*** LA REDOUTE (43)***
Raspunsuri - Pagina 19
nushulica spune:
pe moldova este posibil sa se plateasca si vama la colet ca ei nu sunt tara membra ue...de parca noi daca suntem ne incalzeste cu ceva
Catusha spune:
Le-am scris si eu un mail, super civilizat pentru situatia data, dar am zis sa trec la injuraturi de-abia dupa ce imi raspund ei si imi dau cu flit, ca la altceva nu ma mai astept. Eu pina acum n-am primit nici un mail de la ei, desi am 10 comenzi facute, dar am zis sa fac eu primul pas, sa nu ma mai amagesc atita. Deocamdata mi-a venit mesajul ala de la Julie cum ca au primit reclamatia mea.
Sa le fie rusine, ca sint client LR din 2005 (cind imi cautam nr de client am vazut treaba asta si m-am amarit si mai rau, ca eu am fost draguta cu ei, am cotizat frumos, si ei...)
Lorenza spune:
Am venit si eu de la serviciu,sunt cam obosita si o sa ma culc dar inainte de asta am vrut sa va spun ca avem pe forum o fata cu numele de utilizator Gaby.Ea lucreaza la siteul bankingnews.ro.Poate ne ajuta cu ceva informatii,daca o rugam frumos!Sper ca nu o sa se supere pe mine pentru asta.

aissa spune:
Lilina stiu mai de ce ne-au scos pe noi si Moldova nu, ma gandeam si eu asa...ca e jenant pt noi, ca romani, sa patim asa ceva... 
Asta e. Sa ne primim banii si tragem linie.
madau spune:
Claudia io-s de acord si cu varinta propusa de tine..adik Germanica
, si apoi trimis aici. Macar ptr hainutele de copii sau cate o comanda ca lumea din cand in cand...si fara detaxe si tot merita, la ce preturi au astia la noi. Numai sa se intereseze prietena ta cam cat sunt taxele postale pana aici...pe mine ma are de client, si dau si o
ptr efort
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Jasmine spune:
Catusha,asta ma supara si pe mine rau de tot.Eu sunt (am fost) un client OK,am comandat,am platit,am primit coletele,am returnat coletul Osaka...deci chiar n-am gresit cu nimic.Ma revolta felul in care am fost tratata,tonul pe care mi s-a vorbit si lipsa totala de disponibilitate in a rezolva cumva o situatie care nu se crease din vina mea.Chiar ma simt foarte jignita de felul in care am fost rejectata.
In alta ordine de idei,au trecut 3 saptamani de cand am intrebat pe site daca au primit coletul Osaka.Si 2 luni de cand l-am trimis.N-am primit nici un raspuns,si evident nici cei 27 euro dati pe taxele postale.
Eu am primit mai demult un cec LR in cutia postala care nu se inchide cu cheie.Era un plic simplu,nu recomandat.
Nu stiu daca ne convine sa comandam in alta tara si pe urma sa ni se trimita prin posta.Am intrebat eu pe cineva din Olanda si ar costa cam 30 euro pe colet trimis in RO.
lilina spune:
aissa, da, e jenant, dar si mai jenant e ce au facut ei
si da....macar sa ne recuperam banii....eu sunt optimista
azi am scris si eu la ei pe site ...am facut pe proasta...vezi Doamne eu nu stiu nimic...ca doar nu am primit nici un mail de siktir de la ei, doar oferte
am zis ca au trecut 21 si respectiv 24 zile de la comenzile mele si vreau sa stiu cand ajung si de ce nu mai pot intra pe contul meu de pe site
asa, scurt si la ob'ect....sa vedem daca-mi scrie cineva
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
claujro spune:
Taxele trebuie sa fie in functie de kilograme. Sa zicem ca le trimite aici recomandate, cu numar...Dar daca nu ajung din Franta in Germania? Ha? Cum dovedeste LR ca a trimis coletul...? Vai de fundul nostru...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007
madau spune:
Am scris si eu inca de saptamana trecuta, am primit si nr de dosar...intrebare de baraj : am sau nu raspuns????
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
Cautati si voi cea mai buna solutie pentru ca nici eu nu vreau sa renunt la LR. Macar pt copii si pt perioadele de solduri. La noi mai e o problema: ea se muta in septembrie, la San Sebastian, in Spania, aproape de Franta... Tot i-am spus sa se mute in Franta...
Poate gasim totusi, o solutie...nu stiu nici eu ce sa zic...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007