*** LA REDOUTE (43)***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by horel2003

banuiesc ca nu se poate,daca am comanda pe ceva adresa din ungaria sa zicem.. si sa ni le retrimita.nici nu cred ca exista astfel de serviciu..nu ?

in primul rand ar trebui sa fie ungaria pe lista de tari in care se livreaza si eu una n-am vazut-o

apoi daca n-ai pe cineva acolo sa receptioneze coletul si sa ti-l trimita ...cum vrei sa faci??ca eu nu cred ca se poate altfel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am mai scris dar mai scriu o data: prietena mea locuieste in Germania dar a trimis pachetul cadou, acasa, la parintii ei, in Bucuresti pt a beneficia de detaxe si nu numai. Surprizaaaaa...s-a trezit cu coletul la usa, cu mentiunea ca " livrarile catre Romania au probleme" si au preferat sa-l trimita asa. Bineinteles ca s-a bucurat, hainele i-au ajuns direct ei si in plus a beneficiat de detaxe-ul pt Romaina...

PS. Acum parlamentez cu ea pe mess si o implor sa se mute in Frantaaaaaaa

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina-mihaela spune:

Eu am sunat aici:0892 350 350
Dar mai trebuie si codul de tara...adaugat inaintea numarului asta.
La itrebarea : Ce se intapla cu coletele pentru Romania...de ce nu ajung?...mi s-a raspuns ca nu este posibil pentru Romania. Am dat apoi amanunte in legatura cu faptul ca, comenzile de pe net au functionat perfect numai ca nu mai vin coletele...fara numarul de comanda nu am putut obtine nici un raspuns clar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns horel2003 spune:

quote:
Originally posted by nushulica
[

in primul rand ar trebui sa fie ungaria pe lista de tari in care se livreaza si eu una n-am vazut-o

apoi daca n-ai pe cineva acolo sa receptioneze coletul si sa ti-l trimita ...cum vrei sa faci??ca eu nu cred ca se poate altfel

cauta "Hongrie" si vei gasii.Pai asta ziceam,ca nu cred ca exista un seriviciu,dar oare nu este ceva curierat care ar face asta? adica dai adresa unei agentii a curieratului si apoi ei sa ti`l trimita tie in tzara.Nu stiu tarifele,dar banuiesca ca nu depasesc.. sa zicem 15 euro maxim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by alina-mihaela

La itrebarea : Ce se intapla cu coletele pentru Romania...de ce nu ajung?...mi s-a raspuns ca nu este posibil pentru Romania. Am dat apoi amanunte in legatura cu faptul ca, comenzile de pe net au functionat perfect numai ca nu mai vin coletele...fara numarul de comanda nu am putut obtine nici un raspuns clar.

si daca iti dam noi un numar de comanda mai suni o data??sau cere prietenei tale nr ei de comanda...ca daca zice ca a ei e anulata e clar si pentru noi atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

quote:

oare la opc in ro daca vorbim putem rezolva ceva??

eu o sa dau maine un tel sa vad macar asa ...poate avem noroc cu opc-ul nostru

nushu poate te ajuta pagina asta:
http://www.anpc.ro/anpcro/index.php?option=com_content&task=category§ionid=23&id=204&Itemid=101

mie imi trimit in continuare pe mail oferte ,sunt nesimtiti !

SOSO (20 dec 2005)
poze Sorana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:

quote:
Originally posted by alina-mihaela

si daca iti dam noi un numar de comanda mai suni o data??sau cere prietenei tale nr ei de comanda...ca daca zice ca a ei e anulata e clar si pentru noi atunci

pai de unde luam noi acum nr de comanda,din moment ce nu mai putem sa ne logam pe site?

Mergi la inceput

Nu stiu unii cum sunt...dar eu una ma gandesc asa...in momentul in care iti faci un cont pe orice site din lumea asta...ai dreptul legal sa iti accesezi contul...sa schimbi parole, sa anulezi comenzi, sa te dezabonezi...chestia asta ca au fost blocate toate conturile imi suna mie asa ca o violare a drepturilor noastre ca si clienti.
Sincer nu ma asteptam ...
Asta ar fi buna si de stire...din moment ce ei au incazat zeci...sute ...cine stie cate mii de euro...eu asa stiu ca, odata ce ai incasat banii este normal sa onorezi comenzile.

Mergi la inceput

Asta spuneam si eu...de unde numarul de comanda...asa nu e violare de drepturi...oare toti au pastrat pdf-urile salvate ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns horel2003 spune:

revenind la ideea expedierii catre ungaria si apoi catre romania.Nu stiu daca posta maghiara iti trimite daca primeste 1 colet spre tine,poate daca platesti ceva.. dar ideea e ca am gasit un serviciu,cica ceva M-sack , banuiesca ca un colet intre 0-5 kg circa 55 ron in sistem neprioritar si 70 ron in sistem prioritar.

ar fi frumos daca ti-ar trimite :)

Mergi la inceput