*** LA REDOUTE (43)***
Raspunsuri - Pagina 17
ionela-roxana spune:
EU VREAU PACHETELE TOTUSI.......
DACA MULTE COLETE NU AU AJUNS......NU VOR AJUNGE NICI MULTE PLICURI, DACA INTRADEVAR ASA VOR INAPOIA BANII...
claujro spune:
Toata lumea care a dat comenzi vrea pachetele. Asta e imposibil si fiecare o stie prea bine.
Repet, sper sa imi vina cecuri si sper ca din 80 euro sa recuperez macar 50. M-am lamurit ca nu se mai poate face nimic cu ei, direct cu LR , prin mailuri. Gata, au inchis pravalia!
Am sa reclam insa, modul cum au procedat.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007
horel2003 spune:
aissa ce adresa de email are cea careia i-ai trimis email ? sa ii trmit si eu.. ca de pe site cand le-am scris nu mi-au raspuns.
Lilly79 spune:
si totusi....daca nu ne-au trimis pachetele de ce nu ne-au scris emailuri in care sa ne informeze asta? Au avut destul timp sa faca asta.
Daca nu citeam aici, eu de unde sa fi stiut ca se suspenda livrarile catre Romania? M-as fi gandit ca e o problema tehnica din cauza careia nu mai pot sa ma loghez pe site, si pachetul e undeva pe drum.
Nu e corect ce ne fac. Eu chiar vroiam pachetul ala 
Si nici nu vreau ca din cei 56 de euro ai mei sa raman cu 40-45 dupa ce dau comisioanele.
Ajutati-o pe Sonia
lavi02 spune:
Off topic:Claudia ti-am admirat pozele de prin vacanta
superbe peisaje prin Elvetia si nu numai. Ai povestit aici? In ce perioada te-ai intors? (poate cat timp eu am fost la mare...)
ionela-roxana spune:
quote:
Originally posted by claujro
Toata lumea care a dat comenzi vrea pachetele. Asta e imposibil si fiecare o stie prea bine.
Repet, sper sa imi vina cecuri si sper ca din 80 euro sa recuperez macar 50. M-am lamurit ca nu se mai poate face nimic cu ei, direct cu LR , prin mailuri. Gata, au inchis pravalia!
Am sa reclam insa, modul cum au procedat.
Vacanta Europa 2007
I-MI PARE TARE RAU DE EI DAR MAI RAU I-MI PARE DE MINE.IN ULTIMUL E-MAIL AM SCRIS CLAR CA VREAU COLETELE SAU BANII PANA LA ULTIMUL LEUT.(EUROI...CE-O FI).
claujro spune:
Roxi, si mie IMI PARE LA FEL DE RAU...dar nu vezi ca nu avem nici o sansa???!!!![]()
Lavi, multumesc
! Nu am povestit in amanunt ca ar fi foarte mult de povestit, am scris cate ceva...am fost de pe 30.06 pana pe 15.07 plecati.
Va invit sa va uitati la pozele facute la locul de unde izvoraste Dunarea...pt mine a fost un soc. Tot am invatat la scoala ca "Dunarea izvoraste din muntii Padurea Neagra" si ma asteptam sa gasesc izvorul intr-o padure
si cand colo...uitati-va la poze sa vedeti ![]()
Vacanta Europa 2007
croco21 spune:
Gama, ce fel de card ING ai? In lei sau in EUro? Eu am platit de pe un card in lei (card de credit) si am inteles ca pe cardurile astea nu se poate face chargeback
quote:
Originally posted by gama
BUna ziua, scriu ptr fetele cu card ING, si care nu aveti mail de la ei: mai trimiteti un mail catre ei in care sa le specificati doar atat ,sa va restituie banii pe card asa cum ati facut si voi plata,(asa nu veti plati nici un comision de rambursare), si acest mail va tr sa-l depuneti la banca(sau trimiteti pe mail la ING), dupa asta se asteapta cam 10 zile timp in care daca nu v-au raspuns nimic INg-ul procedeaza la actiune.(mi s-a spus ca sansele sunt maxime de recuperare,dar dureaza).Cat despre actiunea noastra cu privire la "frauda", eu consider ca nu e vb de frauda aici, s-a facut totul cu acordul nostru, aici doar bancile noastre pot interveni, nu e vb de politie/interpol....frauda inseamna modificarea/stergerea/ascunderea continutului electronic,interventia in functionarea sist.cu intentie de beneficiu economic....
Magda si Matei(2.aug2004)
Croco
ionela-roxana spune:
Atata timp cat nu le scriem lor asta chiar ca nu avem nici o sansa.Eu una insist ca vreau pachetele.Fac si eu pe nebuna cum fac si au facut ei cu noi.
Of topic : Intradevar o calatorie in Europa nu poate fii decat superba.
Multe din locuri le recunosc pt ca am facut si noi o asemenea calatorie in luna de miere care a durat exact o luna.
Superb, acum asteptam sa creasca copii sa mai mergem si cu ei un sejur mai scurt din cauza serviciului dar sper la fel de frumos.
lavi02 spune:
Claudia nu-i cam scump prin Elvetia
? Cumnatul meu a fost vara trecuta si i s-a parut cam piperata (la figurat
) mancarea, etc.
Super pozele!