prenatale + calciu
va rog sa-mi spuneti si mie cand pot lua prenatale sau pronatale , mai ales calciu , am lipsa calciu cred ca mai imi vine rau din cand in cand.sunt in sapt.19 de sarcina
Raspunsuri
AngeliquedeS spune:
Calciu simplu nu este indicat decat din trimestrul II intrucat provoaca contractii si chiar si atunci cel mai bine sa iliei in combinatie cu magneziu care contracareaza contractiile. Vitamine prenatale de genul Elevit,Materna, poti lua imediat dupa ce ai aflat de sarcina,la sfatul medicului.Bafta multa!!!
Pupici,
Angelique 20+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Calciu simplu nu este indicat decat din trimestrul II intrucat provoaca contractii si chiar si atunci cel mai bine sa iliei in combinatie cu magneziu care contracareaza contractiile. Vitamine prenatale de genul Elevit,Materna, poti lua imediat dupa ce ai aflat de sarcina,la sfatul medicului. Mie mediculmi-a recomandat tablete de calciu,magneziu si zinc. Tu fiind deja in trimestrul II,potiincepe sa iei linistita. Bafta multa!!!
Pupici,
Angelique 20+
Mare, Munte, Flori
Pupici,
Angelique 20+
Mare, Munte, Flori
bb_yasmi spune:
lory, eu am inceput sa iau elevit din saptamana 8 de sarcina!!!
sarcina uesoara!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 27+ de bubulina Iasmina Alyssa
poza eco bb si burtik
Gabbriela spune:
am inceput sa iau prenatale prin luna a 2 de sarcina... iar calciu am luat toata perioada sarcini, plus perioada alaptatului continu pe langa prenatale.
Deficiente mari de calciu, caderi de calciu si nu asimilam calciul cum trebuie... la sfatul medicului am luat asa de mult calciu.
PS: in perioada in care ramasesem gravida deja aveam 2 luni la activ de calciu, si nu am intrerupt deloc pana cand am terminat cu alptatul.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato