Cand apare un bb si nu vrei asta...
Raspunsuri - Pagina 36
![](images/user_woman.png)
Siminaf spune:
Nu ma mai bag in discutii decit ca sa intreb: chiar se fac in Ro astfel de operatii in pionierat, cu transplant de vertebre de ciine?!?!?
Totusi, ca sa nu se creada ca mi-am schimbat principiile: tot impotriva avortului sint, si voi fi pina in pinzele albe. Iar al doilea copil l-am facut punindu-mi viata in pericol, dupa ce s-a vazut din prima sarcina ce probleme mari am putut avea. Chiar m-am rugat tot timpul sarcinii sa nu-l las pe baietelul meu orfan. Dar nu am putut sa aleg avortul! Deci scuzele cu "pune viata in pericol" mi se par atiiiit de neconvingatoare... ca sa nu spun altfel.
Numai bine si sanatate tuturor!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
qsar spune:
quote:
Originally posted by principe
stiu foarte bine unde sunt shi eu shi discutia ,eu sunt bine prinsa cu picioarele pe pamint ,iar discutia este pe un tern alunecos,unde doamne ca tine propovaduiesc sus si tare avortul ,si posibil in 6 luni o sa acizitioneze un bb de la o alta doamna mai inconstienta care nu s-a gindit ca-si "distruge viata " aducind pe lume un bb care sa faca viata fericita cuiva cu nume, prenume,cariera,catel si posibil purcel.
...
Porumbita spune:
daca viata v-a fost pusa in pericol de sarcina iar sanatatea va fost iremediabil deteriorata de ce nu ati optat pentru adoptie?
si dc pt voi aceasta a fost alegerea, de ce e asa de greu de inteles ca poate altcineva decide ca nu e cea mai fericita alegere?
conchita spune:
quote:
Originally posted by cami30
Semnul exclamarii si Avertisment in dreptul numelui cuiva inseamna ca persoana trebuie ignorata? Ca sa stiu ce sa fac..
cami
asta ar fi trebuit sa faci de la inceput cu toate postantele, despre a caror viata privata te-ai exprimat cu tupeu.
![](icon_smile_8ball.gif)
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
cami30 spune:
Simina exista mame extraordinare, exista mame nu foarte bune, exista femei puternice si exista femei slabe. Nu suntem toti facuti din acelasi aluat, cu acelasi caracter, cu aceeasi putere cu aceleasi principii. Eu respect si admir puterea si deciziile celor care nu pot sa se gandeasca vreodata la avort
Ceea ce nu pot sa inteleg de ce nu-mi poate fi respectata si mie alegerea bazata pe orice motiv din lumea asta as avea!
Nimeni n-a propovaduit avortul vreodata, mai ales cineva care a fost nevoit sa-l si faca ( tampit sa fii sa-ti mai doresti si a doua oara). Totul se intelege gresit. Cred ca ce si-au dorit fetele care au fost oarecum de partea libertatii de decizie este sa fie intelese si nu acuzate de crima cu premeditare sau la un moment dat chiar jignite delicat
si cu asta jur ca am incheiat
O seara cuminte si calma tuturor!!
cami
qsar spune:
quote:
Se cere un atac la pesoana?
NU! Pentru ca un atac la persoana poate veni numai din partea unei alte persoane. A unui om. Iar entitatea respectiva, din punctul meu de vedere, tocmai s-a descalificat pe sine din aceasta "functie" de om.
Q
conchita spune:
quote:
Originally posted by Porumbita
daca viata v-a fost pusa in pericol de sarcina iar sanatatea va fost iremediabil deteriorata de ce nu ati optat pentru adoptie?
si dc pt voi aceasta a fost alegerea, de ce e asa de greu de inteles ca poate altcineva decide ca nu e cea mai fericita alegere?
mai, si daca nu v-as fi rugat special sa NU dati interpretarea asta, as mai fi zis.
![](bang.gif)
pe mine ma lasa masca sa citesc fete educate, articulate, inteligente si pe care le admir de ceva vreme pe dc, care pot crede cu adevarat ca avortul nu e crima, ba sa-l mai si apere, ca drept. exagerarile si scenaritele nu-s argumente. daca dezaprob avortul, nu inseamna ca sunt de acord cu avorturile ilegale de pe vremea lui ceasca sau cu aruncatul copiiilor la metrou sau alte nazbatii amintite aici- abia acum intram in derizoriu.
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
Porumbita spune:
quote:
Originally posted by conchitaquote:
Originally posted by Porumbita
mai, si daca nu v-as fi rugat special sa NU dati interpretarea asta, as mai fi zis.
pe mine ma lasa masca sa citesc fete educate, articulate, inteligente si pe care le admir de ceva vreme pe dc, care pot crede cu adevarat ca avortul nu e crima, ba sa-l mai si apere, ca drept. exagerarile si scenaritele nu-s argumente. daca dezaprob avortul, nu inseamna ca sunt de acord cu avorturile ilegale de pe vremea lui ceasca sau cu aruncatul copiiilor la metrou sau alte nazbatii amintite aici- abia acum intram in derizoriu.
prin intrebarea respectiva nu am intentionat sa atac pe cineva.. e simpla curiozitate...
din pct meu de vedere avorul este o optiune, nu cea mai fericita,ar trebui facut tot posibilul sa nu se ajunga la ea, DAR este o optiune... nu o sa il incurajez, dar niciodata nu o sa imi permit sa ii spun respectivei persoane ca este o criminala...