Naturiste si homeopate (32)
Raspunsuri - Pagina 7
gudinde spune:
quote:
Originally posted by marrina
gudinde Marar poti lua seminte macinate, cu lingurita, iar cretisoara ceai. Capsule n-am vazut.
Stiti cumva vreun tratament care sa ajute foliculii sa se sparga la ovulatie? Ca de tratamentul pentru scaderea anticorpilor antitiroidieni am inteles ca nu stie nimeni nimic.
Aminteste-ti sa petreci timp langa persoanele iubite pentru ca nu vor fi langa tine o eternitate.
marrina
Marrina,
Pt spargerea foliculului dominant nu stiu un tratament naturist. Stiu doar ca se prescrie pregnyl, dar asta coroborat cu urmarirea ecografica a cresterii foliculilor in dinamica.
gudinde spune:
quote:
Originally posted by marrina
gudinde Marar poti lua seminte macinate, cu lingurita, iar cretisoara ceai. Capsule n-am vazut.
Stiti cumva vreun tratament care sa ajute foliculii sa se sparga la ovulatie? Ca de tratamentul pentru scaderea anticorpilor antitiroidieni am inteles ca nu stie nimeni nimic.
Aminteste-ti sa petreci timp langa persoanele iubite pentru ca nu vor fi langa tine o eternitate.
marrina
Marrina,
Cautand astazi ceva pt insulina mea ... uite ce am gasit
http://www.naturashop.ro/thyroid-caps-p-978.html
Actioneaza exact pe T3 si T4
carissma spune:
Va salut dragele mele! Va citesc de foarte mult timp dar abia acum am indraznit sa va scriu. Aseara, cea mai neagra banuiala a mea a devenit realitate, in momentul in care dr mi-a citit analizele hormonale si mi-a pus diagnosticul:PCOS.
Stiam de mult timp ca am ovare micropolichistice dar speram sa fie numai atat, sa nu fie vorba de sindrom, dar din pacate analizele mele indica raportul dintre LH/FSH peste 4 in conditiile in care diagnosticul de PCOS se pune la un raport in care Lh > 2.
Celelalte valori (Dhea-s, prolactina, testosteron, estradiol) sunt in limite normale dar...parca nu mai conteaza. Am sa ma duc sa-mi fac si insulina chiar daca dr inca nu mi-a recomandat.
Desi am tot citit despre aceasta boala, tot ca un traznet a picat aceasta veste (mai ales ca dr a spus ca un copil in situatia de fata ar fi o minune fara tratament hormonal).
Va rog daca puteti sa-mi spuneti ce altceva as mai putea sa iau in afara de tinctura de mladite de zmeur si Omega 3 v-as fi mai mult decat recunoscatoare.
Am incercat sa iau si Vitex timp de 3 luni dar in acest timp CM mi-a venit dupa 70 de zile si l-am intrerupt, nu stiu daca am procedat bine
dar chiar si pt mine care am un cm foarte neregulat aceasta perioada a fost mult prea lunga.
Imi cer scuze daca m-am intins prea mult sau daca suna putin dramatic mesajul meu dar inca mie greu sa accept ca ma voi lupta cu aceasta boala toata viata.
Gudinde, Adimercedes(felicitari pt burtica!) si toate celelalte fete care pot sa-mi dea un sfat le multumesc de pe acum si
marrina spune:
gudinde Ti-am mai scris un mesaj de dimineata dar l-am sters din neatentie. Iti multumesc mult de site. Voi discuta cu dr. Neamtu la prima intalnire despre acest produs. Altfel n-am curaj sa iau.
gudinde spune:
quote:
Originally posted by carissma
Va salut dragele mele! Va citesc de foarte mult timp dar abia acum am indraznit sa va scriu. Aseara, cea mai neagra banuiala a mea a devenit realitate, in momentul in care dr mi-a citit analizele hormonale si mi-a pus diagnosticul:PCOS.
Stiam de mult timp ca am ovare micropolichistice dar speram sa fie numai atat, sa nu fie vorba de sindrom, dar din pacate analizele mele indica raportul dintre LH/FSH peste 4 in conditiile in care diagnosticul de PCOS se pune la un raport in care Lh > 2.
