad foarte rar. Unul are 6 ani si unul 1 an. pe cel de sase l-am vazut pe la 3 ani si apoi anul trecut, va dati seama ce nasa denaturata sunt. De fapt pe el l-am botezat in 2000 (deci deja nu mai are sase ani, ci sapte) in locul tatalui meu care nu stiu de ce nu putea sa boteze atunci si tata ii promisese ca boteaza (era o angajata de-a lui) si el a platit toata distractia, inclusiv motul de la un an, inclusiv ce cadouri i-a mai trimis pustiului, eu nu am avut prea mare tangenta.
Ei anul trecut ma suna ma-sa ca e gravida si ca naste si ca nu are nas (intre timp tata nu mai are situatia materiala asa grozava), eu ce sa-i spun? nu se refuza niciodata cand te roaga de-un botez, deci m-am prezentat corespunzator si am botezat. Era simplu ca stiam cate kile are bb. Acu' trebuie sa ma duc sa iau motzul si sunt in mare dilema cu cadourile, ca trebuie sa-i fac cadou si celui mare si celui mic, nu stiu daca la cel mare trebuie sa iau la fel, nu stiu daca sa le iau lantisoare de aur sau nu, of, offf... si mai rau e ca nu stiu cum arata copiii, ce marimi au .... de aia ma gandeam eu ca pana la urma o sa fac pe "gravida nedeplasabila" si o sa le dau cadoul sub forma de bani si o sa o rog pe ma-sa sa le ia haine. Si o sa le mai duc niste jucarii ca astea nu au marimi. Iar la lantisoare de aur ma mai gandesc, parca nu se mai poarta bijuterii la barbati. Ce parere aveti, or sa ma injure rau de tot daca fac asa?
Eu mai am doua fine in Moldova, dar acolo stiu mai bine cum merge treaba si oricum de ele m-am ocupat mult mai mult si le-am imbracat si cadorisit corespunzator ca doar le vad mai des si-mi sunt si mai dragi, ca-mi sunt nepoate dupa sot. Aia mica face si ea un an in noiembrie, dar ei o sa-i trimit cadoul pachet sau o sa il dau la Paste.
Andries
biluta28 spune:
Buna fetelor!
In primul rand multumim la toata lumea penttu urarile de bine si de LMA si din partea noastra 

Aici sunt pozele de la aniversarea celor 3 anisori.....
http://family.webshots.com/photo/2619072060084822059zljpvW
Vizionare placuta!
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani juma - Edi 2 ani si 8 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28