*** LA REDOUTE (43)***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu nu mai pot insista ca mi-a confirmat asta ca NU a trimis coletul din 11, din pacate .
Cu ala de pe 28 nu stiu inca ce sa fac, il mai las cateva zile....cred.
Horel nu mi-a raspuns la mailuri desi am scris la greu, ci doar la mesajul pus pe 1 august pe site cand intrebam de comanda mea din 11. La acel mesaj nu am primit un raspuns oficial, pe 3 august am primit mail de la Cristine de pe adresa ei, deci nu de pe site. Cand m-am infuriat pe ei am dat reply la mailul Cristinei, la mesajul de confirmare a intrebarii puse pe site si am dat si mail Sabinei. Din toate cele 3 adrese singura de pe care am raspuns e cea de pe site. Nu stiu daca te ajuta adresa neavand un mesaj pus pe site, dar incearca: service_client@web.redoute.fr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

lavi, noi am stat la rudele sotului, am mancat acolo dar si prin oras... Nu mi s-a parut scumpa Elvetia. Hainutele pt copiii mei si pt ai prietenilor de acolo le-am luat. Frigider de masina, aparat foto, suveniruri tot de acolo am luat. Sotul meu si-a cumparat piese pt masina, la noi ar fi fost de 2 ori mai scumpe...

Cand iesim din tara, noi ne propunem sa gandim asa: sa nu facem paritatea leu/franc/euro. Vreau o cafea...iau o cafea. Nu ma mai gandesc cat costa in lei romanesti sa ma enervez ca de banii aia as bea 3 cafele acasa...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

aissa ,din pacate inca nici un ecou la subiectul de la discutii generale ,doar o tipa s-a oferit sa traduca in franceza ,hmmmm,ma asteptam la mai mult,sa vedem!

SOSO (20 dec 2005)
poze Sorana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

claudia lui i s-a parut scumpa Elvetia comparativ cu Germania si Austria. (la capitolul luat masa in oras). Nah, cine stie pe unde o fi nimerit si el!

La piese si alte chestii (a)normal ca Romanika e mai scumpa

Mergi la inceput

Ah ce poze frumoase Clau!

Bai io am un fix: am o singura posibilitate sa nu raman fara redoute: Anglia. Si astia de la .fr nu livreaza acolo, cum sa ii fac sa imi accepte comanda pe cont de anglia inspre anglia dar de pe site-ul francez (ca la ala englez sunt preturi nesimtite)? Am pretentii nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

aissa, nu poti! Iti ofer eu o alternativa, ca asta caut si eu acum , in Germanica si apoi cu posta catre ro. Nu beneficiem de detaxe. Dar oare merita????

Edit: asta intrebam si eu asta-noapte: cine are rude/prieteni in Bulgaria sau Republica Moldova? Avem si detaxe si poate nu o costa asa mult posta ...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007

Mergi la inceput

ma tem ca asa as ajunge la preturile de pe ala englez. ca acolo va zisesem, ma uitasem eu la ceva ce sa zicem era 4 euro pe .fr si 4 lire la englezi. Pana la urma vad, poate ma reprofilez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu m-am dezumflat de tot am sunat la opc dimineata si mi-a zis ca daca nu-i pe teritoriul romaniei comerciantul nu are cum sa ma ajute,plus ca nici nu a stiut unde sa ma indrume...adik doar la politie

eu zic ca asta ne-a fost ...vad ca protv-ul nu ne-a bagat in seama

Mergi la inceput

Moldova? E mult spus o prietena, dar am o "co-forumista" pe un alt site...poate o intreb cand vine din concediu. Insa nu stiu cat ar costa sa puan coletele de acolo spre Ro. Daca reusesc iti zic.

PS: e jenant, au scos Ro si Moldova nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

eu cand am primit cecul nu l-am primit in cutia postala
a venit recomandata si m-am dus la posta de l-am ridicat

aissa, eu scos Romania pt.ca erau probleme cu tara asta....nu aveau de ce sa scoata alte tari, daca nu erau probleme, fie ea si Moldova

nu va mai enervati si voi din orice, canalizati-va energia in alte directii...sa ne rezolvam problema

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput