*** LA REDOUTE (43)***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu am scris pe site, fara nr al comenzii, am primit mail de confirmare dar nici un raspuns...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

La fel si la mine

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mi se pare ciudat ca de regula ala venea automat.... N-am vrut sa scriu pe adresa Cristinei sau a lui Sabine (care btw cred ca nu mai e la astia ca nu am mai vazut mesaje de la ea ) ca erau conturi neavertizate si deci....nu aveam de unde sa am adresele respective.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by madau

Claudia cum imi fac dovada ca pachetul a ajuns la mine? Mie nu mi-au dat mail sa nu mai comand...deci nu are cum sa-mi spuna ca nu-mi ramburseaza. Sau..sa faca dovada ca au trimis, pachetul a ajuns sau e vina postei romane ca n-a ajuns

www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Nimic nu are logica la ei. Pana in momentul asta cu mine nu au dialogat in nici un fel. Nici un mail!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vacanta Europa 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Hai ca mi-a venit si confirmarea! Da doamne sa am mail ca Feli!!! Nu ca as mai spera dar...deh asa e omul...pana imi zice ca nu si nu tot mai visez, macar una sa mai primesc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by claujro

Eu am scris pe site, fara nr al comenzii, am primit mail de confirmare dar nici un raspuns...

Vacanta Europa 2007

si la mine a fost la fel.

Madau,in legatura cu prietena Claudiei din Germania ar trebui bagati pe card banii de taxe postale Germania-Romania.Oricum eu m-am tot gandit si nu ma bag.Mi se pare prea complicat si nu vad de ce s-ar deranja fata asta atata pt mine.Nici macar nu ma cunoaste,cum sa se duca pt mine la posta sa-mi trimita colete?

Am observat si eu ca daca aleg Italia imi apare pagina aia cu desole.Te pomenesti ca si acolo s-au pierdut colete si s-au sistat livrarile.Bine ca e totul OK in Wanuatu!

La Promod nu ma bag nici eu,din acelasi motiv ca si Corap.

Mailul primit de Felicia ma baga in ceata si mai tare.Sunteti destule care n-ati primit mail de siktir.Asta inseamna ca destul de multe colete s-au trimis si s-au pierdut?Asa...grup?Haida-de!Nu cred o iota!

La www.quelle.fr sunt si lucruri bune,nu numai sintetice,ca si la www.quelle.com.ro
Au reduceri foarte bune si au si sistemul ala cu coduri (m-am uitat eu mai demult pe ma-reduc).Dar ce folos,ca oricum nu livreaza in RO din moment ce Quelle e prezent in RO.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina-mihaela spune:

Il recomand pentru ca, ca si redoute nu au produse numai marca Quelle ...daca pot spune asa...au si prosuse ale marilor firme de imbracaminte si nu numai...ca sa nu le numesc aici...au colectii cu semnaturi importante...eu doar am precizat ca au si multe lucruri de proasta calitatea...dar au si lucruri foarte iefte si bune. Da exact au sistemul cu coduri ca si la redoute...coduri cu cadouri, detaxari pentru colete etc...uite ca nu am stiut ca au si pt Romania...ORICUM IN LINII MARI NU E ACEEASI CALITATE CA SI LA REDOUTE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Acum m-am intors de la posta, am ridicat un colet de la tarafashion ca tot era vorba de magazine online. AU produse bune, in pacate cam scumpe in comparatie cu LR.
Eu va recomand si www.victoriasecret.com (pentru lenjerie, pijamale, tricouri, blugi), dar aveti grija ca pentru tot ce depaseste echivalentul a 45 E se platesc taxe vamale si TVA 19%. Mail de la Christine tot n-am primit, mi-a scazut optimismul, speram sa primim ceva avize zilele astea, dar vad ca nimic.

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Incredibil...la ora 14 am dat comanda pe strawbery, acum am primit mail ca a fost trimis deja coletul, cu numarul de traking, cu tot.

Of...asa imi fac sange rau aiurea...astia de la LR de n-or putea bai frate sa fie la fel de seriosi? Ce-o fi asa greu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Alte magazine care livreaza in Romania gasiti aici: http://www.doilei.ro/page/1/ . M-am uitat si eu pe cateva din ele, nimic intersant, preturi foarte mari in comparatie cu ce ne-am obisnuit pe LR.

Croco

Mergi la inceput