*** LA REDOUTE (43)***

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

da nushu,asa sa fie cum zici tu da parca prima varianta e mai buna ,nu????????

mai am o prietena care a comandat, da e plecata la mare si nu o deramjez ,tb sa vina zilele astea ,sunt curioasa daca ia primeste ultima comanda,e data de pe contul ei dar cu cardul meu.

va pupic,noapte buna!

vad ca va reorientati,nu cred sa mai gasim nicaieri preturi asa bune ca pe LR ,DIN PACATE.

SOSO (20 dec 2005)
poze Sorana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

nb soso si asteptam vesti de la cealalta prietena

fetelor ce mail are cristine??ca eu le-am luat pe toate la rand sa le trimit mail daca nu le disper impreuna cu aissa ascultati aici

pe site deja am scris de cateva ori si vad ca degeaba

edit: uite ca am primit si mail de pe site ca mi-a inregistrat cererea ar fi a3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by andre_ea

Am fost la Raiffeisen si nu ma pot ajuta. Cica dupa ce banii au ajuns la aia nu mai au ce sa faca. Cine mai avea cont la Raiffeisen? Voi ati rezolvat ceva?

Nu, acelasi lucru mi l-au spus si mie.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

nushu, uite-aici adrese de mail:
christine: cvancoil@redoute.fr
julie areski (aia de ne confirma comenzile): areski@redoute.fr

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by corap

nushu, uite-aici adrese de mail:
christine: cvancoil@redoute.fr
julie areski (aia de ne confirma comenzile): areski@redoute.fr

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

corap merci mult tocmai i-am scris si cristineipoate se indura maine vreo una sa-mi raspunda...ca vad ca au cam inceput sa raspunda la mailuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

fetelor, nashpa de nashpa.
am luat la periat toate siteurile "redoute", din pacate numai .fr te lasa sa faci cont Ro.
am facut un fake la adr. de IP si apaream ca fiind din Cehia, nope, nu m-am putut loga. deci, sunt blocate adresele de mail, asta e.

sunt alaturi de voi, desi nu am nimic de recuperat de la LR, nu am comenzi neonorate, ultima mi-a venit aku vreo 3 sapt. daca nu ma insel...

dar sap alaturi de voi dupa alte siteuri sau...solutii.
Nush de ce dar eu parca tot cred, ca si madau, ca nu vor renunta asa usor la Ro.

poop u all!

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by soanso

v-am zis ca am in Cluj prietene care comanda dar nu scriu pe forum,azi am vb cu o prietena si mi-a zis ca ultima ei comanda la LR a fost pe 20 iulie si a primit-o in 03 august!

eu nu mai inteleg nimik!

SOSO (20 dec 2005)
poze Sorana

Incep sa-mi fac iar sperante.
Noi joi noaptea plecam in concediu, bine ar fi pe cand ne intoarcem sa am coletele la posta.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

sa speram?
nici eu nu am inca mail de la ei, poate o veni si comanda mea din 26 iulie. doamne ajuta.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Ca sa facem putin haz de necaz, eu zic sa ne reorientam catre magazinele din Focsani pe care le laudau fetele acum cateva capitole. Si-asa ati spus ca ati primit articole LR pe care scria made in Romania. Macar stim o treaba...nu mai platim nici taxe de manipulare, transport, etc., putem sa le si probam si le luam direct de la sursa, deci nu o sa mai avem problema cu "epuise". Facem cate un drum la Focsani pe luna si am rezolvam problema

Alina de Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

eu am comandat asta seara in Germania. am stat si am intors problema pe toate partile: la 100 euro nu luam atatea produse aici nici din en-gros-ul Europa..(pt Matei 99%- multeeee tricouri cu maneca scurta/lunga, jacheta, trening, pijama, pantaloni, ghiozdanel, cizmele cu flori pt Mara si balerinii de macrame pt mine ).

Urmeaza sa vad cum fac cu posta, cat costa, eventual imi trimite doar "urgentele". Nah, am comis-o!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007

Mergi la inceput