Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a !!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Noi nu avem sanse sa scapam de ochelari.Mi s-a spus ca se poate face o operatie ,dar pana la varsta de 18 ani acest lucru iese din discutie.Si chiar si atunci,eu n-as fi de acord cu operatia..stiti cat de riscante sunt operatiile la ochi!Va fi un barbat interesant...mie personal chiar imi plac barbatii cu ochelari..par mai misteriosi!Cred ca va avea succes la fete.V-am facut sa zambiti?Cristina,am citit despre problema fetitei tale...imi pare foarte rau ca s-a chinuit atat!Dar bine ca ati scapat!Iti dau si eu cate ceva despre astigmatism,sa vezi cam despre ce este vorba.
"ASTIGMATISMUL
Este o tulburare a refractiei oculare in care razele luminoase paralele venite de la infinit nu se reunesc intr-un focar unic. Corneea este responsabila pentru majoritatea astigmatismelor. Corneea nu este ca o cupola de sfera perfecta ci este putin ………
Ca simtomatologie un astigmat nu vede bine nici la distanta nici aproape. El vede deformat si adesea confunda obiectele sau literele. Astigmatismul nu este progresiv si nu prezinta leziuni oculare. Variatiile sale in cursul vietii sunt neglijabile.
Astigmatismul este de doua feluri:
1. ASTIGMATISM SIMPLU – se poate corecta cu lentile cilindrice, prin ochelari sau lentile de contact.
2. ASTIGMATISM NEREGULAT – datorita neregularitatii suprafetei corneei. Este foarte rar, se corecteaza prin lentile de contact dure."

Deci cam asta e.Imaginea este undeva in spate,din aceasta cauza se recomanda ochelarii cu cilindru.
Despre scoala...ce repede trece timpul!Mai avem un pic.I-am mai luat ieri 2 camasi(una alba si una bleo),2 perechi de blugi si 3 seturi de maieu+boxeri.Duminica a fost barbati-miu cu el in targ,la Castani,si i-a luat pantofi si adidasi.Se cheltuie destul in perioada asta,si Cosmin chiar s-a inaltat!Ai vostri?
Va pup si vorbim.Abia astept sa ne povestim prima saptamana de scoala.
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cortez spune:

RamonaD de ce sa plangi, baietii cu ochelari sunt foarte sexi si copii si barbatii de mai tarziu. Mie imi plac. Baietelul meu isi doreste cu ardoare ochelari de vedere, dar nu cred sa aibe nevoie oricat si-ar dori.
CristinaT voi aveti 2 invatatoare sau am inteles eu anapoda?

O seara excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Avem doar o invatatoare. Nu suntem la step-by-step.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cortez

RamonaD de ce sa plangi, baietii cu ochelari sunt foarte sexi si copii si barbatii de mai tarziu. Mie imi plac. Baietelul meu isi doreste cu ardoare ochelari de vedere, dar nu cred sa aibe nevoie oricat si-ar dori.
CristinaT voi aveti 2 invatatoare sau am inteles eu anapoda?

O seara excelenta!

Saru' mana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Emotii mari?....uite ca a trecut si prima vacanta mare. Ce repde.....dupa spusele Andradei...
Un nou inceput.
Un start bun tuturor scolareilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Am fost azi la scoala , i-a chemat doamna sa repete un cantecel pentru deschiderea festiva de luni.
Cu prilejul asta s-au alegat si harjonit toata curtea scolii. Asa de fericiti erau si asa de draguti .
Am vazut si ce manuale vor primi , din pacate cam jerpelite drept pentru care m-am oprit in librarie si i-am luat un set nou . Doar matematica nu am gasit-o dar o vor aduce saptamana viitoare .

M-au omorat marimile astea diferite de coperti nu se potrivesc nicicum ...toate sunt atipice . Drept pentru care le-am invelit in autocolant , au iesit tare frumusele !

Mult succes scolarilor, numai calificative bune, sa invete cu placere si sa fie cuminti si sanatosi !!!

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura XXX spune:

MULT SUCCES FARA EMOTII !!! Sa aveti o zi minunata si un an (scolar) bogat in bucurii !!!
Haideti ca azi nu mai suntem noi boboceii din curtea scolii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Buna fetele!
Am revenit si noi odata cu inceperea noului an scolar.

Va dorim un an nou plin de succese!

La noi deschiderea a fost la ora 9 si a inceput cu o veste proasta, nu vor putea invata in scoala lor pentru ca se renoveaza si nu-i gata si nu au aviz de functionare asa ca in fiecare zi vor pleca din curtea scolii spre o alta scoala unde vor invata temporar ( sper sa nu dureze prea mult acest temporar)

Azi au primit manualele in sala de sport unde fiecare clasa a intrat si iesit pe rand, de maine vom fi la 7.30 in curtea scoli pentru "marea aventura".....
Cam atat din prima zi, cand am poze o sa pun cateva sa vedeti ce mult am crescut ....

O zi buna!

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani juma - Edi 2 ani si 8 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

A venit si prima zi de scoala. Cu emotii ne-am trezit si am plecat spre scoala. Pe strazi era plin de copii cu buchete de flori care mai de care mai fumoase si cu mamicile sau/si taticii de mana. Cam rece dimineata, insa am avut parte de soare. Cand ajungem ne dam seama ca am uitat aparatul foto....tati fuga dupa el....dar degeaba...bateriile erau descarcate, abia am reusit cu chiu cu vai sa facem 3 poze. E bine si atat.

In curtea scolii ne intalnim cu ceilalti fosti bobocei, acum flacai si don'soare de a II-a. Stam putin la taclale cu parintii, ascultam mesajul doamnei directoare, a preotului si a politistului , dupa care ne indreptam spre clasa. Aceeasi clasa doar cu copii mai inalti si odihniti, dupa cum toata lumea a observat.

Trei fetite au plecat din clasa insa au venit doi baietei ...si uite asa acum sunt 23: 9 fetite si 14 baieti.

Doamna i-a asteptat cu cartile pe banca (din pacate nu toate noi) si cu o floare. Au schimbat cateva impresii despre prima lor vacanta mare si...acasa. Voiosi ca ziua a fost mai scurta decat ne asteptam am plecat spre casa pentru ultima zi de relax.

UN AN SCOLAR PERFECT TUTUROR COPIILOR.
SUCCES!

Mergi la inceput

Buna!Am trecut si noi de prima zi de scoala,toti piticii au crescut,erau fericiti de revedere!Manualele s-au dat-limba romana si matematica le-a primit noi,neumblate,sa zic asa,chiar daca erau dintr-o editie din 2004 de la Aramis;religia este f. indoita si urata,veche.Alte carti nu a primit Cosmin.Zicea ca nu au fost carti pentru toti copiii.Copiii vostri ce manuale au primit?
Mult succes tuturor copilasilor la scoala!!!

Mergi la inceput