Celelalte valori (Dhea-s, prolactina, testosteron, estradiol) sunt in limite normale dar...parca nu mai conteaza. Am sa ma duc sa-mi fac si insulina chiar daca dr inca nu mi-a recomandat.
Desi am tot citit despre aceasta boala, tot ca un traznet a picat aceasta veste (mai ales ca dr a spus ca un copil in situatia de fata ar fi o minune fara tratament hormonal).
Va rog daca puteti sa-mi spuneti ce altceva as mai putea sa iau in afara de tinctura de mladite de zmeur si Omega 3 v-as fi mai mult decat recunoscatoare.
Am incercat sa iau si Vitex timp de 3 luni dar in acest timp CM mi-a venit dupa 70 de zile si l-am intrerupt, nu stiu daca am procedat bine
dar chiar si pt mine care am un cm foarte neregulat aceasta perioada a fost mult prea lunga.
Imi cer scuze daca m-am intins prea mult sau daca suna putin dramatic mesajul meu dar inca mie greu sa accept ca ma voi lupta cu aceasta boala toata viata.
Gudinde, Adimercedes(felicitari pt burtica!) si toate celelalte fete care pot sa-mi dea un sfat le multumesc de pe acum si
Offf ... imi pare tare rau. Diagnosticul nu e unul usor de digerat. Acorda-ti timp sa plangi, sa fi suparata, sa te intrebi de ce tu, sa citesti muuuult despre PCOS si sa plangi citind, sa fi suparata, sa fi furioasa si apoi sa fi gata de lupta.
In primul si-n primul rand iti trebuie un medic bun, foarte bun:ori un ginecolog specializat pe probleme de infertilitate, ori un endocrinolog specializat pe endocrinologie reproductiva.
Faptul ca dr tau nu ti-a recomandat si insulina si testul de toleranta la glucoza pentru nime una este un semn de intrebare.
Tratamentul alopat la nivel mondial in acest moment consta in metformin (pt insulina) si progesteron in faza luteala.
La ciclul pe care zici ca-l ai este posil sa obtii rezultate spectaculoase in privinta reglarii ciclului doar cu metformin. Dar acesta se prescrie intr-un anumit dozaj doar dupa rezultatul analizei de insulina.
Daca ai rabdare si sindromul nu este fff avansat poti incerca cu un tratament homeopat sau naturist.
Acum sunt mai multe aspecte pe care ar trebui sa le iei in considerare:
- ai facut o ecografie? cum arata endometrul, uterul (caci multe fete cu PCOS au uter infantil), cum arata ovarele, ai chisturi (daca da trebuie reolvata si aceasta problema), cum arata corticala ovarelor (este cumva ingrosata?)
- ai kg in plus? multe? Daca da sa stii ca se pot obtine rezultate absolut spectaculoase doar prin pierderea in greutate. Slabire care poate fi fffff dificila in cazul pers cu PCOS caci noi producem insulina in exces, ori insulina este un hormon care depune.
miki-miki spune:
Gudinde despre Garcinia am citit numai cuvinte de lauda dar pe mine m-a dereglat. Sunt sigura ca din cauza ei si a altor ceaiuri pt slabit mi-am dereglat tiroida. Cred ca iei prea multe produse si ar tb sa le scoti pe cele deshidratante. Eu stiu ca pt ovare frumoase, curate si dimensiuni normale tb sa bei f multa apa. Tu dc iei produse deshidratante nu le faci bine deloc ovarelor.
Marar de ce vrei sa iei? Eu stiu ca tie progesteron iti tb . Vitexul regleaza balanta estrog/progesteron.
Eu ti-am mai scris tie de un produs GR2 CONTROL care tine glicemia
la val normale, nu o lasa sa mai oscileze si deci nu se mai elimina insulina. Mi-au ramas 4 plicuri pe care eu nu vreau sa le mai iau si ti le fac cadou cu draga inima. Un plic inseamna o masa dar eu le mai injumatateam ca sa-mi ajunga mai mult timp.
Marrina mai sunt si alte produse pt hipotiroidie la plafar: Tiroidin si Modifilan. Intrebarea ta a fost dc stim ceva pt anticorpi tiroidieni si pt asta nu stiam ce sa-ti spun ca ar fi indicat. Dc ai hipotiroidie tb sa te abtii de la alimentele gusogene care inhiba tiroida: varza, gulii, mustar,soia, arahide, alune, mei, conopida, nap si maces.
Denisabia ma bucur ca mai scrii. Da , sotul meu tot plimbaret este . Asteptam sa treaca caldurile ca nu ne arde de tratam/ investigatii acum.
Miki
marrina spune:
quote:
Originally posted by miki-miki
Marrina mai sunt si alte produse pt hipotiroidie la plafar: Tiroidin si Modifilan. Intrebarea ta a fost dc stim cva pt anticorpi tiroidieni si pt asta nu stiam ce sa-ti spun ca ar fi indicat. Tb sa te abtii de la alimentele gusogene care inhiba tiroida: varza, gulii, mustar,soia, arahide, alune, mei, conopida, nap si maces.
Iti multumesc mult pentru raspuns. Modifilan am luat inainte sa incep tratamentul cu Euthyrox (speram sa nu mai fie nevoie), cand aveam TSH-ul numai putin peste valorile normale (4 si ceva) si dupa Modifilan am avut surpriza sa-mi iasa TSH-ul 6 si apoi 9 deci mi-am zis ca e cazul sa incep sa tratez serios problema. Am grija si cu alimentele de care-mi scrii si tu, ma straduiesc sa mananc peste, n-am simptome (in afara de niste transpiratii abundente mai ales in zona capului pe care le am de cand cu tratamentul pentru ultimul FIV si care sper sa treaca de la sine).Vreau sa scad ATPO pentru ca am citit ca pot fi cauza a neimplantarii embrionilor.
irene26 spune:
buna dimineata fetelor!
fetelor, eu sunt intr-o mare dilema incepand de ieri, am facut un test Clea Blue si a iesit a 2-a liniuta foarte pala, abia se vede, dar este acolo. cred ca a iesit foarte pala, pt ca ieri am fost in a 11-a zi de cand am ovulat, deci am facut testul foarte devreme si stiu ca Clea Blue se pozitiveaza foarte greu.
problema mare este ca nu stiu daca sa mai beau ceaiul de cretisoara in eventualiatatea unei sarcini, dar am citit pe prospect ca este bun impotriva avortului spontan. am oprit deja ceaiul de napraznic de vre-o saptamana. poate stiti sigur daca este indicat sa mai beau ceaiul de cretisoara. adimercedes, tu ce zici?
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by irene26
buna dimineata fetelor!
fetelor, eu sunt intr-o mare dilema incepand de ieri, am facut un test Clea Blue si a iesit a 2-a liniuta foarte pala, abia se vede, dar este acolo. cred ca a iesit foarte pala, pt ca ieri am fost in a 11-a zi de cand am ovulat, deci am facut testul foarte devreme si stiu ca Clea Blue se pozitiveaza foarte greu.
problema mare este ca nu stiu daca sa mai beau ceaiul de cretisoara in eventualiatatea unei sarcini, dar am citit pe prospect ca este bun impotriva avortului spontan. am oprit deja ceaiul de napraznic de vre-o saptamana. poate stiti sigur daca este indicat sa mai beau ceaiul de cretisoara. adimercedes, tu ce zici?
http://tt.lilypie.com/BkOap4.png-iunie 2007
IRENE
[URL=http://good-times.webshots.com/album/560041712TrtLlU][IMG]
it's not how good you are, it's how good you want to be.
Irene, multe felicitari pt a doua liniuta!!!! Ma bucur enorm pt tine si sper sa fie vestea cea mare. Ceaiul de cretisoara e ok sa il bei pana iti confirmi sarcina la medic, eventual cu o analiza de sange. Apoi renunti la el si ramai sa papi extra sanatos, cu multa apa, 2-3L/zi, si mare grija de sanatate.
Asptept vestile!!!!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
irene26 spune:
multumesc adi pt urari si pt sfat. sper sa se confirme sarcina, mai am inca indoieli, dar ma rog Domnului.