*** LA REDOUTE (43)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by claujro

quote:
Originally posted by Lorenza

quote:

Eu si nushu scriem pe site-ul PROTV-ului. Va invit si pe voi!
http://www.protv.ro/add_news.php

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007

Puteti sa scrieti si in numele meu,sa fie mai credibila,adica sa fim mai multi semnatari

De ce nu scrii personal????

Vacanta Europa 2007

si eu zic la fel lorenza...trebuie sa scriem cat mai multe ca poate ne-or lua in seama

hai care aveti timp intrati pe www.protv.ro si creati-va cont dureaza un minut...si dai adauga stire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

quote:
Originally posted by Lorenza

Dar OPC-ul asta al nostru ar trebui teoretic macar sa ne indrepte intr-o directie,ceva!Drepturile noastre de cumparatori chiar nu sunt protejate prin nicio lege?

asa ar trebui macar sa ne zica ce avem de facut insa tb gasita persoana care sa cunoasca ,avand in vedere ca reclamatiile tb. facute la ei daca se poate sau in Franta ,ar fi bine sa pastrati toate mailurile de confirmare ale comenzilor si ce se mai poate obtine de la banci ,ca de facturi ,bonuri nu avem!
nu stiu cum e numele lui dar "PIEDONE" e porecla asta sigur cunoaste legislatia!

poate consulta cineva si un avocat (o cunostinta ceva)

sincer ,nu credeam sa se ajunga aici ,sunt foarte ,foarte dezamagita ,si la cat am toooooot auzit de francezi ce seriosi sunt ,nu-mi vine sa cred!

SOSO (20 dec 2005)
poze Sorana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nu este acelasi continut, eu si nushu am formulat fiecare cum s-a priceput si nu stim una de varianta celeilalte si nu mi se pare bizar ca mai multe persoane cu adrese de mail diferite semnaleaza o problema. Macar am incercat-o si pe asta.

Vacanta Europa 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina-mihaela spune:

Ma nu cred ca put banii nostri.
Si nu cred ca francezul e un client mai bun pentru ca francezul este zgarcit din fire...prefera sa isi cumpere super haine de super firma ca sa le poarte 4 generatii de copii iar dupa sa e poata si vinde la piata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Pe langa voi-as pui.Ce de bani fetelor si nici macar un raspuns,de bine sau de rau.
Eu am comenzi foarte mici fara de voi si sincer imi pare rau c-am spus ca-s seriosi .se vede treaba ca m-am inselat.
Daca vreti sa ma treceti la lista ok,daca nu nu-i nimic .Eu nu mai sper nimic de la ei.
15.07.2007=25.61 euro
18.07.2007=16.24
24.07.2007=12.63
30.07.2007=13.61
TOTAL=68.09 EURO
Eu n-am cine stie ce dar la voi sunt sume mari.ar fi culmea sa nu trimita banii inapoi!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:

Nu este acelasi continut, eu si nushu am formulat fiecare cum s-a priceput si nu stim una de varianta celeilalte si nu mi se pare bizar ca mai multe persoane cu adrese de mail diferite semnaleaza o problema. Macar am incercat-o si pe asta.

Vacanta Europa 2007

Bine,cum ziceti voi!Hai ca ma apuc de scris!

Mergi la inceput

Ca tot m-am apucat sa criu am sa scriu acum, pe site-ul politiei romane sa-mi spuna unde pot reclama genul asta de frauda, carei autoritati competente sa ma adresez.

http://www.politiaromana.ro/sugestii/sugestii.aspx?tip=2

Sunt un cetatean roman care a fost inselat cu o suma de bani si politia romana este prima care ar tb sa ma indrume intr-o directie sau alta. Corect?

Vacanta Europa 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by alina-mihaela

Ma nu cred ca put banii nostri.
Si nu cred ca francezul e un client mai bun pentru ca francezul este zgarcit din fire...prefera sa isi cumpere super haine de super firma ca sa le poarte 4 generatii de copii iar dupa sa e poata si vinde la piata.

Si-atunci,care-i explicatia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina-mihaela spune:

Poate pentru ca netul este unul din mijloacele cele mai simple de fraudare...poate e o protectie pe care si-o iau impotriva fraudelor pe net.
Si spun asta pt ca ultima oara mi-au verificat cardul bancar la punctul de unde mi-am ridicat comanda.
Dar din moment ce ti-ai tras banii cu succes din conturi de ce nu dai drumul coletelor...deci cade si varianta asta...

Mergi la inceput

Am facut reclamatia la Directia Politiei Economico Financiare. Macar sa ma indrume ei catre autoritatea competenta sa ne ajute.

Edit: V-a socat demersul meu de nu mai scrieti nici una? In caz ca-mi dau relatii voi scrieti mai departe, eu nu am nici un mail de la ei...nu am cum sa dovedesc decat prin blocarea contului...

Vacanta Europa 2007

Mergi la inceput