*** LA REDOUTE (43)***
Raspunsuri - Pagina 25
andre_ea spune:
Am fost la Raiffeisen si nu ma pot ajuta. Cica dupa ce banii au ajuns la aia nu mai au ce sa faca
. Cine mai avea cont la Raiffeisen? Voi ati rezolvat ceva?
Ce ma oftic e ca eram doar la a 2a comanda si imi luasem cateva lucruri care sa mearga si la serviciu: 3 fuste, 2 gentute si o pereche de sandale. Acum nici n-am cu ce merge la serviciu (tocmai am inceput de luni dupa 2 ani de zile
), ca eu tot speram.
Ziceti ca Nushu are aviz? Ea primise mailul ala?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
andre_ea spune:
M-am uitat si eu pe Promod. O fusta care-mi placea costa 22 lire
.
Delu Prichindelu'
rall spune:
Haine marimi mai mari:
http://www.bigonfashion.co.uk/index.asp
preturi destul de mari, dar au livrare gratuita in Romania.
ionela-roxana spune:
Preturi ca la LR nu mai gasim noi ........
Eu intr-o comanda aveam haine pt copii si intr-una numai pt mine si ce-mi placeau.
Sincer i-mi pare rau ca nu mai trimit la noi dar ma consolez gandindu-ma ca poate e doar o perioada si apoi vor retrimite .
Bratu Monica spune:
Am scris mai demult ca am scris cateva randuri la europedirect si azi am primit un raspuns.Sa ne adresam
catre
Centre Europeen Des Consumateurs
Director-Bianca Schulz
c/o Euro-Info -Verbraucher e.V
www.euroinfo-kehl.com
daca va ajuta cu ceva ma bucur.
Monikka
nushulica spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
Am fost la Raiffeisen si nu ma pot ajuta. Cica dupa ce banii au ajuns la aia nu mai au ce sa faca. Cine mai avea cont la Raiffeisen? Voi ati rezolvat ceva?
Ce ma oftic e ca eram doar la a 2a comanda si imi luasem cateva lucruri care sa mearga si la serviciu: 3 fuste, 2 gentute si o pereche de sandale. Acum nici n-am cu ce merge la serviciu (tocmai am inceput de luni dupa 2 ani de zile), ca eu tot speram.
Ziceti ca Nushu are aviz? Ea primise mailul ala?
Delu Prichindelu'
de-ar fi asa ...dar n-am
apropo canda multumesc de raspuns

eu una dupa ce am vazut ca azi s-a primit un colet din data de 4 si am vazut si mailul feliciei am inceput sa sper iar ca vom primi coletele...cel putin noi cele fara mail de siktir

catutza spune:
Le-am scis si eu amil acum, sa vad ce raspuns primesc , ca pe site nu am primit niciun raspuns inca.
Ce ma bucur ca a venit azi colet, maine ma duc si eu la posta, poate/poate, desi nu cred dar macar sper.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
soanso spune:
v-am zis ca am in Cluj prietene care comanda dar nu scriu pe forum,azi am vb cu o prietena si mi-a zis ca ultima ei comanda la LR a fost pe 20 iulie si a primit-o in 03 august!
eu nu mai inteleg nimik!
SOSO (20 dec 2005)
poze Sorana
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by soanso
v-am zis ca am in Cluj prietene care comanda dar nu scriu pe forum,azi am vb cu o prietena si mi-a zis ca ultima ei comanda la LR a fost pe 20 iulie si a primit-o in 03 august!
eu nu mai inteleg nimik!
SOSO (20 dec 2005)
poze Sorana

atunci cum e treaba cu sistarea livrarilor?Ce naiba.....?????
nushulica spune:
soso nici eu nu mai inteleg nimic
ne lamurim noi in cateva zile...ca daca e sa vina coletele apar zilele astea daca nu apar cecurile ![]()