*** LA REDOUTE (43)***
Raspunsuri - Pagina 16
Jasmine spune:
eu sunt sigura ca au de gand sa ne dea banii inapoi,nu cred ca se preteaza la retinerea banilor.
Intrebarea e : cand?
Din moment ce refuza orice corespondenta habar n-avem ce au de gand.Oricum mi se pare de toata jena felul in care procedeaza.
gama spune:
Madau, nici eu nu am absolut nici un mail de la ei, tot de pe forum am aflat ca au de gand sa sisteze livrarile.Tu ai f .mare dreptate si eu am tensiunea 20 din cauza lor, si ce-mi mai doream produsele nu-ti spun caci erua singurele comenzi din per.reducerilor inainte de iul fiind plecata
Totusi, se pare ca nu e frauda, se poate spune delicat ca..."ne-au inselat increderea!!"Cineva mi-a spus ca prob mai mult ca sigur i-a deranjat reclamatia numeroaselor pachete pierdute si s-ai gandit ca pentru 20.000E/an nu se merita pierderea.
DAR< procedura prin care au facut-o e intr-adevar demna de-a fi facuta cunoscuta, insa cum/cui????Parerea mea e ca nici o TV nu se va baga fara elemente probatoare clare, mai ales ca la unii au raspuns sa aiba rabdare ca vor restitui banii...nu stiu legal in cat timp au dreptul de-a restitui banii, dar tare mi-e ca 3 luni!!!
si Matei(2.aug2004)
madau spune:
Lavi asta cu chargeback-ul depinde de banca..Marius de ex a fost ieri la BT si i-au spus ca nu se poate face asa ceva. Nu pot opera in conturile altcuiva decat cu acordul respectivului. E acelasi lucru cum in cazul societatii mele, orice banca ar putea sa intre si sa opereze in contul meu, fara ca eu sa stiu. Atat timp cat eu nu am nici un mail de la ei in care sa-mi spuna ca nu-mi mai trimit comenzile nu pot face nimic. Sis e pare ca se incapataneaza sa nu-mi trimita acel mail..in schimb tone de oferte da
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
aissa spune:
Vad ca-s prima cu mail.
Reply-ul la intrebarea pusa pe site pe 1 august, inainte de mailul Cristinei, v-am zis ca am scris si acolo si pe mail direct. A venit raspuns doar la mesajul dat ca reply la cel de pe site.
Dear Madam,
I understand your dissatisfaction. I confirm the fact that the parcel has not been send and the order is canceled.
We have a lot of orders that has been canceled and we are working on the reimbursement process.
Thank you for your understanding and your patience.
Cordialement.
Christine,
Relation Client du site www.laredoute.fr
I-am raspuns ca nu am nici un fel de intelegere si rabdare ca nu trebuiau sa faca asta in perioada de vacanta si ca rambursarea va trebui sa acopere toate pierderile mele.
Intrebare, scriu si de pe contul curat pt a primi mesajul ei???

claujro spune:
Eu as intreba-o ce inseamna procesul de rambursare...Ca sa stiu si eu daca astept ceva...cec, pe card...Vai, aissa, macar ai un raspuns dar noi...chiar nimic!!!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007
andreap spune:
Si de la BRD mi-au spus si mie acelasi lucru Madau,nu pot "trage" banii inapoi n contul meu din contul LR,nu au cum sa umble pe contul acela.Asa ca..dgeaba ii duc mail ca mi-au anulat comenzile(desi nu am asa ceva
..inca),tot nu am ce face.
Acum ma gandeam daca sa scriu ceva pe site-ul LR;comanda mea (cam 60 Euro)e 'doar" din 30 Iulie,asa ca oficial nu a trecut perioada de 18 zile.Nu mai am nr.de client,nu ma pot loga pe userul meu..am numai ultima confirmare de comanda.
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
claujro spune:
Parerea mea e ca o sa gasim in cutia postala cecuri e LR. Speeeeer! Macar atat!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007
catutza spune:
mie nu mi se pare super deloc sa gasesc plicul cu cecuri in cutia postala, la noi in bloc umbla copii la cutii, scot plicurile si-mi e teama ca raman fara el 

Va trebui sa vb cu postarita sa nu il lase la cutie, sper sa fie amabila
.Preferam coletul, dar e bine si asa decat sa-mi pierd banii
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Jasmine spune:
nu ne pierdem banii,asta e sigur.
probabil ca acum o sa inceapa in sfarsit sa vina niste raspunsuri la tona de mailuri trimise de noi.Adica mesajul primit de Aissa va fi dat cu copy/paste la toata lumea care le-a scris.
eu as zice sa incercam sa le spunem ca nu vrem cecuri,ci vrem sa ne puna banii in cont,chiar daca platim jumi-juma comisioanele alea.

iu-huu, Christine is back in business!