*** LA REDOUTE (43)***
Raspunsuri - Pagina 23
corap spune:
io la promod nu ma bag.... ca n-au nr. meu 
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
madau spune:
Iaca tot cautand pe site sa vad in ce tari au "detaxe" vazui ca si la Italia se intampla la fel ca in RO, adica apare chestia aia cu Desole..au site acolo direct, sau care e treaba?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
Are cont ca e si ea redoutista. Cont cu numele si adresa ei.
Au site dar nu se deschide, cred ca si la ei s-au furat colete si-i baneaza acum 
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007
felicia74 spune:
Mey, unele colete pot veni, deci daca nu ati primit mail de anulare comanda, mai sperati
Ia uitati ce raspuns am primit:
quote:
Dear Madam,
We send no more parcels to Romania. However, it may happen that one parcel between the thousands is not cancelled and is sent. So, that's why we advice you to place no more orders at all as we will not reimburse anymore if that parcel is sent by mistake and lost.
On the subject of the orders that were cancelled, we are working on the reimbursement process.
Thank you.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
alina-mihaela spune:
Incercati www.quelle.fr.
Dar eu nu am fost fff multumita de produse..multe sunt sintetice...si nu stiu daca livreaza in Romania.
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Mey, unele colete pot veni, deci daca nu ati primit mail de anulare comanda, mai speratiIa uitati ce raspuns am primit:
quote:
Dear Madam,
We send no more parcels to Romania. However, it may happen that one parcel between the thousands is not cancelled and is sent. So, that's why we advice you to place no more orders at all as we will not reimburse anymore if that parcel is sent by mistake and lost.
On the subject of the orders that were cancelled, we are working on the reimbursement process.
Thank you.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Revelatie! In sfarsit o exprimare clara!
Aha, deci daca in scriptle lor apare pachetul ca trimis dar el n-a ajuns, ne-am lins pe bot de rambursare.
Dar daca e anulaaaat, deduc ca primim banii.
claujro spune:
feli, eu nu mai cred in minuni! 
alina-mihaela, daca quelle e prost, nu ai fost multumita de produse si sunt sintetice, de ce ni-l recomanzi si noua? www.quelle.com.ro
Edit: noi, astea fara mail sa intelegem ca pachetul a fost trimis, nu a ajuns si deci ne-am lins pe bot de rambursare? 

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007
corap spune:
iaca, i-am gasit si mailu' lu' madam julie areski - care cik-i responsabilul sef la relatiile cu clentii, ca tot n-aveam cui sa scriu
areski@redoute.fr
dak vreti sa bagati si la ea-n casuta cate ceva
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
aissa spune:
Fetelor am scris pt mine si pt Andreap cate un mesaj pe site la Aide. Aveam doar numarul de client, din mail, nu si numarul de comanda. Dupa ce am dat send mi-a aparut mesajul cu "C'est note" dar nu a venit mailul ala de confirmare. Cand ati mai scris voi (madau parca) pe site fara sa ne logam ati avut si nr comenzii? S-a primit vreun raspuns?
madau spune:
Claudia cum imi fac dovada ca pachetul a ajuns la mine?
Mie nu mi-au dat mail sa nu mai comand...deci nu are cum sa-mi spuna ca nu-mi ramburseaza. Sau..sa faca dovada ca au trimis, pachetul a ajuns sau e vina postei romane ca n-a ajuns
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2