*** LA REDOUTE (43)***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina-mihaela spune:

quote:
Originally posted by alina-mihaela

Ba cum sa nu...un pdf scos la imprimanta are rol de factura...din moment ce are numar de comanda...etc...dar cate dintre noi au chestia asta?
Daca mail-urile de confirmare ar avea numar de comanda...ar avea rol de factura..cel putin asa cred eu. Cel putin aici la un punct redoute iti cere numarul comenzii ca sa se lamureasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetele, scuze, acum am picat si eu acasa, am fost cu pitica la niste prieteni la padure la Pasarea...ma apuc sa citesc si eu din urma, reactualizez lista si revin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Avem dovada ca ni s-a retras suma de pe card si nu poate dovedi nimeni ca am primit ceva in schimbul banilor!
Stau si ma gandesc acum,frantuzii astia de ce sunt asa de suparati,ca e clar ca sunt suparati,cumva ei se gandesc si nu stiu daca au dreptate,dintre cumparatori s-or fi gasit unii care sa declare ca n-au primit coletele si poate le-au primit si ei si-au dat seama pana la urma,care o fi cauza supararii lor?Presupun si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Lorenza, in cazul asta tb sa-l ia pe ala de gat si sa-l reclame politiei romane , nu sa pdepseasca o tara intreaga. Chiar asa de prosti nu sunt nici ei.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claujro

Eu si nushu scriem pe site-ul PROTV-ului. Va invit si pe voi!
http://www.protv.ro/add_news.php

Vacanta Europa 2007

Puteti sa scrieti si in numele meu,sa fie mai credibila,adica sa fim mai multi semnatari

Mergi la inceput

Atunci ce au cu noi,banii nostri put,ce c..t,nu inteleg!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ok fetelor...primul pas l-am facut deja ca imi creste tensiunea daca stau degeaba am scris pe site-ul protv despre "magaria lr" si astept raspuns de la ei...dupa ce am dat adauga stire mi-au scris ca daca ei considera ca pot face o stire din ce am trimis eu ma contacteaza...sau cam asa ceva

oricum deocamdata nu am dat mailuri si extrase./..nik am zis intai sa vad ce raspuns primesc

maine dimineata cum ajung la birou sun la opc ca am ceva cunostinte pe acolo si vad ce fac si cu ei

n-am de gand sa mai stau cu mainile in san

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

si inca ceva...mi-am permis sa scriu ca "suntem un grup de persoane" bineinteles ca n-am dat nume ...ca nici nu stiu daca o sa fiti de acord si daca vom primi vreun raspuns de la ei va trebui sa scrieti toate sau sa atasam cat mai multe mailuri si extrase sa fim credibili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by Lorenza

quote:
Originally posted by claujro

Eu si nushu scriem pe site-ul PROTV-ului. Va invit si pe voi!
http://www.protv.ro/add_news.php

Vacanta Europa 2007

Puteti sa scrieti si in numele meu,sa fie mai credibila,adica sa fim mai multi semnatari

De ce nu scrii personal????

Vacanta Europa 2007

Mergi la inceput

Pai scriu,dar este acelasi continut,nu era mai simplu s-o semnam toate cate suntem de acord!Cred ca o sa para bizar sa primeasca pro-tv-ul aceeasi sesizare in mai multe exemplare.Nu?

Mergi la inceput